Test-oversigt
De 3 bedste Twintips ski – Find dine favorit freestyle ski

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

3 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Er du vild med at lege i skiparker, på pister eller off-pist, er twintips ski et godt valg. Det særlige ved twintips ski er, at både forenden og bagenden er opadgående. De minimerer modstand og gør det nemmere, når du vil træne og lave fede tricks i parker og på skråninger. Derfor kaldes twintips ski også for trick- eller parkski.

Vi har fundet 6 gode bud på ski, der har klaret sig godt i tests og fået gode brugeranmeldelser. Vil du ud at lege i de snedækkede omgivelser, kan du finde nogle af de bedste twintips ski i vores oversigt – så du er klar på eventyr.

Det skal du overveje, før du køber twintips ski:

 • Er du nybegynder eller erfaren? Har du stor erfaring med at stå på ski og særligt twintips ski, kan du vælge en model af høj kvalitet, der kan håndtere intens brug.
 • Er du nybegynder, er det vigtigere, at du får en stabil og sikker twintips ski, der gør det nemmere for dig at få kontrollen over bevægelserne.
 • Hvilken størrelse har du brug for? Ski skal matche din højde, så dine twintips ski skal være lange nok til din højde. Du kan finde en grundig guide under vores oversigt, så du får den rigtige størrelse ski.
 • Hvad er dit budget? Twintips ski kan være en dyr investering – særligt hvis du ikke står på ski ofte. Har du derimod på daglig basis en tur på pisterne eller i træningsparkerne, er det en god ide at vælge et dyrere par ski. De vil holde længere og bedre kunne klare hård brug med tricks, fald og alt, der hører med.

Twintip ski tilbud kan være nemme at finde, hvis du vil spare penge med et ski udsalg, hvis du er heldig og ved, hvad du er på udkig efter.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

K2 Poacher 2022 ski

Har du erfaring med twintips ski og kører vildt og aggressivt? K2 Poacher 2022 ski er oplagte til dig, der freerider afsted.

K2 Poacher 2022 ski
 • Carbon Boost Braid
 • Triaxial fiber
 • All-Mountain-oplevelserne

Mere om K2 Poacher 2022 ski

Eksperterne I skiudstyr hos Newschoolers.com har anmeldt K2 Poacher 2022 ski. Anmelderen anbefaler dem, hvis du er på udkig efter: “for a ski to ski every day somewhere it doesn’t snow a ton. The same is true if I were looking for the narrow ski in a two ski quiver”. De er gode til dig, der har erfaring og gerne går til den på skiturene.

Forbrugerne på Google Shopping giver også K2 Poacher 2022 ski 4,9 stjerner ud af 5, og de lever op til forventningerne i praksis.

K2 Poacher 2022 ski har været en del af K2’s freestyle- serie i mange år. Skien kører glat og godt, og den er særligt designet til freestyle på skiturene. Formen gør dog, at de også performer godt til freeride og All-Mountain-oplevelserne, hvor der er behov for ekstra modstand.

Basen er fremstillet i Carbon Boost Braid-wood, der giver ekstra power til dine ski, du tydeligt vil kunne mærke, når du tager de skarpe sving på pisterne.

Med Triaxial fibre og Noyau Double Barrel er skiene solide og holdbare, selv hvis du bruger dem intenst og hårdt på dine skiture.

Fordele og ulemper ved K2 Poacher 2022 ski

Fordele

 • Triaxial fiber
 • Noyau Double Barrel
 • Giver bedre modstand

Ulemper

 • Lidt tunge

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

K2 Sight 2022 ski

K2 Sight 2022 ski kan bruges både til træningen i terrænparken eller over hele anlægget som All-Mountain-ski. Det er en model, der kan bruges til flere formål, hvilket forbrugerne sætter pris på.

K2 Sight 2022 ski
 • Behagelig take-off og landing
 • Stærke stålkanter og såler
 • Stærke twintips ski til hård brug

Mere om K2 Sight 2022 ski

De alsidige K2 Sight 2022 ski er anmeldt på Google Shopping, hvor de i gennemsnit får 4,8 ud af 5 stjerner. Det er topkarakter fra forbrugeres side. En af forbrugerne skriver i sin anmeldelse, at siderne og fastheden giver god kontrol, og at skiene er: “Nice on jumps and very nimble on rails. Perfect use and abuse park ski for the price”.

Til prisen får du et par solide og effektive K2 Sight 2022 ski, der er særligt gode til terrænparkerne.

K2 Sight 2022 ski sikrer et godt greb i bakkens overflade, og de vejer 1,814 kg.

Sight er en solid, men også fleksibel twin-tip-ski, der kan bruges til vilde udfordringer og varierende terræn.

Skiene har en solid kerne af hårdt træ og tykke stålkanter, der kan klare intensivt brug. Glasfiber er brugt til at gøre skiene endnu mere hårdføre.

Både mænd og kvinder kan finde en model, der passer i størrelsen:

 • Længde 149 cm passer til en kropshøjde 150-160 cm.
 • Længde 159 cm passer til en kropshøjde 160-170 cm.
 • Længde 169 cm passer til en kropshøjde 165-180 cm.
 • Længde 179 cm passer til en kropshøjde 175-190 cm.

