Bedste cykelbukser:
Vores bud på de 2 bedste cykelbukser

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Når man cykler mountainbike eller på racercykel, er det vigtigt at have det rette udstyr. Det får du med de helt rette cykelbukser. Alt efter årstiden kan det være forskelligt, om du har brug for cykelbukser eller cykelshorts. De skal bare sidde til, når du suser af sted, og de skal være komfortabel at sidde på på lange cykelture. Her finder du nogle af de bedste cykelbukser- og shorts til damer og herrer. Læs med for at blive klogere på, hvilket et par du skal vælge.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores udvalgte cykelbukser

Assos Equipe RS Bib Shorts S9
Lager

Assos Equipe RS Bib Shorts S9

Gå til bedste pris
1.159 Kr. hos Cykelgear.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Assos Equipe RS Bib Shorts S9

 • Mest populære på PriceRunner

Dette par cykelshorts for herre fra Assos er super lækre og god kvalitet. Assos har udviklet på, hvordan man bryder vindmodstand og forsøgt at lave et par cykelshorts med komfort og god ventilation. Shortsene egner sig bedst til den cykelrytter, der gerne vil præstere på højt niveau. Alle kan bruge dem, men de er udviklet til professionelle cykelryttere og cykelryttere på højt niveau.

Dagens bedste priser og tilbud på Assos Equipe RS Bib Shorts S9:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • #1 cykelbukser PriceRunner
 • Raceshorts
 • Skum i 3 lag

Mere om Assos Equipe RS Bib Shorts S9

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 80 % polyamid, 20 % elastan
 • 200 gram

Disse cykelshorts har et såkaldt ”butterflydesign”. Dette betyder, at de har to paneler, som skal give god komfort.

Cykelshortsene har få syninger, som gør, at de skal sidde tæt til, og der ikke skal være nogen ubehagelige syninger eller lignende at sidde på.

Tekstilet er helt nyudviklet og kaldes type 441. Det har en silkeblød kompression, som sidder helt tæt til. Derudover har de seler, som er hæftet bagpå, hvormed rytteren lettere kan strække sig vertikalt, hvilket du gerne vil som cykelrytter.

På den måde er der mindre vindmodstand. Der er stor åndbarhed i dem ved for eksempel små huller på ydersiden, og de har skum på bagen, der er i 3 lag. Med andre ord er disse cykelshorts helt fantastiske.

Fordele og ulemper ved Assos Equipe RS Bib Shorts S9

Fordele

 • Butterflydesign for maksimal komfort
 • Få sømme giver en tæt pasform og ingen ubehagelige syninger
 • Type 441 stof med silkeagtig kompression, der giver maksimal komfort
 • Designet med seler gør det let at strække lodret og reducerer vindmodstanden
 • Fremragende åndbarhed med små huller på ydersiden og 3-lags polstring

Ulemper

 • Begrænsede størrelsesmuligheder
 • Mulighed for ubehag på grund af den stramme pasform
 • Højere pris sammenlignet med andre mærker

Alé Bibshorts Corsa - populære cykelbukser (herre)

 • Én af de mest solgte cykelbukser i denne kategori på Cykelexperten

Disse cykelshorts er bedst til korte distancer og træninger. Så de er perfekte for dig, der cykler korte ture eller er nybegynder. De egner sig bedst til om foråret og sommeren, når temperaturen er mellem 18 og 30 grader.

Dagens bedste priser og tilbud på Alé Bibshorts Corsa:

Cykelpartner.dk
På lager
606 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Elastisk
 • Gode cykelbukser i lycra
 • Comfort fit

Mere om Alé Bibshorts Corsa

SPECIFIKATIONER

 • Elastisk microfiber indlæg
 • Fås også til som cykelbukser til dame

Disse shorts har masser af komfort, så de er super til dig, der særligt søger dette. De passer til alle kropstyper. Der er 70 mm mesh stabilitetssystem på kanten af benene og en refleks tråd. Dette gør, at de sidder godt under kørslen og bliver, hvor de skal. Den er udviklet til at følge kroppens bevægelser, så de er også fleksible. Derudover har de en pude fra Alé cycling.

Fordele og ulemper ved Alé Bibshorts Corsa

Fordele

 • Populært valg blandt cyklister
 • Ideel til korte distancer og træning
 • Komfortabel pasform til alle kropstyper
 • Mesh-stabilitetssystem til en sikker tur
 • Fleksibel og følger kroppens bevægelser

Ulemper

 • Begrænset temperaturområde
 • Ikke egnet til lange distancer eller intens træning
 • Giver måske ikke nok støtte til avancerede cyklister

Testkilder

Vi har taget udgangspunkt i produkternes popularitet, hvilket giver et godt indblik i, hvor godt forbrugerne tager imod dem. Cykelbukser er meget forskellige, og det kommer an på, hvilket behov man har, og hvordan man skal bruge dem. Nogen er professionelle cykelryttere, mens andre cykler som motionist eller for sjov. Fælles for dem alle er, at de er populære, og det er der en grund til. Det er kvalitetsprodukter uanset niveau og pris.

Hvordan er produkterne udvalgt?

Produkterne er udvalgt fra nogle af de mest populære og kendte mærker. Der er et bredt udvalg af cykelbukser, shorts og capri til damer og herre. Det er derfor vigtigt at notere sig, om hvilket køn de er lavet til, da der vil være forskel. Derudover kommer det an på, om du skal bruge noget tøj til vinter, forår/efterår eller sommer. Dette skal du også kigge efter. Vi har altså forsøgt at finde et bredt udvalg, som gerne skulle kunne stille ethvert behov.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skal købe nye cykelbukser?

Det er vigtigt at overveje, hvor mange penge du gerne vil bruge, når du skal købe nye cykelbukser. Derudover skal du overveje, om du skal bruge dem til sommer, efterår/forår eller vinter. De fleste i Danmark vil køre racer om sommeren, foråret og eventuelt om efteråret. Dog kan du sagtens cykle andre steder i Europa eller verden hele året rundt. Du kan også cykle om vinteren i Danmark, og da er det vigtigt, at du finder et par varme, isolerende cykelbukser til vinterbrug, så du kan holde vind og regnvejr ude.

Læs også om de bedste cykeltasker.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Assos Uma GT Spring/Fall - Egnet til flere sæssoner

Assos UMA GT - Komfortable og fleksible

Assos FF1 GT Bibshorts - Åndbare og fleksible

Sweet Protection Hunter DryZeal - Smart loose fit

AGU Capri cykelbukser

Alé Klimatik Klimawind DWR - populære hos Cykelpartner

Assos Bonka EVO Bib tights

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme