Osprey rygsæk:
Find den perfekte Osprey rygsæk til dine eventyr

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Vi har samlet en masse inspiration til dig, der skal ud at investere i en ny vandrerygsæk.

Vandrerygsækken er en helt centralt og meget afgørende del af det udstyr, som du har brug for, når du skal vandre. Uanset om du er nybegynder eller har vandret i mange år, er vi sikre på, at du kan finde en masse brugbar inspiration til, hvilken vandrerygsæk der skal være din næste.

Det amerikanske brand Osprey er meget populært, når det kommer til vandrerygsække og andre rygsække, og det hænger sammen med, at Osprey uformelt er kåret til at være rygsæk-eksperter. Osprey formår nemlig at lave rummelige og robuste vandrerygsække med stor ventilation. Særligt ventilationen er helt afgørende, fordi det er vigtigt, at du ikke er helt varm og overophedet på ryggen, når du skal gå med oppakning på længere ture.

Osprey står bag en masse populære modeller, og det kan være svært at vælge, hvilken model du skal gå med. Det hjælper vi dig her med at blive klogere på. Vi guider dig igennem nogle af de bedste Osprey-rygsække, og du finder både modeller til kvinder og mænd og budgetvenlige alternativer, som de fleste kan være med på.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste i test-guiden 2023:

Hvad skal du overveje, før du køber et osprey rygsække

 • Volumen: Når du skal på vandretur, vil det være nødvendigt at have forskelligt grej med. Du skal vælge det rygsæk, der har plads til det, du har brug for.
  Skal du overnatte i det fri, er der endnu flere ting, du skal finde plads til i din rygsæk. Derfor er et afgørende punkt, du skal overveje, hvilken volumen din vandrerygsæk fra Osprey skal have.
 • Muligheder for justering: Vi er alle forskellige, og derfor skal din rygsæk også have den rigtige pasform, når du skal ud at opleve naturen. Det er vigtigt, at du kan justere din rygsæks stropper; og det er en fordel, hvis der både er justerbare skulder, hofte og bryststropper.
  Ved nogle modeller kan bagpanelet også justeres efter din højde, så den sidder det rette sted på ryggen. Det letter følelsen af vægten, så du kan vandre længere.
 • Komfort: Polstring og justerbare stropper er med til at højne komforten, når du går med en tung oppakning. Det er afgørende, at du kan holde til at bære din rygsæk, hvis du vil have ting med på tur.
  Polstring er med til at lette trykket mod de steder, hvor rygsækken sidder stramt til kroppen.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Osprey Mens Kestrel 68 - komfortabel og rummelig model

Osprey Mens Kestrel 68 er endnu en fantastisk vandrerygsæk fra det populære amerikanske brand. Osprey Mens Kestrel 68 er en meget robust model, og så er den både komfortabel og rummelig. Osprey rygsækken fås både i størrelse S/M og L/XL. Størrelse S/M kan rumme 66 liter og vejer 1730 gram, mens størrelse L/XL kan rumme 68 liter og vejer 1780 gram.

Dagens bedste priser og tilbud på Osprey Mens Kestrel 68:

 • Fås i to størrelser
 • AirSpace rygstykke
 • Mange gode rum

Mere om Osprey Mens Kestrel 68

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 210D x 630D Nylon Dobby
 • Volumen: str. S/M: 66 liter og str. L/XL: 68 liter
 • Mål: H75 x B37 x D37 cm
 • Vægt: 1,8 kg
 • Anvendelse: Medium til lange vandreture
 • Bagpanel: AirScape
 • Adgang til hydrering
 • Regnslag medfølger

Osprey er kendt for at lave rygsække med god ventilation, og det er altså også tilfældet med Osprey Mens Kestrel 68. Vandrerygsækken har et AirSpace-rygstykke, som netop sikrer god ventilation, selv når du vandrer på de rigtigt varme dage. Det er generelt vigtigt med det rigtige udstyr. For eksempel skal dine vandresko også passe til vind og vejr, så du ikke får hverken for kolde eller for varme fødder.

I Osprey Mens Kestrel 68 finder du et stort todelt hovedrum, som du har adgang til fra rygsækkens top og bund. Desuden finder du elastiklommer på Osprey-rygsækkens sider, en stor lomme på rygsækkens front, lynlåslommer i vandrerygsækkens behagelige hoftebælte og en lynlåslomme i taskens toplåg. De mange rum giver mulighed for, at du kan organisere dine ting på en god måde, så du altid ved, hvor du skal lede.

Du kan derudover fæstne ting på Osprey rygsækkens yderside, og du finder både et Stow-on-the-Go-fæste samt bærestropper, så du kan sætte for eksempel vandrestave og andre remedier fast.

Der er tænkt på komforten

Osprey-rygsækken har mange indstillingsmuligheder, og du kan sikre, at komforten er i top med det justerbare rygstykke, det justerbare brystspænde med nødfløjte og kompressionsremmene i siderne. Du får desuden et regnslag med i købet, som du kan sætte ud over tasken, når det regner, så du slipper for at have en taske fyldt med våde ting, når du når frem til din destination.

Testet i 7 år

Hiking is Good har anmeldt Osprey Mens Kestrel 68 efter syv års brug, og i den forbindelse scorer Osprey-rygsækken 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Outdoor Guru har bedømt Osprey-rygsækken med 9,1/10 i deres review. De gode anmeldelser er altså ikke til at tage fejl af, og da de er baseret på erfaring med brug af Osprey-rygsækken, bør forventningerne til denne model blive indfriet.

Fordele og ulemper ved Osprey Mens Kestrel 68

Fordele

 • Justerbar bagside
 • Solide materialer
 • Dobbeltsidede lommer
 • Kommer med vandtæt regnslag
 • God ventilation

Ulemper

 • Sidelommerne er stramme, når tasken er fuld
 • Overdelen kan ikke fjernes

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

https://www.youtube.com/watch?v=uc3iruWbbbA Læs mere om Osprey Mens Kestrel 68

Osprey Mens Atmos AG 65 - God opdeling af rum

Osprey Mens Atmos AG 65 er den perfekte vandrerygsæk. Det skyldes, at vandrerygsækken er fremstillet i materialer i høj kvalitet, og at rumfordelingen i tasken giver dig gode muligheder for at organisere din oppakning godt. Det er vigtigt at tænke over, hvilke krav din vandrerygsæk skal leve op til, inden du køber din vandrerygsæk. Sørg derfor for at sætte dig godt ind i, hvad dine behov er, og hvilke features de forskellige modeller har.

Dagens bedste priser og tilbud på Osprey Mens Atmos AG 65:

 • Mange rum
 • Lynlås i bunden
 • Justerbar ryglængde

Mere om Osprey Mens Atmos AG 65

SPECIFIKATIONER

 • Materialer: 100 denier x 630 denier nylon
 • Vægt: 2190 gram str. M og 2220 gram str. L
 • Volumen: 65 liter str. M og 68 liter str. L
 • Todelt hovedrum med lynlåsadgang i bunden
 • Forberedt til drikkesystem
 • Regnslag inkluderet

Osprey Mens Atmos AG 65 kommer i to forskellige størrelser. Størrelse medium kan rumme 65 liter og vejer 2,19 kg, mens størrelse large kan rumme 68 liter og vejer 2,22 kg. Osprey-rygsækken er fremstillet i nylon, og den har flere forskellige praktiske rum.

Osprey Mens Atmos AG 65 har et todelt hovedrum, og du har adgang både fra rygsækkens top og via en lynlåsadgang i taskens bund. På den måde skal du ikke rode alle dine ting op, når du skal bruge en af tingene i bunden af din Osprey-rygsæk. Derudover har rygsækken sidelommer med elastik, en stor elastiklomme på fronten, to elastiklommer i låget og to lynlåslommer på fronten.

God ventilation og justerbar ryglængde

Osprey-rygsækken er både behagelig og meget ventileret, og det betyder, at du kan holde ud at have rygsækken på i mange timer – også på varme dage. Ryglængden er justerbar, og det samme er brystspændet med nødfløjte. I siderne finder du kompressionsremme, og du kan fæstne både vandrestave, liggeunderlag og isøkser udvendigt på Osprey rygsækken.

Du får et regnslag til rygsækken med, når du køber Osprey Mens Atmos AG 65, og der er også forberedt til et drikkesystem i vandrerygsækken, som du kan tage i brug, hvis du ønsker det. Det er vigtigt med praktik og god komfort fra top til tå, når du vandrer, og derfor skal din taske og dine vandrestøvler fungere helt optimalt, så du er sikret den bedst mulige oplevelse på din vandretur.

Gode anmeldelser

Osprey rygsækken scorer 4,8 ud af 5 mulige stjerner i en anmeldelse af vandrerygsække på Switch Back Travel, som er en backpack travel and hiking-hjemmeside. Review-videoen af Osprey-rygsækken på YouTube giver 9/10, og man kan derfor roligt sige, at brugerne og anmelderne er tilfredse med Osprey-rygsækken.

Fordele og ulemper ved Osprey Mens Atmos AG 65

Fordele

 • God ventilering
 • Store lommer til oppakning og opbevaring
 • Top del kan fjernes til kortere ture
 • Sidder sikkert til kroppen

Ulemper

 • Hoftebæltet kunne have mere polstring til de lange vandreture

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Osprey Mens Atmos AG 65

Osprey Mens Rook 50 - Budgetvenlig kvalitetsmodel

Med Osprey Mens Rook 50 får du alle de gode, velkendte Osprey-kvaliteter i en budgetvenlig udgave. Osprey Mens Rook 50 forhandles nemlig til en pris, hvor de fleste kan være med, men det amerikanske brand er ikke gået ned på hverken kvalitet eller standarder af den grund. Du behøver altså ikke at købe din rygsæk på tilbud for at kunne være med prismæssigt på de helt gode modeller.

Osprey Mens Rook 50
 • Flere justerbare features
 • Ventilerende rygstykke
 • Regnslag inkluderet

Mere om Osprey Mens Rook 50

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 50 liter
 • Materiale: 600 denier polyester
 • Vægt: 1590 gram
 • Justerbar ryglængde
 • Regnslag inkluderet
 • Forberedt til drikkesystem
 • AirSpeed™-bæresystem

En af de store fordele ved Osprey Mens Rook 50 er, at vandrerygsækken kan rumme og bære imponerende mange kilo samtidigt med, at rygsækken i sig selv ikke vejer meget. Osprey Mens Rook 50 vejer 1590 gram og kan rumme 50 liter. Samtidig er komforten, som man kender den fra Osprey-rygsække, fortsat helt i top.

Osprey Mens Rook 50 har et komfortabelt bæresystem med god ventilation, så du kan holde ud at have tasken på, selv når du har det varmt. Derudover kan Osprey Mens Rook 50 installeres ved hjælp af flere forskellige justerbare features, så vandrerygsækken kommer til at sidde helt, som den skal, på de fleste kropstyper og kropsstørrelser.

Osprey-rygsækken har blandt andet en justerbar ryglængde og et AirSpeed-bæresystem, der sikrer god luft til ryggen. Derudover har vandrerygsækken et justerbart brystspænde med nødfløjte og kompressionsremme i siderne. De forskellige indstillinger har også den fordel, at du kan omjustere din taske undervejs på din vandretur. Det kan nemlig godt blive hårdt for ryggen og kroppen, hvis tasken sidder på præcis samme måde hele dagen.

Adgang til dit grej fra top og bund

Osprey Mens Rook 50 har et stort, todelt hovedrum. Du kan få adgang til hovedrummet fra toppen og bunden af tasken, så du både har let adgang til de ting, der ligger øverst i tasken, men også i taskens bund. Derudover har Osprey-rygsækken sidelommer med elastik samt lynlåslommer på hoftebæltet og i toplåget. Det er for eksempel oplagt at placere din lommelygte i en af de lettilgængelige lommer, så du nemt kan finde den.

Der er et regnslag inkluderet i prisen, så du kan holde dine ting tørre i regnvejr, og du kan derudover fastspænde et liggeunderlag på taskens yderside ved hjælp af bærestropper. Der er også forberedt til et drikkesystem, hvis du er interesseret i at benytte dig af sådan et.

Amazons brugere er glade for rygsækken

På Amazon har brugerne givet Osprey rygsækken 4,8 stjerner ud af 5 mulige baseret på 192 anmeldelser, ligesom rygsækken får et særdeles godt review på Bushwalking Blog med hele 87 %.

Fordele og ulemper ved Osprey Mens Rook 50

Fordele

 • Høj kapacitet
 • Komfortabel i brug
 • Let vægt
 • God indbygget rygstøtte

Ulemper

 • Ikke ideel til længere vandreture
 • Mangler lommer på ydersiden

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Osprey Women's Tempest 20 - Mindre rygsæk til kortere ture

Osprey Women’s Tempest 20 er en mindre model inden for vandrerygsække, og den egner sig derfor helt perfekt til endags-vandreture eller til ture ud i det fri. Osprey-rygsækken har blandt andet en cykelhjelmsholder, og derfor er det også oplagt at pakke Osprey Women’s Tempest 20, hvis du skal på en god, lang cykeltur. Tasken er også oplagt at pakke, når du skal på kortere vandreture i sommeren eller foråret, hvor opakningen ofte er lettere.