K2 Sight 2022 ski er gode i terrænparken, men de kan også give gode sving på bakker med et sikkert greb. Modellen har en All-Terrain Rocker i spids og enden, der forbedrer take-off og landingen. Skienen svinger velvilligt, så kanterne ikke tager ved, når du freestyler og laver tricks.

Fordele og ulemper ved K2 Sight 2022 ski

Fordele

 • Stærke twintips ski til hård brug
 • Fiberglas giver styrke og holdbarhed
 • Behagelig take-off og landing
 • Stærke stålkanter og såler

Ulemper

 • Ikke det bedste valg til begyndere

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Faction CT 2.0 2021 Twintips ski

Hvis du går op i at stå på ski og bruger mange timer på de sneklædte bakker eller terrænparkerne, ved du udstyret skal være af høj kvalitet. Faction CT 2.0 2021 Twintips ski er et af de dyreste par ski i oversigten, men kvaliteten er ikke at tage fejl af.

Faction CT 2.0 2021 Twintips ski
 • Meget holdbare
 • God kontrol

Mere om Faction CT 2.0 2021 Twintips ski

Hos Newschoolers.com giver anmelderen Faction CT 2.0 2021 Twintips ski en god anmeldelse. Eksperten beskriver blandt andet, at Faction CT 2.0 2021 Twintips ski er lette og komfortable: ”This is a perfect setup for someone who wants a playful ski that shreds top to bottom all season long”.

Forbrugerne er enige i, at Faction CT 2.0 2021 Twintips ski lever op til forventningerne trods det højere prisleje. Modellen får topkarakter med 5 ud af 5 stjerner på Google Shopping. Om det er ture i parken eller spændende ture ned af bakkerne er Faction CT 2.0 2021 Twintips ski gode.

Faction CT 2.0 2021 Twintips ski har en Ct Signature-facon, med en 102 mm bredde og Soft Flex i tippen og enden. Det gør det nemt at manøvre rundt og lave tricks på dine Faction CT 2.0 2021 Twintips ski. Du får en høj grad af kontrol, så du lettere kan lave dine tricks og træning.

Siderne er med ekstra styrke, og toppen er lavet med Matt High Resistance. Det giver en solid og holdbar ski, der kan holde til intens brug, hvis du er vild med leg på ski.

Skiene Faction CT 2.0 2021 Twintips gør sneen til din personlige legeplads, hvis du allerede har erfaring og trænet lidt i forvejen med twintips ski.

Fordele og ulemper ved Faction CT 2.0 2021 Twintips ski

Fordele

 • Lette
 • Meget holdbare
 • God kontrol

Ulemper

 • Dyre

Størrelsesguide: Sådan vælger du den rigtige størrelse af dine twintips ski

Når du skal have et par ski, skal de matche din højde. Det er dog vigtigt, at de passer til dine specifikke behov, når du er afsted i sneen.

Skal du stå på ski i parker og lave tricks, får du bedre greb og stabilitet i dine landinger, hvis du har et par ski på samme højde som dig. Dine ski skal stående flugte med din egen højde, hvis du vil have det meste ud af dem.

Skal du i stedet af sted på længere ture og off-piste, er det bedst med en model, der er kortere end din højde med et par centimeter. Det vil gøre oplevelsen mere levende og intuitiv, når du skal bevæge dig rundt.

Du kan finde smarte regnemaskiner online, hvor du kan indtaste forskellige oplysninger, der vedrører din krop og ønske med skiene. Hjemmesiden beregner bagefter den rigtige længde på dine ski, så de passer til både dig og dine behov.

Kilder: Skis.comEvo.com og Glisshop.co.uk

Alt du skal vide om twintips ski

Twintips ski kaldes også for parkski eller trick-ski, fordi de er gode til freestyle og leg i sneen. I 1990’erne blev det mere og mere almindeligt for skientusiaster at freestyle og lave tricks, det krævede en anden form for ski, der er mere fleksibel og solid til at modstå alle former for slag og fald.

De kan både bruges i skiparker, til terræn og på pisterne, hvis du vænner dig til det mere fleksible design. Skiene er lavet med ender, der runder opad, så du får et godt greb i underlaget, men stadig kan bevæge dig frit.

Noget særligt ved twintips ski er, at du kan stå baglæns på dem og lave baglæns landinger, hvis du eksperimenterer og træner. De er fremstillet af mere fleksible materialer end traditionelle ski, så du kan lande blødere med effektiv stødabsorbering. Det er godt, hvis du laver hop, spring og tester grænserne af på træningsbanerne.

Kilder: Skiprofiles.com og Skis.com

De bedste twintips ski til mænd

Det er ikke så forskelligt, om du er mand eller kvinde og skal bruge twintips ski. Der er dog en vigtig faktor, der kan gøre det sværere at finde gode ski til mænd – særligt hvis du er meget høj.

Dine ski skal matche din højde, og det er noget af det vigtigste, når du skal købe et par ski.

