Hvordan udvælger vi produkter?

Adventuresports laver forbrugerguides inden for en række forskellige produkter. I stedet for at teste alle produkterne selv, laver vi et stort research-arbejde, hvor vi identificere de bedste produkter på markedet ved at kigge på forskellige parametre – herunder: kundeanmeldelser, tests fra officielle forbrugerråd og onlinemedier, ekspertråd, priser og specifikationer, som vi sammenligner og samler ét sted.

Vi udvælger ligeledes produkter anbefalet fra vores partnere, som er fageksperter i deres respektive områder, hvorfor vi inkluderer deres mest populære og efterspurgte produkter.

Hvordan fungerer vores annoncelink?

Som vi skriver på alle vores artikler, indeholder vores artikler såkaldte “affiliate-links”, hvis vi linker til nogle af vores partneres webshops, hvilket betyder, at vi kan tjene kommission for de kunder vi henviser. Det faktum, at vi kan tjene kommission på vores partnerskaber – primært med danske webshops – finansierer udviklingen af vores medier og betyder, at vi kan levere bedre indhold til dig i fremtiden.

Om skribent

Redaktionen for Adventuresports har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Adventuresport’.