Kort om Adventuresports

Adventuresports er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for fritid. 

Hvem står bag Adventuresports? 

Adventuresports er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

 

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.


Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Adventuresports og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Adventuresports 

Adventuresports er din online guide til at finde de bedste produkter og forbrugsgoder til en aktiv fritid og friluftslivet. Som forbrugermagasin har vi til formål at give dig de bedste råd og den bedste vejledning, når du skal købe udstyr til jagt, fiskeri, outdoor eller sport. Måske skal du købe udstyr for første gang, måske er det en hobby, du har haft i årevis. Uanset dit kendsab til området, vil vi præsentere dig for gennemarbejdede artikler og testoversigter, der hjælper dig til at finde det rette produkt til den rette pris. 

 

Din guide til en eventyrlig fritid

Hos Adventuresports er vi friluftsmennesker og outdoor nørder, og vi elsker at dele tips og råd med andre ligesindede. Er du også interesseret i outdoor sport, vandreture, shelterture og andre eventyrlige oplevelser i naturen, så hop over til os og se vores mange brugbare artikler. Det specielle ved vores måde at skrive artikler og guides på, er at vi gør et stort arbejde i at skabe maksimal værdi for vores læsere. Når vi fremstiller testoversigter, som er et af vores specialer, tager vi udgangspunkt i kompleks dataindsamling og research på tværs af tests fra officielle forbrugerråd, medier og eksperter. Vi samler overblikket og sammenholder disse resultater med forbrugeranmeldelser på tværs af de webshops, der forhandler de enkelte produkter. Sidst, men ikke mindst, laver vi også en prissammenligning, så du kan finde produktet til en god pris.

 

Sådan hjælper vi dig i købsprocessen

Forestil dig, at du skal have købt dig en vandrestav for første gang. Du ved ikke meget om udbuddet på markedet, prisniveau eller hvad der er værd at overveje i forbindelse med dit køb. Du sidder og gennemsøger nettet for kundeudtalelser, ekspertråd og priser. Til sidst er du endnu mere forvirret og har mistet overblikket over alle de informationer, du fik. Hos Adventuresports tager vi os af den del, og vi er meget øvede i det. Det gør, at du som læser, kan finde alle informationer i én samlet artikel. Vi præsenterer dig for overvejelserne inden køb samt en oversigt over, hvordan de forskellige vandrestave klarer sig i test, specifikationer, fordele og priser. 

Du kan herunder læse mere om de spændende og brugbare artikler, vi har samlet i følgende kategorier: 

 

Outdoor

Outdoor er en kategori, der vedrører alt omkring friluftslivet. Det kan være udendørs sport og leg, trekking, udforskning af dyrelivet, overnatning i naturen og meget andet. Hvis du selv er en outdoor type, så vil du her finde inspiration til mange timers fordybelse og aktivitet i naturen – alene, sammen med børnene eller sammen med dine venner.  For at få den bedste oplevelse har du brug for noget godt udstyr og grej, som du kan finde gode råd og tips om i vores artikler. Læs blandt andet om den bedste vandrerygsæk, den bedste termoflaske og det bedste vildtkamera. 

 

Jagt

Som jæger kan man købe sig fattig i udstyr – ligesom med alle andre hobbyer. Der er altid nyt og spændende grej på markedet, som kan klæde dig ekstra godt på til den kommende jagtsæson. Hos Adventuresport kan du i jagtkategorien finde diverse artikler om gear og udstyr, som vi har researchet på for at finde bedst-i-test produkterne inden for alt fra jagthøreværn til natkikkerter. 

 

Fiskeri

Lystfiskeri er en væsentlig del af udendørslivet og en populær hobby hos især mænd. Når man fisker, får man i tilgift en masse oplevelser i naturen og en helt særlig ro, som et hektisk hverdagsliv ikke indeholder meget af. Holder du af at fiske, så tag et kig på vores guides til den bedste fiskestang ifølge eksperter og få inspiration til at vælge den rette fisketaske efter dit behov. 

 

Outdoor Sport

Et aktivt udeliv giver ny energi, frisk luft i lungerne og en masse fede oplevelser. For mange er natur og bevægelse en sund modvægt til en hverdag med mange timer foran skærmen eller et stillesiddende arbejde. Outdoor Sport er en bred kategori, som indeholder inspiration til aktive timer i naturen. Se blandt andet de forskellige artikler, hvor vi har samlet tests af mountainbikes, el-mountainbikes og de sjoveste airtracks til børn og barnlige sjæle. 

 

 

Om skribent