En god grundregel er, at dine ski skal nå lige under eller på næsen, når de står op med dem foran dig. Det vil være den rigtige størrelse til kroppen og specielt begyndere og knapt så erfarne skiløbere.

Selvom det er en god ide at gå efter ski, der lige når din næse i længde, så er det ikke nødvendigvis det, du føler dig bedst tilpas på. Når du har mere erfaring, kan du teste forskellige længder af, til du finder både den rigtige model og længde.

Kilde: Winterbadass.com

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Newschoolers.com

Når det kommer til ski, er Newschoolers.com en platform for alt – både udstyr, artikler, forums og en webshop. De har en række eksperter, der laver udførlige og grundige anmeldelser af udstyr i praksis.

Faction CT 2.0 2021 Twintips ski er anmeldt hos Newschoolers.com.

Anmeldelsen er udgivet: 2019
Du kan se anmeldelsen her

Newschoolers.com har også anmeldt K2 Poacher 2021 Twintips ski.

Anmeldelsen er udgivet: 2020
Du kan se anmeldelsen her

Eksperterne hos Newschoolers.com har anmeldt Chronic 2021 Twintips ski.

Anmeldelsen er udgivet: 2019
Du kan se anmeldelsen her

Line Blend 2021 Twintips ski er blevet anmeldt af eksperterne på Newschoolers.com.

Anmeldelsen er udgivet: 2020
Du kan se anmeldelsen her

Skiessentials.com

Har du brug for at vide alt om udstyr til din næste skitur, er Skiessentials.com et godt sted at starte. De forhandler udstyr og skriver artikler og anmeldelser.

Hos Skiessentials.com er Line Blend 2021 Twintips ski anmeldt af deres eksperter. Eksperterne har testet produktet i praksis og giver deres professionelle vurdering.

Anmeldelsen er udgivet: 2021
Du kan se anmeldelsen her

Skis.com

Skis.com forhandler skiudstyr og skriver artikler til deres forbrugere. Vi har læst artiklen “Sizing Guide for Twin Tip Skis” til inspiration.
Du kan se artiklen her

Vi har også brugt artiklen: ”Why Twin Tips are Cool” i vores research.
Du kan se artiklen her

Evo.com

Hos Evo.com kan du finde forskelligt udstyr og grej til træning og motion. De sælger også skiudstyr og skriver artikler til deres købere. Vi har brugt artiklen: “How to Choose Skis & Ski Size Chart”.

Du kan se artiklen her

Glisshop.co.uk

Hos Glisshop.co.uk er vinterlivet i fokus. De forhandler udstyr til ski, og de skriver guides og artikler af deres eksperter. Vi har brugt artiklen: “HOW TO CHOOSE THE SIZE OF A FREESTYLE SKI?”.

Du kan se artiklen her

Skiprofiles.com

Skiprofiles.com er en hjemmeside, hvis du skal bruge hjælp til at finde det rigtige skiudstyr med artikler og anmeldelser. Til vores research har vi anvendt: ”Just What are Twin Tip Skis?” af Nadin.

Artiklen er udgivet den: 7. oktober 2019
Du kan se artiklen her

Winterbadass

Winterbadass er stedet for alt, der har med livet på pisterne at gøre. De skriver anmeldelser, artikler og hjælper med at finde det rigtige udstyr. Vi har brugt artiklen: “THE BEST TWIN-TIP SKIS FOR MEN – TOP 10”.

Artiklen er opdateret den: 9. juni 2021
Du kan se artiklen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er et oplagt sted at starte, hvis du skal få et overblik over produkter, priser og forhandlere. Forbrugerne kan anmelde produkter med 1 til 5 stjerner og skrive en anmeldelse.

Du kan se anmeldelserne af Faction CT 2.0 2021 Twintips ski her

Du kan se anmeldelserne af K2 Press 2021 Twintips ski her

Du kan se anmeldelserne af K2 Sight 2021 Twintips ski her

Du kan se anmeldelserne af K2 Poacher 2021 Twintips ski her

Du kan se anmeldelserne af Chronic 2021 Twintips ski her

Du kan se anmeldelserne af Line Blend 2021 Twintips ski her

FAQ

Hvilken Twin Tip Ski er den bedste?
Det er op til dine behov at vurdere, om du skal bruge en billig model til nybegyndere, eller du har meget erfaring og kræver ski af høj kvalitet.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber Twin Tip Ski?
Du skal overveje, om du har brug for et par twintips ski til tricks eller til længere ture på pister og i terrænparker. Husk at størrelsen på dine ski skal passe til din højde.
Hvordan vælger jeg Twin Tip Ski?
Når du skal vælge twintip ski, skal du gerne undersøge markedet. Vi har præsenteret dig for 6 versioner, så du kan se et udpluk af udvalget, der har forskellige fordele og ulemper.
Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse på Twin Tip Ski?
Du skal vælge størrelsen på skiene alt efter, hvad du skal bruge dem til. Husk de skal matche din højde, men der er forskellige behov ved All-Mountain og leg i parker.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Line Blend 2021 Twintips ski

K2 Press 2021 Twintips ski

Chronic 2021 Twintips ski

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme