Annoncepolitik og redaktionelle retningslinjer

Hvordan udvælger vi produkter?

Adventuresports laver forbrugerguides inden for en række forskellige produkter. I stedet for at teste alle produkterne selv, laver vi et stort research-arbejde, hvor vi identificere de bedste produkter på markedet ved at kigge på forskellige parametre – herunder: kundeanmeldelser, tests fra officielle forbrugerråd og onlinemedier, ekspertråd, priser og specifikationer, som vi sammenligner og samler ét sted.

Vi udvælger ligeledes produkter anbefalet fra vores partnere, som er fageksperter i deres respektive områder, hvorfor vi inkluderer deres mest populære og efterspurgte produkter.

Hvordan fungerer vores annoncelink?

Som vi skriver på alle vores artikler, indeholder vores artikler såkaldte “affiliate-links”, hvis vi linker til nogle af vores partneres webshops, hvilket betyder, at vi kan tjene kommission for de kunder vi henviser. Det faktum, at vi kan tjene kommission på vores partnerskaber – primært med danske webshops – finansierer udviklingen af vores medier og betyder, at vi kan levere bedre indhold til dig i fremtiden.