Osprey Women's Tempest 20
 • Lavet til kvinder
 • Cykelhjelmsholder
 • All-round rygsæk

Mere om Osprey Women's Tempest 20

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 20 liter
 • Vægt: 900 g
 • Mål: B27 x D23 x H46 cm
 • Hoftebælte: Ja
 • Brystrem: Ja
 • Tilpasset for væskesystem: Nej
 • Integreret regnslag: Nej

Osprey-rygsækken er særligt velegnet og henvendt til kvinder, og den er god til allround-formål. Rygsækken har fået optimeret sit design, og derfor er alle de nyeste og bedre Osprey-funktioner sikret i denne model, selvom den efterhånden må siges at være en vaskeægte Osprey-klassiker.

Osprey Women’s Tempest 20 kan rumme 20 liter, og den vejer 745 gram. Osprey-rygsækken ligger derfor i den lette ende, og det er en stor fordel, når du skal på den kortere tur. Rygsækken har et AirScape-rygstykke, der sikrer, at tasken sidder tæt til ryggen, og at du har god ventilation til ryggen. Derudover sikrer kompressionsremme i siderne og et justerbart brystspænde også komfort.

Mange praktiske rum

Osprey Women’s Tempest 20 har et hovedrum med en stor lynlåsadgang og dertil lynlåslommer i hoftebæltet, en elastiklomme på skulderremmen og elastiklommer på både front og sider. Der er også en lynlåslomme i rygsækkens top. Du kan fæstne vandrestave med det smarte Stow-on-the-Go-system, og der er forberedt til et drikkesystem, hvis du ønsker at gøre brug af det.

Kåret til Bedste Køb

Osprey Women’s Tempest 20 er kåret til Bedste Køb i Outdoor GearLabs store Outdoor Equipments review, ligesom Osprey-rygsækken også scorer hele 9,8 stjerner ud af 10 mulige på den britiske hjemmeside Get Out With The Kids. De gode anmeldelser hænger blandt andet sammen med, at brugerne er vilde med rygsækkens mange features og de praktiske lommer og rum.

Fordele og ulemper ved Osprey Women's Tempest 20

Fordele

 • Justerbar længe
 • Holdbare materialer
 • God til lange vandreture
 • Effektiv distribution af vægt
 • God ryg- og core-støtte

Ulemper

 • Åbning til vandflaske er lille

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Osprey Women's Aura AG 65 - God hele året rundt

Osprey Women’s Aura AG 65 er den perfekte vandrerygsæk til kvinder. Det amerikanske brand Osprey er kendt for at være rygsæk-eksperter, og med denne model gør de ingen undtagelser på det parameter. Osprey Women’s Aura AG 65 er både behagelig og velventileret, og derfor er Osprey Women’s Aura AG 65 det perfekte valg til vandreture hele året rundt.

Dagens bedste priser og tilbud på Osprey Women's Aura AG 65:

 • Behagelig og velventileret
 • Tilpasset til kvinder
 • AntiGravity bæresystem

Mere om Osprey Women's Aura AG 65

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 62 liter str. WS og 65 liter str. WM
 • Materialer: 100 denier x 630 denier nylon
 • Vægt: 2080 gram str. WS og 2110 gram str. WM
 • Justerbar ryglængde
 • "Stow-on-the-Go"-holder på venstre skulderstrop
 • Forberedt til drikkesystem
 • Regnslag inkluderet

Osprey-rygsækken kommer både i størrelse S og M. Størrelse S kan rumme 62 liter og vejer 2,08 kg, mens størrelse M kan rumme 65 liter. Tasken kan derfor nemt rumme alt det nødvendige grej, som du skal have med på din vandretur. Tasken er fremstillet i nylon og har et AntiGravity-bæresystem, der sikrer både god ventilation og bærekomfort.

Osprey-rygsækken er særligt tilpasset til den kvindelig anatomi, og med de mange indstillinger og justeringsmuligheder kan rygsækken tilpasses således, at den passer til de fleste kropstyper og kropsstørrelser. Du kan blandt andet sikre komforten med kompressionsremme i siderne på tasken, det justerbare brystspænde og den justerbare ryglængde.

Osprey-rygsækken har et stort, todelt hovedrum, to lynlåslommer foran, to lynlåslommer i låget, sidelommer med elastik samt en stor lomme foran med elastik. Du kan tilgå det store hovedrum fra toppen, men også via en lynlåslomme i bunden. På den måde kan du nemt få fat på de ting, der ligger øverst og nederst i tasken. Du får et regnslag med i købet, og du har mulighed for at fæstne det til taskens yderside.

Du opdager hele tiden nye funktioner

Osprey Women’s Aura AG 65 er en af de vandretasker, hvor du opdager flere og flere funktioner og smarte muligheder, jo mere du bruger den. Derfor kan du med fordel bruge tid på at lære din vandrerygsæk godt at kende, inden du begiver dig ud på din første vandretur. De forskellige stropper og lommer har for eksempel hver især særlige formål, og du kan selv finde ud af, hvordan du bedst organiserer tingene i din rygsæk.

Osprey Women’s Aura AG 65 er kåret til Top Pick i Outdoor GearLabs test, og Osprey-rygsækken scorer hele 4,9 stjerner ud af 5 mulige hos brugerne på Amazon baseret på 223 anmeldelser.

Fordele og ulemper ved Osprey Women's Aura AG 65

Fordele

 • Stor vidde justeringsmuligheder
 • AntiGravity til effektiv distribution af vægt
 • Fleksibel
 • God organisering af lommer

Ulemper

 • Hoftebæltet kan være ukomfortabelt
 • Skulderstropper kunne være mere polstrede

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Osprey Women's Aura AG 65

Sådan kommer du i form til en længere vandretur

Man kan nemt komme til at undervurdere, hvor meget det egentligt kræver at vandre, hvis ikke man har prøvet det før. Det er langt hårdere at vandre, end mange lige tror, og man forbrænder dels rigtigt meget energi men bruger også rigtigt mange muskler, når man vandrer. Derfor er det en god idé at træne inden, du drager på din vandretur, fordi du får brug for en relativt god fysik.

Når du skal træne op til din vandretur, anbefaler vi, at du:

 • Opbygger en god grundform – Sørg for at gå nogle lange ture, så din krop er vant til at gå. Det er en stor fordel, hvis du går i dine vandresko eller vandrestøvler, så de er godt gået til, inden det gælder
 • Væn din krop til at gå med rygsæk – Det er hårdere og mere belastende at gå med rygsæk, end man lige tror, og hvis du slet ikke er vant til at gå med oppakning, kan det føles irriterende og begrænsende, hvis ikke du får noget erfaring med det først
 • Træn din ryg – Din ryg er meget belastet, når du går. Både fordi du ofte vil gå med oppakning, men også fordi ryggen bærer os, når vi gør. Sørg derfor for at styrke din ryg, så den er klar til at klare de udfordringer, der venter.

Så meget vand skal du drikke, når du vandrer

Det er alfa og omega, at du får væske nok, når du vandrer. De generelle anbefalinger lyder, at du skal drikke 2-3 liter vand ud over den væske, du får i forbindelse med et måltid. Det er derfor vigtigt, at du medbringer en god drikkedunk på turen, som du kan holde ud at drikke af hele dagen. Hvis der er langt mellem vandposterne, er det vigtigt, at du har væske med hjemmefra. Ellers skal du sørge for at fylde din flaske, hver gang muligheden byder sig.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Switchbacktravel.com

Switchbacktravel.com deler information og gode tips til dig, der elsker at opleve naturen med vandrestøvler på. De skriver anmeldelser af forskelligt udstyr og redskaber.

Osprey Atmos AG Vandrerygsæk er vurderet af Switchbacktravel.com, der har haft eksperten John Ellings til at vurdere rygsækken. Den er testet på en vandretur.

Anmeldelsen er udgivet den: 2. april 2021
Du kan se anmeldelsen her

Outdoorgearlab.com

Mangler du indsigt i udstyr, redskaber og andet grej til overlevelse i det fri, så er Outdoorgearlab.com toptestere af produkter. De har et ekspertpanel, der vurderer produkterne.

Osprey Atmos AG Vandrerygsæk får en samlet pointscore ud af 100 mulige baseret på: komfort, støtte, vægt, funktioner og justeringsmuligheder.

Anmeldelsen er udgivet den: 5. november 2019
Du kan se anmeldelsen her

Osprey Tempest 20 er også vurderet og modtager en særlig award hos Outdoorgearlab.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 21. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Vandrerygsækken Osprey Tempest 20 modtager også en fin anmeldelse hos eksperterne.

Anmeldelsen er udgivet den: 21. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Osprey AURA AG er særligt udvalgt af eksperterne, der har testet den i praksis.

Anmeldelsen er udgivet: november 2019
Du kan se anmeldelsen her

Hikingisgood.com

Hikingisgood.com er dedikeret til vandring i alle former for terræn. Det kræver det rigtige udstyr, og derfor anmelder de også forskellige produkter som eksempelvis rygsække.

Osprey KESTREL 68 er en af de vandrerygsække, som Hikingisgood.com har vurderet. Den er testet i praksis af deres eksperter.

Anmeldelsen er udgivet: januar 2020
Du kan se anmeldelsen her

Outdoorguru.com

Outdoorguru.com er din ekspert, når det kommer til fritidslivet udendørs. De forhandler en lang række af forskelligt udstyr og produkter, men de anmelder også på siden.

I anmeldelsen af Osprey KESTREL 68 deler Outdoorguru.com både deres vurdering og en video, hvor tasken bliver vist i detaljer. Den er bedømt på: design, kvalitet, komfort, holdbarhed og pris.

Anmeldelsen er udgivet: august 2019
Du kan se anmeldelsen her

Mountainsforeverybody.com

På Mountainsforeverybody.com vil de hjælpe både amatører og professionelle til at komme ud i bjergene. De deler tips og tricks og skriver anmeldelser.

Osprey Rook er bedømt på: volumen i forhold til vægt, funktioner og detaljer og overordnet komfort. Samlet giver det en score på ud af 10 mulige point.

Anmeldelsen er udgivet den: Ukendt
Du kan se anmeldelsen her

Getoutwiththekids.co.uk

Målet med Getoutwiththekids.co.uk er at inspirere forældre til at tage børnene med udenfor og opleve alle naturens smukkeste fænomener. 

De anmelder på hjemmesiden også produkter, hvor vandrerygsækken Osprey Tempest 20 er bedømt på: værdi til pengene, kvalitet, funktioner og familievenlighed.

Anmeldelsen er udgivet den: Ukendt
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

På Google Shopping samler de alle produkter, forhandlere og ikke mindst forbrugeranmeldelser. Det giver dig et overblik over forbrugernes mening om produkter med stjerner ud af 5 og kommentarer.

Osprey Atmos AG Vandrerygsæk har modtaget mere end 1.500 anmeldelser.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne her

Over 290 forbrugere har anmeldt Osprey KESTREL 68.
Du kan se anmeldelserne her

Også Osprey Rook er vurderet på Google Shopping.
Du kan se anmeldelserne her

Osprey Tempest 20 har fået over 65 anmeldelser.
Du kan se anmeldelserne her

Osprey AURA AG er anmeldt af mere end 590 forbrugere.
Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er en af verdens største portaler for webhandel, og forbrugerne kan hjælpe hinanden på siden. Ved at bedømme produkterne med stjerner ud af 5, kan kunderne vejlede hinanden i køb.

På Amazon har forbrugerne anmeldt Osprey Rook med mere end 300 bedømmelser.
Du kan se anmeldelserne her

Osprey AURA AG er vurderet af over 290 forbrugere på Amazon.
Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge en Osprey rygsæk?
Det amerikanske brand er meget populært blandt vandrere og andre aktive mennesker, og det hænger helt enkelt sammen med, at Osprey er rigtigt dygtige til at lave gode rygsække i høj kvalitet. Osprey har mange gange formået at lave rygsække med omtanke for både komfort, ventilation, design og praktik, og derfor elsker mange vandrere Ospreys vandrerygsække. Der er meget få ting, der er overladt til tilfældighederne, når du køber en rygsæk fra Osprey.
Det er selvfølgelig forskelligt, hvilke konkrete behov du har alt efter, hvilken vandretur du skal på. Dog er det altid en god idé at vælge en vandretaske med mange rum, så du let kan finde de ting, du leder efter, ligesom det er en god idé at gå efter en taske med justerbare skulderstropper og et godt hoftebælte. Særligt hoftebæltet har stor betydning for komforten og den støtte, du får fra tasken.
Hvorfor er der forskel på vandrerygsække til mænd og kvinder?
Mænd og kvinders anatomi er forskellig, og derfor har Osprey lavet vandretasker særligt henvendt til henholdsvis mænd og kvinder, så du er sikret den bedst mulige komfort. Det er vigtigt, at din vandrerygsæk sidder så behageligt som overhovedet muligt, og det kræver, at den passer til din krop og kan justeres dertil, så den sidder helt perfekt. Osprey er eksperter i at lave modeller med mange justeringsmuligheder og med høj komfort.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme