Står du og mangler et Paddleboard? Find det perfekte SUP board til dine behov

Af Redaktionen | Sidst opdateret 11. November 2021 | Denne artikel indeholder annoncer

Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser og tests ét sted.

Er du på jagt efter det populære paddleboard? 

Det kan være svært at navigere i de mange forskellige typer af boards, du finder på markedet lige nu. De fleste paddle- og SUP-boards er designet til forskellige niveauer og behov, så du skal være opmærksom på specifikationer, før du køber.

Vi hjælper dig i processen og har fundet 10 gode paddleboards frem, som passer til mange forskellige anvendelsesformål. Vi har fundet modeller til dig, der gerne vil udfordre bølger og uroligt vand, men også varianter, som er oplagt til nybegynderen. Der er garanteret ét, der matcher lige præcis dét, du søger. 

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser, ekspertråd og tests ét sted. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet

Watery Global 10'6 SUP-board

Danmarks bedste paddleboard

Watery Global 10'6 SUP-board

Med SUP paddleboardet fra Watery får du høj kvalitet til en lav pris. Der er flere årsager til, at det bliver kaldt for Danmarks bedste paddleboard. Det har fx en optimal størrelse til de fleste brugere, hvilket er kombineret med paddleboardets 2 lag PVC-plastik. Det øger brættets stivhed, og gør det perfekt til en nybegynder. Den øgede stivhed i Global 10’6 SUP-board gør det tilmed muligt for to voksne at stå sammen på boardet. Det kan dog maksimalt holde til 145 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer 

 • Længde: 320 cm
 • Bredde: 80 cm 
 • Højde: 15 cm 
 • Boardets vægt: 7,4 kg 
 • Type: Allround SUP paddleboard

Om

Paddleboardet har i alt en 6-lags konstruktion, blandt de mange lag er en miljøvenlig EVA måtte på boardets overside, der gør den skridsikker og nemmere at stå fast på. De mange lag på paddleboardet er svejset sammen, modsat flere andre boards, hvor lagene er limet sammen. Kombinationen af designet og kvaliteten af paddleboardet fra Watery gør det derfor til et board, der er fremragende til danske forhold. Faktisk så kan du med SUP paddleboardet her udfordre alt fra længere ture på roligt vand og helt op til uroligt vand med 50 cm bølger. 

Vandklar.dk kårer Waterys paddleboardet til testvinder med intet mindre end 5 ud af 5 stjerner. Her får boardet særligt ros for at være perfekt til nybegyndere, og for at du ved en investering i det testvindende paddleboard fra Watery får et komplet sæt med alt, hvad du skal bruge for at komme ud på vandet på dit nye paddleboard. På friluftsmagasinet.dk er Waterys SUP paddleboard ligeledes testvinder, hvilket bakkes op af kunder på Watery.dk, hvor 69 forbrugeres bedømmelse af boardet er 4.8 stjerner ud af 5.

Bestway Hydro-Force Aqua Journey

budgetvenligt SUP-board

Med SUP-boardet fra Bestway får du et stabilt og funktionelt board til en budgetvenlig pris. Det er et oppusteligt board, som er komfortabelt og yderst velegnet til rolige aktiviteter på vandet, som for eksempel yoga, meditation eller en afslappende paddeltur. Det er derfor et rigtig godt SUP-board til dig, der elsker vand og nyder at bruge tid på vandet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.199,00 DKK

Specifikationer 

 • Længde: 274 cm
 • Bredde: 76 cm 
 • Højde: 12 cm 
 • Boardets vægt: 11 kg 
 • Type: Allround SUP-board

Om

Et Hydro-Force Aqua Journey fra Bestway har god performance på alt vand, men fungerer perfekt på roligt vand eller i mindre bølger. Derfor er den oplagt til rolige aktiviteter og til en nybegynder. På globosurfer.com får boardet ros for at være simpelt, funktionelt og budgetvenligt. Der er ligeledes ros i en videoanmeldelse på youtube.com, hvor du kan se, hvor nemt det er at puste boardet op og blive klar til at komme på vandet. 

På Amazon.com får boardet 4.5 ud af 5 stjerner baseret på over 900 anmeldelser. Hvis du søger et SUP-board til rolige stunder på vandet, så er boardet utrolig oplagt, især hvis du er nybegynder og ønsker en budgetvenlig mulighed. Med boardet fra Bestway får du et komplet sæt med blandt andet håndpumpe, justerbar åre og reparationskit. Du får derved alt det, som du skal bruge for at komme i gang med SUP-boarding, eller så du kan få dit eget nye board, hvis du allerede er rutineret.

Bestway hydro-Force Kahawai

både til begyndere og rutinerede paddleboardere

Drømmer du om et paddleboard, som du kan tage med på uroligt vand eller længere ture? Så skal du læse med her. Et hydro-Force Kahawai fra Bestway kunne meget vel være det board, som du leder efter. Det, der gør SUP paddleboardet velegnet til længere ture, er i særdeleshed boardets størrelse. Størrelsen kombineret med de medfølgende snore til at fastgøre eventuel opbakning gør boardet helt perfekt til en længere tur, hvor du kan have oppakning med. Boardet kan klare maksimalt 140 kg, så der er plads til at du kan medtage en del oppakning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer 

 • Længde: 310 cm
 • Bredde: 86 cm 
 • Højde: 15 cm 
 • Boardets vægt: 15 kg 
 • Type: River SUP-board

Om

Boardet fra Bestway er af typen river-board, hvilket betyder, at boardet er designet til uroligt vand og bølger, det kunne for eksempel være på havet eller på floder. Hvis du planlægger en længere tur, hvor du skal krydse uroligt vand kan et hydro-Force Kahawai være det oplagte valg af board. En særlig fordel ved boardet er, at det er nemt at navigere også i uroligt vand. 

På globesurfer.com hyldes boardet med en 1. plads og roses for at være hurtig, stabil og nem at padle, samt egnet til både nybegyndere og rutinerede. I en paddleboard test på ferieudstyr.dk er hydro-Force Kahawai valgt til at være blandt de 6 bedste oppustelige SUP-boards. På Amazon.com uddeles der af knap 30 brugere 4 ud af 5 stjerner og boardet roses igen for stabilitet.

Ønsker du et stabilt SUP-board, der kan tage dig på lange ture eller udfordrende ture på uroligt vand, kan det derfor være boardet her.

XQMax SUP 305

god allrounder

SUP-boardet er et ganske godt allround board. Størrelsen på boardet gør den ideel til særligt begyndere, der ønsker at prøve kræfter med stand up paddle. Den fungerer til både stående og siddende positioner, så du som nybegynder har de bedste muligheder for at udvikle dig. Så for dig, som er på jagt efter dit første board, kunne boardet være en rigtig god mulighed. Den er nem at manøvrere med og har en overflade af non-slip EVA skummåtte, der gør boardet skridsikkert. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer 

 • Længde: 320 cm
 • Bredde: 76 cm 
 • Højde: 15 cm 
 • Type: All round SUP-board

Om

Det sælges, som de fleste paddle- og SUP-boards, som et komplet sæt, hvor du, ud over boardet, også får en taske til at transportere boardet i, en pumpe, 3 finner, en justerbar paddel, et reparationskit og en strop, der monteres på SUP-boardet og fastgøres om din ankel. Det sikrer dig, at du og boardet ikke kommer for langt fra hinanden. Boardet er designet til at kunne klare maksimalt 150 kg. 

På Amazon.com får boardet en fin vurdering med 3,9 ud af 5 stjerner baseret på 35 anmeldelser. Her bliver prisen og størrelsen fremhævet som særligt positivt. På sunsetpaddler.com får boardet en middelvurdering og får ros for at være enormt manøvredygtig. I anmeldelsen beskrives boardet som lille, og at den af den årsag gør sig bedst på roligt vand, måske du skal have det med i dine overvejelser. Men det kan sagtens fungere som SUP-boardet til dig, der er nybegynder og klar til en udfordring eller for en øvet SUP-boarder, der vil have et manøvredygtigt board.

Aqua Marina Fusion

mest for pengene

Hvis du med dit nye board går en lille smule op i, hvordan dit board skal se ud, så kan Aqua Marinas Fusion SUP-board med sit kække design og lækre orange farve formentlig være det, du søger. Det sælges som komplet pakke med blandt andet taske til at transportere boardet i, en delbar Sport III alu Vario Padel og en højtrykspumpe med trykmåler. Med boardet får du derfor meget for pengene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer 

 • Længde: 330 cm
 • Bredde: 81 cm 
 • Højde: 15 cm 
 • Boardets vægt: 8,6 kg. 
 • Type: All round SUP-board

Om

Hos friluftsmagasinet.dk får boardet ros for design, kvalitet og prisen. På siden får SUB boardet en placering som nr. 2 i en top-5 paddleboard test. På standuppaddleboardworld.com får Fusion boardet mellem 8 og 9 point ud af 10 for samtlige features på alt fra pris til tilbehør, design, stabilitet og performance. Der er også ros til boardet i en videoanmeldelse på youtube.com, hvor rosen er i stil med det, de andre anmeldelser også giver udtryk for. 

De fleste steder beskrives boardet som ideelt for fritids padlere og som egnet til familier. Det er et stort og stabilt board, der vil fungere godt til de forskellige familiemedlemmers behov eller en fritids SUP-boarder, der hellere vil på længere rolige ture end ud at udfordre store bølger. Hvis du vil have et billigt, men godt allround board, så er Fusion boardet oplagt. Boardet er både langt, bredt og kan derfor være perfekt for dig som nybegynder, eller hvis du skal dele boardet med andre familiemedlemmer, som er nye SUP-boarders. Hvis du er let øvet og ønsker et board, som du skal bruge til lange ture, så er boardet også ideelt.

Aztron mercury

allround SUP, der ikke smadrer din økonomi

Aztron mercury

Her er et billigt og godt allround SUP, som helt sikkert kan tage dig med på nogle gode ture på vandet. Noget særligt ved boardet er, at det har en speciel to-kammer-teknologi, som betyder, at boardet har to luftkamre, hvilket tilføjer beskyttelse mod lækager og punkteringer. Den anvendte teknologi gør desuden også boardet mere stift så boardet holder sin pæne form, når du står på det. Boardet kan dog maksimalt klare en belastning på 95 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer 

 • Længde: 330 cm
 • Bredde: 81 cm 
 • Højde: 15 cm 
 • Boardets vægt: 11 kg. 
 • Type: All round SUP-board

Om

Boardets fede design med den blå farve står flot til vandet, og så har boardet nogle fine detaljer, som gør boardet både anvendeligt og smart. En af de ting er, at boardets overflade gør, at det føles rart og stabilt under fødderne. Det gør den derfor også egnet til længere ture. En anden detalje på Aztrons board er, at den har et område med elastik, der er perfekt til opbevaring. Det gør den ligeledes ideel til længere ture, da du med den detalje har muligheden for at tage oppakning med. I forhold til oppakning, så skal du være opmærksom på at boardets maksimale kapacitet er 140 kg. 

Boardet er noget af det tætteste, du kommer på en fusion mellem et paddleboard oppusteligt og et hard-board. Den får 4.4 ud af 5 stjerner på Amazon.com af over 40 anmeldere, hvor i blandt flere roser boardet for stabilitet og størrelsen. På inflatableboarder.com får SUP-boardet fra Aztron særdeles ros for stivhed i boardet og designet. Hos supboardermag.com får Mercury modellen komplimenter for at have en størrelse, der er velegnet til de fleste paddlers behov, og derfor måske også dit behov for et allround SUP?

Aqua Marina MEGA SUP

oplevelse for hele gruppen

Måske du allerede er ejer af et paddle- eller SUP-board, men er på udkig efter endnu et board, som kan fungere til mere end en? Så er boardet det helt rigtige. Aqua Marinas MEGA SUP kan have plads til op til 8 personer og op til maksimalt 650 kg. Det betyder, at du kan tage en gruppe venner eller hele familien med ud på vandet på ét og samme board. Det lægger op til mange timers sjov på vandet og er ligeledes oplagt til teambuilding!

Se pris på Aqua Marina MEGA SUP her

Specifikationer 

 • Længde: 550 cm
 • Bredde: 152 cm 
 • Tykkelse: 20 cm 
 • Boardets vægt: 27 kg. 
 • Type: Kæmpe Paddle- og SUP-board

Om

Hvis det lyder som noget for dig, så kan hypen omkring det kæmpe paddleboard bakkes op af friluftsmagasinet.dk’s paddleboard test, hvor boardet får en 5. plads, kun overgået af SUP- og paddleboards i de almindelige størrelser. I testen får MEGA SUP titlen som bedste kæmpe paddleboard. De anbefaler dog, at du tilkøber en elektrisk pumpe, da det kan være en krævende opgave – eller perfekt opvarmning – at puste MEGA SUP-boardet op. 

Er du og din gruppe, som skal med på vandet, mere til en god opvarmning, så følger der 2 håndpumper med. Derudover så får du ved køb af kæmpe boardet 8 holdbare padler med, en bæretaske, sikkerhedsline, reparationskit, et action-cam mount og 5 store aftagelige finner med. På boardet er der 13 håndtag, som gør det nemt at bære den, når I skal have den i vandet forud for en masse sjov på MEGA SUP. Du kan garanteret sagtens finde en masse mennesker, som gerne vil med dig up på vandet på dit nye kæmpe board! 

Aztron Urono SUP

fremragende design

Nu bliver du præsenteret for endnu et SUP-board fra Aztron. Boardet har ligesom det tidligere nævnte board fra Aztron to-kammer-teknologi, der øger boardets stivhed og øger boardets holdbarhed, da det yder en ekstra beskyttelse mod lækage og punkteringer, i forhold til den teknologi som mange andre boards har. Boardet har dog, som alle andre boards en maks belastning og må maks belastes med 150 kg, og så har det på fronten elastiksnører, så du kan medbringe oppakning.

Se pris på Aztron Urono SUP her

Specifikationer 

 • Længde: 350 cm
 • Bredde: 81 cm 
 • Tykkelse: 15 cm 
 • Boardets vægt: 12,5 kg 
 • Type: Touring SUP-board

Om

En anden feature, der gør, at Urono SUP fra Aztron adskiller sig fra flere andre SUP og paddleboards er, at boardet er designet til fart. Hvis du er interesseret i et board, hvorpå du kan øge hastigheden, så er boardet ideelt. Det er af typen touring SUP, hvilket betyder, at der i fremstillingen og designet af boardet har været mere fokus på, at du kan få fart på mere end på stabilitet i boardet. Men det gør den også ideel til aerobic modstandsøvelser, da du ikke får helt så meget hjælp af stabiliteten i boardet, som du ville få i et allround board. 

Men boardet er både hurtigt og stabilt på et niveau, som du både som nybegynder eller let øvet ville kunne blive glad for. Med et Urono SUP-board får du en god kombination af performance, stabilitet og sikkerhed. Det er også de samme fordele, som inflatableboarder.com fremhæver ved boardet. Derudover så bliver der i særdeles hed i anmeldelsen givet positive kommentarer omkring boardets unikke design og pris. På Amazon.com får boardet ros for to-kammer-teknologien og de positive egenskaber, som det giver boardet. Brugerne giver SUP-boardet 4.4 ud af 5 stjerner. 

Boardet kommer som de fleste andre i et komplet sæt, så du, hvis du ønsker dig et hurtigt og godt board, med boardet her kan komme afsted på vandet med det samme.

Surfmore TOURING

bedst til at cruise rundt på

Her er et andet Touring SUP-board, der nemt kan blive din bedste investering, hvis du vil bruge dit board til at cruise rundt. Det er et brugervenligt board, der nemt kan anvendes af hele familien uanset alder. Boardet er i særdeleshed godt til at cruise rundt på roligt vand, til en længere tur eller som alternativ til træning på vandet. Da det er af typen Touring SUP, så kan du forvente et board, hvor du kan få fart på, men i design og kvalitet er den skabt til at være let at øve sig på.

Se pris på Surfmore TOURING her

Specifikationer 

 • Længde: 345 cm
 • Bredde: 78 cm 
 • Tykkelse: 15 cm 
 • Boardets vægt: 9,3 kg 
 • Type: Touring SUP-board

Om

Det gør den ideel til især rutinerede, men kan også fungere til en nybegynder og alle familiens medlemmer. På friluftsmagasinet.dk er boardet placeret på en 3. plads over de 5 bedste paddleboards i en paddleboard test. Her lyder rosen på, at SUP-boardet er luksuriøst og af kvalitet. Det er produceret af danske Surfmore og udgør et komplet sæt til dedikerede SUP-boardere, der ønsker et flot kvalitets board til at cruise rundt på. 

Det er et alt-i-et sæt, hvor du får en tredelt paddel, en taske, pumpe, en sikkerhedsline og finne alt sammen fra Surfmore. Den danske producent har ligeledes sørget for, at boardet er designet til danske forhold. Er du nybegynder og skal have en udfordring eller rutineret, der ønsker et luksuriøst board, så kan Surfmore TOURING være den rigtige investering. 

Aqua Marina Race – til dig, der elsker fart

Navnet på boardet afslører, at paddleboardet er bygget til fart. Vil du være den hurtigste paddleboarder på vandet, så skal du have fat i et Aqua Marina Race. Boardet er godt designet til fart på grund af den perfekte konturform, og så er det super stift, hvilket er årsagen til, at boardet kan komme op på højere fart end mange andre boards, men boardet kan stadig bære en maks vægt på 150 kg lige som de fleste andre boards.

Se pris på Aqua Marina Race her

Specifikationer 

 • Længde: 381 cm
 • Bredde: 66 cm 
 • Tykkelse: 15 cm 
 • Boardets vægt: 9,6 kg 
 • Type: Race SUP-board

Om

Ud over muligheden for at blive den hurtigste på vandet, så følger der med Aqua Marina Race en rig tilbehørspakke. Du får en luksus transporttaske, race finne, sikkerhedsline, en pumpe med trykmåler og et reparationssæt. Du skal dog, hvis du overvejer at købe det lynhurtige SUP-board, huske at tilkøbe en paddel, da det ikke medfølger – og det er nødvendigt for at få den fart på, som Race boardet lægger op til. 

På supboardermag.com får boardet i en anmeldelse ros for hurtighed og en god pris. Hypen omkring det hurtige board kan du også se på Amazon.com, hvor det får 4.8 ud af stjerner ud af 5 og hos supinternationalmag.com komplimenteres boardet for en imponerende kombination af fart, stabilitet og flydeevne på trods af, at boardet er smalt. Det er et paddleboard oppusteligt og hurtigt, til dig der er øvet på paddleboard, eller hvis du som nybegynder er klar på en seriøs udfordring.

Gode råd til at vælge det rigtige paddleboard 

Hvis vores guide har givet dig blod på tanden i forhold til at eje et board, men du stadig ikke er helt sikker på hvilket paddleboard, der er det rigtige for dig, så kan du tjekke guiden herunder. 

Skal vi give dig 3 gode råd forud for en investering i et SUP- eller paddleboard, så er det første, at du skal overveje, hvad dit niveau er, og hvor meget du tænker, at du kommer til at bruge et board. Det andet råd, som vi vil give dig er, at du kan overveje, hvilken type vand, som du ønsker at bruge dit board på og det sidste råd er, at du husker at være opmærksom på boardets længde, bredde og maksimal kapacitet, så du får et board, der passer perfekt til dine behov. 

Hvis du sætter dig ind i de forskellige fordele og ulemper, på de boards som du overvejer, så kan du hurtigt danne dig et overblik over præcis hvilket board, der kan give dig de bedste betingelser for at blive lige så begejstret for paddleboarding, som vi er. 

Begynder-guide: Sådan bruger du et paddleboard 

Er du faldet over vores artikel og derfor blevet nysgerrig på paddleboards? Måske du har set nogle komme padlende på et board og overvejer selv at skulle i gang? Vi forstår dig godt, vi er vilde med paddleboards! Men hvis du tænker at skulle i gang, så kan det være en god start at læse begynderguides, hvor du kan læse om de forskellige SUP- og paddleboard typer, om basis tilbehør, information omkring hvordan du skal indstille din paddel. Du kan også finde en guide til hvordan du kommer til at stå op på dit board, paddel teknik, de bedste tips til paddleboarding og en guide til hvordan du transporterer dit board.  

Al begyndelse er svær, men du kan gøre det en hel del nemmere for dig selv ved at sætte dig ind i teknikken, men i særdeleshed at vælge et board, der er ideelt til en nybegynder. Du kan i vores artikel herover finde flere eksempler på boards, der vil fungere helt perfekt til en paddleboard nybegynder. Den type boards vil ofte være brede og beskrevet som stabile. Det giver dig, som er nybegynder, de bedste betingelser for at blive god til at cruise rundt på dit nye board. 

Helt grundlæggende, så går paddleboarding ud på, at du på et fladt board, i de fleste tilfælde et oppusteligt SUP eller paddleboard, står oprejst og med en paddel skaber fremdrift. Et paddleboard kan fungere til længere ture eller til at cruise rundt på vandet. Men da der er tale om et stort flydende board er det også muligt at dyrke forskellige former for idræt på den, for eksempel yoga, meditation eller styrkeøvelser. Mange bruger dem også til forskellige typer vandsport.  

Stand up paddleboard er en rigtig populær aktivitet, en af årsagerne til, at det er så populært er, at det er for alle. Som du kan se i vores artikel og de 10 boards, som vi præsenterer, så findes der alt fra store brede boards, der sikrer dig stabilitet, men også smalle boards, hvis målet er øget fart. Der er også boards til flere personer, så du kan tage hele familien med.

Hvis du skal have et sidste skub inden du kaster dig ud i paddleboarding, så kan du læse tips til paddleboarding for begyndere. Et af de gode råd er, at du når du står på paddleboard skal bruge sikkerhedslinen, der i de fleste sæt medfølger. Hvis du undrer dig over, at der i størstedelen af alle komplette sæt til paddleboards er en sikkerhedsline så skyldes det, at linen som monteres på boardet og omkring din ankel sikrer dig, at boardet ikke kommer for langt fra dig, og så du altid har dit board i nærheden, hvis det skulle ske, at du falder i vandet. 

Forlæng levetiden af dit SUP-board med disse råd 

Et paddleboard har, som de fleste ting, godt af at blive passet på og plejet. Er dit paddleboard oppusteligt, så skal du for eksempel være opmærksom på, hvor du lægger dit board. Et godt råd er, altid at opbevare og transportere dit board i den taske, som til langt de fleste tilfælde er medfølgende. Det sikrer boardet fra at få skader, der kan føre til lækage eller punktering. 

Ved at vaske og vedligeholde de forskellige dele på boardet regelmæssigt, så kan du forlænge levetiden på dit board. 

Hvis du ønsker at sikre det bedste betingelser for at din paddle- eller SUP-board kan bruges længe endnu, så kan du med fordel følge rådene til at forlænge dit boards levetid. Et af de gode råd omhandler igen sikkerhedslinen. Rådet går på, at du skal benytte sikkerhedslinen, så du kan sikre dig, at dit board ikke kommer for langt fra dig og rammer på noget skarpt, som kan skade dit board. 

Vi er vilde med paddleboards og de mange udendørsaktiviteter, som sådan et board opfordrer til. Men vi er også vilde gode råd til at passe godt på sine ting, så du kan få glæde at dit nye board i lang tid fremover. 

FAQ

🤩 Hvilke paddle- og SUP-boards er bedst i test?

Blandt de 10 paddle- og SUP-boards i vores artikel kan du finde flere testvindere. 

🧐 Hvad kendetegner et godt paddle- og SUP-board?

Det afhænger af, hvad dine behov og ønsker til et board er. Du kan læse mere om de forskellige typer og fordele ved de forskellige boards i artiklen. 

🤔 Kan man bruge sit paddle- og SUP-board på åbent hav? 

Ja, med nogle modeller kan du. Du kan blandt de nævnte paddleboards i artiklen finde nogle, der egner sig til åbent hav. 

Denne side er anmeldt af: Mads M. Nygaard Rating 5/5

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon

Amazon, der tilbage i 1995 blev stiftet som en online boghandel, er efterhånden blandt mastodonterne inden for internethandel. De driver blandt andet domænerne Amazon.com og Amazon.co.uk. Hvorfra de sælger en lang række produkter. 

Blandt de mange produkter som sælges på Amazon, er også 6 af de paddleboards, der nævnes i ovenstående testoversigt. Blandt andet Bestway hydro-Force Kahawai og XQMax SUP 305. På siden vurderes de forskellige paddleboards vurderet individuelt på baggrund af kundeanmeldelser.

Du kan se anmeldelserne af Bestway hydro-Force Kahawai her 

Du kan se anmeldelserne af Bestway hydro-Force Oceana her  

Du kan se anmeldelserne af XQMax SUP 305 her

Du kan se anmeldelserne af Aztron Urono SUP her

Globosurfer

Globosurfer.com er et online magasin, som drives med en passion for alt, hvad der har med vand at gøre. Stifteren David Hamburg ønsker med siden at videregive viden om alt, hvad der vedrører aktiviteter på vand. Derfor er det på siden muligt at finde artikler og tests af udstyr til vandaktiviteter. 

I en test af paddleboards vurderes 5 paddleboards i en grundig test på baggrund af størrelse, konstruktion og funktioner. Blandt de testede paddleboards er Bestway Hydro-Force Aqua Journey og Bestway hydro-Force Kahawai, der får henholdsvis 3. og 1. pladsen i testen. 

Testen er opdateret den: 5. februar 2021

Du kan se testen her

Inflatableboarder.com

Siden Inflatableboarder.com er en familiedrevet side af Josh og hans familie. Siden er opstået i kærligheden til Paddle- og SUP-boarding. Fra onlinesiden skrives der grundige artikler og troværdige anmeldelser af boards og udstyr til netop paddleboards. 

To af de boards, der på siden bliver anmeldt i en særdeles grundig anmeldelse er Aztron mercury og Aztron Urono SUP. Mercury modellen får ros for prisen og design, mens Urono modellen får især ros for performance og stabilitet. 

Dato for anmeldelser: januar 2019

Du kan se anmeldelserne her og her 

Om skribent