Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Elektrisk pumpe til SUP:
De 2 bedste el pumper til paddleboards

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hører du til gruppen af de mange kvinder og mænd, der har fået øjnene op for muligheder og fordelene ved at sejle eller træne på et paddleboard? Der er dømt masser af timers kvalitetstid, fysisk træning og mental afkobling på vandet, når du kan padle dig frem på dit board.

En elektrisk pumpe til SUP er et must have, hvis du vil have blæst luft i dit board. Der findes et stort udvalg af pumper, som blandt andet varierer i forhold til funktionsmåde, kraftfuldhed og design.

Vi har samlet de nogle af de bedste, elektriske pumper til paddleboards i vores oversigt. Derudover får du gode råd til at komme godt i gang med din pumpe, så du kan komme sikkert ud på havet eller søen og være aktiv med din vandsport.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores udvalgte elektriske pumper til sup

Outwell Electric Air Mass

Outwell Electric Air Mass

Læs vores anmeldelse
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Watery elektrisk pumpe til SUP - den kompakte elektriske SUP-pumpe

Waterys elektriske pumpe til SUP paddleboards kommer i et kompakt design og er nem at transportere. Den optager ikke meget plads i din bil eller i dit opbevaringsrum, hvilket gør den perfekt til folk, der ønsker en kompakt paddleboardpumpe.

Dagens bedste priser og tilbud på Watery elektrisk pumpe til SUP:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • LCD-skærm
 • Knapper på pumpen
 • Kompakt design

Anmeldelse: En detaljeret gennemgang af Watery elektrisk pumpe til SUP

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 110 W
 • Maksimalt tryk: 16 Psi

Seks ventiladaptere
Waterys elektriske pumpe til SUP er en holdbar løsning af høj kvalitet, som både kan puste dit paddleboard op og tømme det for luft. Den har en effekt på 110 W, der kan skabe et tryk på op til 16 PSI, hvilket er mere end tilstrækkeligt til alle typer boards. Derudover gør LCD-skærmen og knapperne på pumpen den nem at bruge, selv for begyndere. Modellen fra Watery indeholder seks ventiladaptere, der sikrer at den er kompatibel med alle typer boards, og dens gennemførte konstruktion sikrer langvarig brug. Denne elektriske paddleboardpumpe kan sættes i bilens cigarettænder og giver dig straks maksimal effekt.

Mere om Watery elektrisk pumpe til SUP

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 110 W
 • Maksimalt tryk: 16 Psi

Adventuresports Vurdering

Den elektriske pumpe til SUP fra Watery er nem at sætte op og bruge. Vejledningen i manualen var ligetil og klar. Den eneste ulempe er, at der ikke er noget genopladeligt batteri, så du skal være i nærheden af en stikkontakt eller anden strømforsyning for at bruge den. Alt taget i betragtning, så kan vi nemt anbefale Watery’s el pumpe til SUP paddleboards.

Fordele og ulemper ved Watery elektrisk pumpe til SUP

Fordele

 • Kan strømforsynes via bilens cigarettænder
 • Enkel at sætte op
 • 6 ventiladaptere
 • Meget klar vejledning

Ulemper

 • Intet genopladeligt batteri

Outwell Electric Air Mass - fleksibel og i høj kvalitets pumpe til SUP

Vil du have en kraftfuld og effektiv pumpe, skal du overveje Outwell Electric Air Mass Rechargeable Pump. Den elektriske pumpe til SUP er lavet i et smart og kompakt design, der ikke fylder meget i bilen. På under 5-10 minutter kan du få blæst dit boards op til det rette tryk, så du er klar til at sejle på vandet.

Den store fordel ved pumpen er dens genopladelige design. Du er ikke afhængig af strømkilde, da du blot skal sørge for, at udstyret er ladet tilstrækkeligt op hjemmefra.

Outwell Electric Air Mass

Mere om Outwell Electric Air Mass

SPECIFIKATIONER

 • 0,7kg
 • 12V
 • Lang levetid
 • Kan bruges til både paddleboard og SUP

Genopladeligheden giver dig maksimal fleksibilitet, så du selv bestemmer, hvor du vil blæse luft i dit paddleboard. Udstyret vejer 0,7kg og kan opbevares i en taske, når du bevæger dig ned til stranden.

Du skal være opmærksom på, at det er nødvendigt at have ladet Outwell Electric Air Mass Rechargeable Pump helt op, før du tager den med dig. Mangler der batteri, vil det smitte af på pumpeeffektiviteten.

Fordele og ulemper ved Outwell Electric Air Mass

Fordele

 • Fleksibel pumpe (du er ikke afhængig af strømkilde)
 • God pris i forhold til kvalitet og egenskaber
 • Kompakt design

Ulemper

 • Mindre kraftfuld sammenlignet med de nyeste pumper

Hvad skal du overveje, før du køber et elektriske pumper til sup

Maksimalt tryk
De fleste elektriske pumper kan puste et paddleboard op til mellem 15 og 20 PSI, hvilket typisk er det maksimale tryk, der kræves. Nogle luftkamre kan dog kræve et højere tryk for at nå deres fulde potentiale. Det er vigtigt at overveje, hvor lang tid det tager at puste et paddleboard op, da nogle pumper kan tage betydeligt længere tid end andre. De fleste genopladelige pumper er mindre kraftige, så de tager ofte et par minutter længere, men det opvejes af at du kan pumpe dit paddleboard uden tilgang til stikkontakt eller anden strømforsyning.

Strømkilde
De fleste elektriske pumper kører enten på batterier eller på strømforsyning (fra en stikkontakt). Batteridrevne paddleboardpumper er bærbare og kan bruges hvor som helst, men de skal oplades regelmæssigt og er mindre kraftige end pumper med direkte tilslutning til stikkontakt. Elektriske paddleboardpumper, der drives direkte fra en stikkontakt, har maksimal effekt hele tiden, men er begrænset af tilgangen til en strømkilde. Denne typer elektriske pumper kan også overophedes, så det er begrænset, hvor længe du kan bruge den. Jo højere watt, jo kraftigere er din pumpe, og jo hurtigere kan du pumpe dit paddleboard op.

Funktioner
Sikkerhed er altafgørende, så sørg for at du vælger en model med sikkerhedsfunktioner som automatisk slukker og termisk beskyttelse, mens et fugtresistent design er også en rigtig god funktion at have. Da selve pumperne ikke kræver meget vedligeholdelse og transporteres jævnligt og bruges udendørs, så du vil have en pumpe, der er robust og slidstærk, og da du ofte vil transportere pumpen med dig rundt, så anbefaler vi også, at du finder en relativt lille og kompakt pumpe, så den ikke fylder for meget. Pumperne kan også være meget alsidige, afhængigt af mængden af forskellige ventiladaptere, der følger med en bestemt model.

Pris
De dyrere modeller koster omkring 1000 kr. og opefter. Disse modeller er ofte lavet i materialer i god kvalitet og har højere effekt, hvilket betyder at du kan pumpe dit paddleboard hurtigere. De tilbyder også ekstra sikkerhedsfunktioner. De mere prisvenlige muligheder starter ved omkring 300 kr. og er generelt en god løsning, der tilbyder en fornuftig kvalitet, men de er ofte længere om at pumpe og har ofte ikke flere strømkilder.

Forbruger- og ekspertanmeldelser
Forbrugeranmeldelser kan give dig en idé om, hvordan pumpen fungerer i virkeligheden, og hvad folk synes om den. Ekspertanmeldelser kan give dig mere tekniske oplysninger om pumpen, og hvordan den udmærker sig mod andre modeller. Forbruger- og ekspertanmeldelser er medtaget nedenfor for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken en du skal købe.

arrow-more

Guide: sådan køber du den bedste, elektriske pumpe til SUP

Det kommer dig til gode både teknisk og praktisk, at du bruger tid på at sammenligne forskellige pumper, når du vil have det bedste udstyr til dit paddleboard. Der findes et stort udvalg af elektriske luftpumper, og der kan være stor forskel på deres funktionsmåder og designs.

Det drejer sig om:

 • Funktionsmåde (om der skal strøm til via cigarettænder i bilen, eller om pumpen er genopladelig)
 • Antal Volt
 • Omfang af tilbehør
 • Design og kvalitet
 • Pris

Det vigtigste forhold er funktionsmåden. Pumper til paddleboards, SUP og gummibåde opdeles i 2 overordnede kategorier. Den ene kategori er pumperne, der skal sluttes til en cigarettænder, mens den anden kategori dækker over de pumper, der er fremstillet i genopladelige udgaver. Der findes ikke en type pumpekategori, der er bedre end den anden. Hvilken en udgave af elektrisk luftpumpe du skal vælge, afhænger af, hvilke krav og behov du har.

Vil du have mest mulig fleksibilitet med din pumpe, kan det være de genopladelige udgaver, der er det rette valg. Med disse er du ikke afhængig af strømstik, og du kan tage din pumpe med, hvorhen det skal være. Du skal dog være opmærksom på, at det er nødvendigt at have din pumpe ladet helt op for, at den kan pumpe den tilstrækkelige mængde luft i dit board.

Er det effektiviteten og kraften bag pumpeegenskaberne, der er i centrum, skal du vælge en pumpe, som skal kobles til bilens cigarettænder eller til et batteri. Det er sidstnævnte kategori, der er mest udbredt, og derfor finder du flest pumper, der skal bruges med tilknytning til strømkilde.

Det anbefales, at du vælger en pumpe, der kan fungere med 12-20V. Dit paddleboard må hverken være for meget eller for lidt pustet op. De nyeste og mest moderne pumper er udstyret med brugbare forudindstillinger, så du kan styre præcist, hvor meget luft der skal fyldes i.

Des højere i pris en pumpe ligger på, des bedre vil den være, og des større ydeevne vil den have. Vil du kunne bruge din elektriske pumpe til forskellige formål i form af at puste luftmadras eller airtrack op, skal du vælge en kvalitetsmodel.

 

Er det første gang, du skal til at prøve kræfter med at stå eller sejle på et paddleboard, kan det være tilstrækkeligt at vælge en budgetvenlig, elektrisk pumpe.

Når du vil have mest mulig værdi med din pumpe, skal du overveje en model, der leveres med komplet udstyr i form af supplerende slanger og forskellige mundstykker.

Kilder: Red-equipment.co.uk og Islesurfandsup.com

Hvor lang tid tager det at pumpe et paddleboard op?

Som det beskrives hos Isupworld.com, vil pumpetiden afhænge af, hvor kraftfuldt dit luftudstyr er. Du kan forvente, at det er 12V-20V pumperne, der mest effektivt kan få blæst den optimale mængde luft i dit paddleboard, så du klar til at indtage havet eller søen.

Det er vigtigt for sikkerheden omkring dit board, at du kun pumper op til en bestemt grænse. Du kan gå ud fra, at de fleste moderne boards skal pumpes op til 12-15 PSI (”PSI” er en betegnelse, der bruges omkring lufttryk).

Den gennemsnitlige pumpetid ligger på omkring 5-10 minutter, når du bruger en af de bedste, elektriske pumper til paddleboards. Sørg for at have dit board liggende på en plan flade på jorden. Det må ikke være foldet sammen, da dette kan forstyrre pumpningen.

Det er ikke kun typen af din pumpe, der har indflydelse på, hvor lang tid du skal vente for, at dit board er klar til brug. Der findes efterhånden et stort udvalg af paddleboards, som kan variere meget i dimensioner med hensyn til såvel længder som tykkelser. Des større og tykkere dit board er, des længere tid vil det som udgangspunkt tage at puste det op.

Vil du spare tid på både at pumpe op og pakke dit board sammen igen, skal du købe en højkvalitetspumpe, der også kan suge luft ud. Det er ikke pumpningen, der tager længst tid – det er til gengæld at tømme boardet for luft igen.

 

Kilde: Isupworld.com

Hvordan anvender jeg en elektrisk pumpe til et paddleboard?

Du skal have styr på teknikken bag din pumpe, før du sætter i gang med at bruge den. Det kan være praktisk første gang at pumpe dit board op derhjemme, hvor du har mulighed for at lære teknikken og din pumpe godt at kende.

Det er både nemt og enkelt at bruge en luftpumpe i elektrisk udgave. Det eneste du skal gøre, er at slutte slangen med mundstykke til cigarettænderen i din bil. Derefter klarer din pumpe hele arbejdet for dig. Har du en af de nyere pumper på markedet, vil den være lavet med indstillinger, så du kan programmere, hvilket tryk der skal pumpes med. Du skal have indstillet denne funktion på forhånd, før du begynder at puste dit board op.

Activeweekender.com har lavet en inspirerende guide til, hvad du ellers kan bruge din elektriske pumpe til SUP’s til. Når din pumpe fungerer med op til 12V, er den også anvendelig, når det kommer til at puste luftmadrasser, gummibåde, kajakker, bolde og hjul op.

Det er muligt med flere af de bedste luftpumper at tilkøbe ekstra mundstykker, så du kan bruge udstyret til flere formål. Det er en god idé at have alsidigheden med i betragtningen, når du sammenligner pumper og orienterer dig om deres forskellige priser.

 

Når det kommer til køb af liggeunderlag, madras eller teknisk tilbehør, er det en god idé at bruge en test eller en oversigt over de bedste produkter indenfor hver produktkategori. På den måde får du de bedste sammenligningsmuligheder og det skarpeste indblik i funktionsmåde og anvendelse.

 

Kilde: Activeweekender.com

Beskrivelse af kilder

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad eksterne kilder. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Red

Red er producent af paddleboards, og de er et af de mest kendte mærker. På deres hjemmeside skriver de guides og artikler, så brugerne kan få god viden.

Hos Red har vi brugt artiklen “A guide to electric pumps for inflatable SUPs”.

Artiklen er udgivet den: Ikke oplyst
Du kan se artiklen her

ISLE

ISLE designer kvalitets paddleboards, og så udgiver de blandt andet guides inde for emnet på deres hjemmeside.

Vi har læst guiden “A Guide to Inflatable SUP Pumps” af Doug Robichaud.

Guiden er udgivet den: 16. maj 2019
Du kan se guiden her

IsUpWorld.com

IsUpWorld.com laver guides til oppustelige stand-up paddleboards og tilbehør.

Vi har kigget på IsUpWorld.com’s FAQ til oppustelige paddleboards.
Du kan se FAQ’en her

Active Weekender

Active Weekender er en gruppe passionerede outdoor entusiaster, der lavet research, tests og skriver artikler, der kan gøre folk klogere på udelivet.

Fra Active Weekender har vi brugt artiklen “Use An Electric Pump To Inflate An Inflatable SUP Board?” af Shawna Newman.

Artiklen er udgivet den: 24. januar 2021
Du kan se artiklen her

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en elektrisk pumpe til SUP?
Du skal gøre dig tanker om antal volt, når du køber pumpe. Derudover skal du være opmærksom på, hvad de forskellige pumper er lavet af. Du skal vælge en højkvalitets SUP pumpe, når du ønsker at kunne bruge den på stranden og nær hav.
Hvad er den bedste elektriske pumpe til SUP?
Den bedste, elektriske pumpe til SUP er en individuel vurdering. Din pumpe skal kunne blæse luft med det tryk, som matcher kvaliteten og typen af dit board. Det kan svare sig at købe en moderne pumpe, så du på få minutter kan få pumpet dit paddleboard op uden problemer.
En elektrisk pumpe til SUP og paddleboardfungerer ved at blive sat i din bils cigarettænder. Herfra får den strøm, så du kan aktivere udstyret, der vil puste luft ind i boardet. Det er vigtigt, at du ikke vælger et for højt tryk, der kan udfordre dit board. Der vil altid stå angivet det optimale tryk, når du køber paddleboard.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme