Oversigt:
Find de 9 bedste gummistøvler

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

31 Produkter analyseret
9 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Skal hele familien have nye gummistøvler? Vi har fundet nogle af vores favorit gummistøvler og fremhæver dem i denne oversigt.

Der er især to ting, vi kigger efter, når vi fremhæver gummistøvler: Komfort og vandtæthed.

Desværre er der mange gummistøvler, som hverken er komfortable eller vandtætte. Redaktionen har derfor fundet nogle af de flotteste og mest praktiske på markedet, så du er helt sikker på at få et par, du trygt kan tage på i det våde vejr.

Læs med i vores guide nederst på siden, hvis du stadig ikke føler dig klædt på til at træffe det rette valg, efter du har kigget på de lækre gummistøvler i oversigten.

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling

Viking – Trophy 4.0 - gode kvalitetsstøvler

Viking støvlen har vundet i en test hos chip.de, hvor de giver den 8,8/10 point. De roser den for at være behagelig, robust, fleksibel og justerbar. Den beskytter foden godt. Det eneste minus er, at den vejer lidt meget. Den har en aftagelig indersål, og akselbredden kan justeres. Derfor er der mange fordele ved Vikings 4.0, som er et kendt gummistøvle mærke. Det kommer fra Norge, og de laver primært gummistøver til jagt, men også til fiskeri, vandreture og andre aktiviteter.

 

 • Tykke såler
 • Beskytter foden godt
 • Topscorer
Viking – Trophy 4.0

Mere om Viking – Trophy 4.0

Det er en god gummistøvle til herre, som har lidt længere ben, da skaftet er langt. Det er ideelt til jægere. Støvlens udseende er tidløst og falder godt i med naturen. Støvlen har et tredobbelt gummilag, som sørger for stabilitet og holdbarhed. Støvlerne har en EVA-indlægssål, som gør dem behagelige at have på, også på de længere ture. Den er som nævnt aftagelig og kan hurtigt tørres.

Viking er et kvalitetsmærke inden for gummistøvler, og du er sikret en god kvalitet, og at du får noget for pengene. Det er vigtigt, at det er behageligt at gå i gummistøvlerne, og at du kan bevæge dig rundt i dem, hvilket netop er nogle af kvaliteterne ved støvlen.

 

SPECIFIKATIONER

 • Funktionel kvalitet
 • Komfortabel
 • Letvægtige
 • Ideelle til jagt
 • Høje ben
 • UGC sål
 • PVC fri
 • Materiale: Naturgummi

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Bedst til prisen

Gummistøvler Dunlop Pricemastor - gummistøvler med behagelig skaft

Dunlops gummistøvle har fået 4,5/5 stjerner på Amazon, hvor kunderne er meget tilfredse med den. En meget tilfreds kunde skriver: ”Støvlerne er fejlfri og også meget billige. Jeg kommer meget let ind og ud af dem, og skaftet er behageligt højt. Så klart en anbefaling!” En anden glad forbruger skriver følgende: ”Jeg bruger primært gummistøvler til fiskeri og i floder og vandløb.

 • Vandtæt
 • God trækkraft
 • Gode anmeldelser
Gummistøvler Dunlop Pricemastor

Mere om Gummistøvler Dunlop Pricemastor

De holder godt fast! Det gode er den relativt høje aksel.” Dunlop har tilmed fået en syvende plads på siden fwi.co.uk. De roser støvlen for en god pasform, men skriver, at den ikke er isolerende, så du skal huske ekstra sokker på kolde dage. De er lige så behagelige som nogle af de dyrere modeller, så for pengene får du meget.

Dunlop er lavet af PVC og er let og slidstærk. Den er resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske olier og fedtstoffer, forskellige desinfektionsmidler og kemikalier. Den er ideel til fiskeri, landbrug eller fritidsaktiviteter. Støvlen fås i flotte og unikke farver.

SPECIFIKATIONER

 • Nitril/PVC støvler
 • Slidstærk ydersål
 • Skridhæmmende ydersål
 • Stødabsorberende ydersål
 • Rengøringsvenlig
 • Stigegreb
 • Med logo
 • Fås i flere farver

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Bedste premiumvalg

Aigle Parcours 2 ISO - justerbare gummistøvler

Gummistøvlen fra Aigle Parcours 2 er blevet kåret som en topscorer hos Gutewahl.de. Den får en tredjeplads og 8,3/10 point. Den scorer højt på design, kvalitet og ergonomien. Gutewahl roser designet, det bløde materiale, den gode pasform, at den er varm og velisoleret. Desuden er et stort plus, at akselbredden kan justeres. Hvis der er et minus ved støvlerne, så er det prisen, og at gummistøvlen ikke skal bæres ved meget høje temperaturer.

 • Justerbar i lægstørrelser
 • God ergonomi
 • Topscorer
Aigle Parcours 2 ISO

Mere om Aigle Parcours 2 ISO

Det giver måske sig selv, da du ofte har gummistøvler på i koldt vejr eller regnvejr. Prisen er høj for gummistøvlerne, men du betaler for kvalitet. Støvlen er kun vandtæt op til midten af støvlen, hvilket du skal være opmærksom på.

Du får en gummistøvle med 4,5 mm tyk neoprenforing, som isolerer mod kulde helt ned til -20 grader.

SPECIFIKATIONER

 • 4,5 mm neoprenforing
 • Komfortabel stødpude i hælen
 • Justerbar strop
 • 6 mm isolerende filtsål

Det er et stort plus, da du dermed kan bruge dem ude i koldt vejr, men også udenfor længe, når det regner. Støvlen har en indbygget kile i læggen, som giver komfort og gør støvlen lettere at tage af og på.

Det gør den mere komfortabel at vandre i. Stroppen kan justeres, alt efter hvilket tøj du har på. Det er en gummistøvle af højeste kvalitet, hvor du ikke går på kompromis med dine fødders komfort. Den er lavet af kvalitets naturgummi og har en 6 mm isolerende filtsål.

Du skal være opmærksom på, at gummistøvler lavet med et højt indhold af naturgummi skal behandles jævnligt med gummi imprægnering. Du kan give støvlen et jævnt lag og gnubbe det ind med en klud, hvorefter det skal tørre ind. På den måde holder støvlen på sin fugtighed i længere tid.

For et mere visuelt indblik i modellen, se YouTube præsentations-videoen herunder:

Bedste gummistøvler med ankelstøtte

Aigle Parcours 2 Kaki - gummistøvler med høj grad af komfort

Hvem siger, at det skal være ukomfortabelt at gå rundt i gummistøvler? Hvis du er vokset op med alt for store og kluntede gummistøvler, bør du give Aigle Parcours 2 en chance, da gummistøvlerne er designet til at yde så komfortabel en oplevelse som muligt.

Aigle Parcours 2 Kaki

Derfor anbefaler vi Aigle Parcours 2 Kaki

Producenten Aigle har stor erfaring inden for skabelsen af gummistøvler, og deres Parcours 2-model er en klar opgradering i forhold til den klassiske model. Her er komforten prioriteret højt, hvilket du vil mærke så snart, du stikker fødderne ned i unisex-modellen.
Den indvendige sål har til formål at gøre din oplevelse behagelig, og den er antibakteriel.

Aigle Parcours 2 er skabt af naturgummi, og derfor vil gummistøvlerne kunne holde til lidt af hvert. Det gælder både regn, sne, stride vinde og skader fra alt det, du kan støde på ude i naturen.
Ydersålen bærer også en let savtakket overflade, der giver dig et ekstra greb og bedre ankelstøtte.

Mere om Aigle Parcours 2 Kaki

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Kaki
 • Type: Slip-on
 • Materialer: Gummi og neopren
Bedste valg til børn

Hunter Original Little Kids Black - gummistøvler, der beskytter indvendigt og udvendigt

Det kan ofte være en besværlig opgave at skulle finde gummistøvler til børn, da mange producenter nedprioriterer at få størrelsen og formen til at passe komfortabelt til mindre fødder.
Original Little Kids-model er et par gummistøvler, som både er bløde og beskyttende at gå rundt i.

Hunter Original Little Kids Black

Derfor anbefaler vi Hunter Original Little Kids Black

Selvom den sorte farve ikke umiddelbart stimulerer barnet, kompenserer Hunter Original Little Kids dog for dette ved hjælp af et dekorativt spænde og lysende reflekser. Spændet ser godt ud og giver ekstra støtte, mens reflekserne giver tryghed og sikkerhed.

Hunter Original Little Kids føles også komfortable for barnet, da indersiden er af polyester, som giver mere komfort og varme til fødderne. Hunter Original Little Kids er derfor oplagte at gå med i både forår, vinter og efterår.

Som forældre slipper du for at spilde for meget tid på at få barnets sko på. Hunter Original Little Kids er skabt som et åbent slip-on design, hvilket betyder, at barnet bare kan lade fødderne glide ned i støvler på et øjeblik.

Mere om Hunter Original Little Kids Black

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Sort
 • Type: Slip-on
 • Materialer: Gummi og polyester
Mest fleksible gummistøvler med stødabsorberende sål

Dunlop Acifort Heavy Duty Boots - skridsikre gummistøvler, du kan gå langt i

Hvis du leder efter nogle gummistøvler, du kan gå langt i, er Dunlop Acifort Heavy Duty Boots et godt valg. Selvom gummistøvlerne føles meget solide og tungere end lignende modeller, får dine fødder et greb på jorden, som ingen andre gummistøvler kan matche.

Du undgår at skride og glide, og så er sålen også designet til at absorbere flere stød end de fleste.

Dunlop Acifort Heavy Duty Boots

Derfor anbefaler vi Dunlop Acifort Heavy Duty Boots

Acifort-modellen betegnes som ”heavy duty boots”, men det betyder ikke, at du kun skal bære gummistøvlerne i de mest krævende situationer. Sålen er utroligt stødabsorberende og dermed meget behagelige at gå rundt i.

Gummistøvlerne er lavet med PVC, som sikrer 100 procents beskyttelse mod vand, og det giver derfor god mening at finde modellen frem, når de køligere måneder melder deres ankomst.
Du skal heller ikke være bange for at bevæge dig ud i krævende miljøer, da PVC-overfladen beskytter gummistøvlerne mod snavs og pletter fra fedtede materialer.

Mere om Dunlop Acifort Heavy Duty Boots

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Mørkegrøn
 • Type: Slip-on
 • Materialer: Polyvinylklorid (PVC)
Det håndlavede valg med gummistøvler i naturgummi

Le Chameau Vierzonord XL Neoprene Lined Boot Vert Vierzon - flotte gummistøvler til alle situationer

Le Chameau Vierzonord XL er skabt til danskeren, der har æstetikken for øje. De ekstra lange gummistøvler er behagelige at se på med deres grønne farve, og den op mod 46 centimeter lange pasform går godt til langt de fleste nordiske outfits.

Materialet er håndlavet af naturligt gummi, og de er oplagte til langt de fleste scenarier – lige fra en afslappet tur i byen til flere dages dans på en festival og til den mest krævende jagt ud i skoven.

Le Chameau Vierzonord XL Neoprene Lined Boot Vert Vierzon

Derfor anbefaler vi Le Chameau Vierzonord XL Neoprene Lined Boot Vert Vierzon

Le Chameau Vierzonord XL Neoprene Lined Boot er ikke bare flotte at se på. De er også meget behagelige at gå i, og de modvirker, at du får trætte og ømme ben. Det skyldes i høj grad den ekstra tykke ydersål, som giver mere komfort end de fleste gummistøvler.

Mere om Le Chameau Vierzonord XL Neoprene Lined Boot er nemme at få på og tilpasse enhver fods form. Det kan du især takke den justerbare kilebøjle og snap-fastgørelsesspændet.

Mere om Le Chameau Vierzonord XL Neoprene Lined Boot Vert Vierzon

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Grøn
 • Type: Slip-on
 • Materialer: Spænde

Sådan vælger du de rigtige gummistøvler

Forbrugerrådet Tænk har lavet en genial gennemgang, som vi vil henvise til her. Det er nemlig ikke bare ligetil at finde de helt rigtige gummistøvler til dig. Hvad skal du egentlig se efter, når du skal have nye gummistøvler? Læs med her:

 1. Størrelse: Du skal prøve støvlerne for at vide, om de vil være gode at have på i længere tid. Du kan stille dig selv nogle af disse spørgsmål: Er de nemme at få af og på? Hvor høje er de? Skvulper de på din fod? Er de tunge eller lette? Det vil spore dig ind på at finde nogle, der passer perfekt i størrelsen.
 2. Naturgummi eller PVC? Naturgummi er det sundeste materiale, men det skal vedligeholdes. PVC kan indeholde ftalater, hvilket er dårligt for dig. Derfor skal du være opmærksom på det, inden du køber dem.
 3. Du kan derudover tjekke skridsikkerheden og reflekser. Kan du blive set i mørke? Og kan du gå i meget mudrede stier?

Forlæng dine gummistøvlers levetid

Du kan få dine gummistøvler til at holde endnu længere tid. Det har Forbrugerrådet Tænk gode råd til hvordan. Hvis de er lavet af naturgummi, skal du vedligeholde dem med olie eller silikone, ellers vil de tørre ud. Det er også en god idé at sørge for, at gummistøvlerne er rene. På den måde vil de også holde i længere tid. Du kan fjerne snavs og mudder med klud eller svamp. Det synes måske besværligt i øjeblikket, men du bliver glad for det på den lange bane.

FAQ

Hvilke gummistøvler er bedst?
Det kan være meget individuelt, men det er vigtigt at se efter god pasform, god skridsikkerhed og at støvlen er behagelig at have på – også i længere tid.
Det kan være meget forskelligt, hvilket vi også har forsøgt at afspejle i guiden, hvor der findes gummistøvler til meget forskellige priser.
Hvad er bedst – naturgummi eller PVC?
Naturgummi er bedst for din sikkerhed, men de kræver dog lidt mere arbejde. Dog kan PVC uden ftalater også være ganske gode.

Crocs gummistøvle

Dunlop gummistøvle Purofort

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme