Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste cykeltaske (ifølge os):
Få de vigtigste ting med på turen

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Er du godt træt af den tunge rygsæk pakket til bristepunktet, når du tager på en længere cykeltur? Bare rolig, der findes smartere alternativer, der letter dét at have ekstra udstyr med på dine cykelture.

Cykeltasker er svaret på dine bønner. De fås i en lang række forskelligartede designs. Du kan f.eks. selv vælge, om du går efter en taske, der skal placeres på styret, sadlen eller bagagebæreren. Fællesnævneren er, at du får en praktisk taske med plads til bl.a. proteinbarer, cykelgear og tøj – og den distraherer dig på ingen måde i din kørsel.

Vi har kigget nærmere på nogle af de bedste cykeltasker på markedet. Med hjælp fra internationale testkilder og brugeranmeldelser har vi  vurderet taskernes design, vandtæthed og volumen. Det er 3 af de vigtigste parametre, når du skal vælge din cykeltaske.

Vi har i gennemgangen udelukkende valgt at se på de bagagecykler, der skal monteres på bagagebæreren.

Vores udvalgte cykeltasker

AGU Bicycle Bag 17L cykeltaske
Lager

AGU Bicycle Bag 17L cykeltaske

Gå til bedste pris
449 Kr. hos Coop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Ortlieb Back Roller Classic 40L
Lager

Ortlieb Back Roller Classic 40L

Gå til bedste pris
745 Kr. hos Sportgigant
Læs vores anmeldelse
Lager
Ortlieb Back Roller Urban 20L
Lager

Ortlieb Back Roller Urban 20L

Gå til bedste pris
551 Kr. hos Sportgigant
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket Basil Malaga Single Bag 13L til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere endringer:

8. januar 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 6 bedste i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

AGU Bicycle Bag 17L cykeltaske - let cykeltaske med gode reflekser

AGU har en klar mission bag deres produktkollektion; at få kunderne op på cyklen og ud i naturen. En længere tur på cyklen kræver naturligvis også en vis oppakning, og med AGU Bicycle Bag 17L bliver du klar til de længere ture.

Brugerne på Google Shopping er nået frem til scoren 4,6 ud af 5 mulige stjerner, hvilket indikerer, at du her kigger på en eftertragtet vare. Cykeltasken er designet til montering på bagagebæreren via Klickfix-systemet. Bemærk, at producenten har angivet en passende rørdiameter på 6-12 mm. Så vær sikker på, at tasken passer til netop din cykel.

Dagens bedste priser og tilbud på AGU Bicycle Bag 17L cykeltaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 17 liter
 • Vandtæt
 • Reflekser

Mere om AGU Bicycle Bag 17L cykeltaske

SPECIFIKATIONER

 • 17 liter
 • Montering på bagagebærer (rørdiameter på 6-12 mm)
 • Klikkes fast via Klickfix-systemet
 • Aftagelig skulderrem
 • Reflekterende
 • Vægt: 750 gram
 • Mål: 43x26x15 cm

Det danske vejr er uforudsigeligt, så du kan med fordel vælge en vandtæt cykeltaske, som tilfældet er med AGU Bicycle Bag 17L.

Det giver dig mulighed for at tage din oppakning med overalt – uden at skulle være bekymret for et par regndråber undervejs på turen.

Tasken er desuden med reflekser, så du heller ikke skal tænke på, om det bliver mørkt, inden du når hjem.

Skal du af og på cyklen under turen, kan du uden videre bruge cykeltasken som en skuldertaske grundet den smarte skulderrem og den lave vægt på 750 gram.

Du har masser af plads til at pakke en ekstra trøje, et par ekstra sko, mobiltelefon og et tæppe eller håndklæde, hvis den endelige destination er stranden eller skoven. Omvendt er der også god plads til indkøbsvarer.

Det er samtidig en cykeltaske, der ligger på en pris, hvor alle kan være med. Den vil være et godt alternativ til dig, der ikke er så interesseret i de dyreste modeller på markedet.

Fordele og ulemper ved AGU Bicycle Bag 17L cykeltaske

Fordele

 • Prisvenlig
 • Vandtæt og 3M-refleksion
 • Fås i flere smarte farver

Ulemper

 • Skulderrem, men ingen bærehank

Ortlieb Back Roller Classic 40L - cykeltaske med stor volumen

En af vores varmeste anbefalinger går til cykeltasken Ortlieb Back Roller Classic 40L, der har hentet gode anmeldelser fra flere forskellige sider. Forbrugerne på Google Shopping har været så tilfredse med kvaliteten, at de har bedømt den til 4,8/5.

Dagens bedste priser og tilbud på Ortlieb Back Roller Classic 40L:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Rullelukning
 • 40 liter
 • Reflekser

Mere om Ortlieb Back Roller Classic 40L

SPECIFIKATIONER

 • Cykeltaske bestående af to tasker
 • 40 liter
 • Rullelukning og bærehank
 • Montering på bagagebærer (rørdiameter på 8-16 mm)
 • Ridsefast QL 2.1-beslag
 • Vægt: 1900 gram (samlet for de to tasker)
 • Mål: 42x32x17 cm

Flere eksperttests følger det positive spor. Det gælder bl.a. Road.cc med karakteren 8/10 og Outdoorgearlab. Alle er ret enige om, at det er en cykeltaske uden de store svagheder. Den har en god volumen og er super nem at åbne og lukke.

Ét af de eneste kritikpunkter går på, at der muligvis godt kunne have været flere lommer på tasken i sammenligning med lignende produkter.

Ortlieb er en tysk producent, og deres Back Roller Classic har været på markedet i længere tid og har allerede vundet mange fans i cykelmiljøet. Cykeltasken med reflekser består af to tasker og har en samlet volumen på 40 liter. De er forsynet med en rullelukning, og det er derfor nemt at få hurtig adgang til de forskellige genstande i tasken. Måske skal du lynhurtigt have fat i en trøje eller mobiltelefonen.

Samtidig kan du via bærehanken meget nemt bære tasken frem og tilbage, når den ikke sidder fast på cyklen. Det er især ideelt, hvis du kommer forbi en kiosk på cykelturen og lige vil kunne tage tasken med ind i butikken – uden at skulle ty til plastikposer.

Opbevarer du elektroniske enheder i tasken, kan du være ganske tryg. Cykeltasken er vandtæt, så der ikke trænger fugt og vand ind. Back Roller Classic 40L er et oplagt valg til cykelturister. Måske har du lejet et sommerhus ved Vesterhavet med missionen om at lade bilen stå. Du kan pakke din cykeltaske til en lang dag langs kysten og hoppe op cyklen med ro i sindet om, at du har det hele med dig.

Bemærk, at tasken skal placeres på en standard bagagebærer og passer til en rørdiameter på 8-16 mm. Vær OBS på, at de enkelte cykeltasker ofte passer til forskellige diameter, så sikr dig, at du matcher den rigtige cykeltaske og til din cykel.

Fordele og ulemper ved Ortlieb Back Roller Classic 40L

Fordele

 • God kvalitet
 • Vandtæt materiale
 • Forsynet med reflekser

Ulemper

 • Begrænset antal lommer

Ortlieb Back Roller Urban 20L - cykeltaske til skole eller arbejde

Grundet den altid høje kvalitet på Ortliebs produkter bliver der også stillet mange forventninger til de enkelte cykeltasker. Forbrugerne på Google Shopping har været i det gavmilde hjørne og er endt på karakteren 4,8/5. Samtidig har Back Roller Urban 20L scoret 8/10 hos Road.cc.

Road.cc har i deres vurdering fokuseret på, hvor anvendelig tasken er til pendlerens forskellige behov. Den har rigtig mange fine kvaliteter, som f.eks. en volumen på 20 liter. Testpanelet bemærker, at der kan være mange ting i tasken. Den kan imidlertid virke en smule poset, når den ikke er fyldt op. Cordura-materialet med reflekser beskytter dog fint mod bl.a. regn.

Dagens bedste priser og tilbud på Ortlieb Back Roller Urban 20L:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 20 liter
 • Reflekser
 • Nem montering

Mere om Ortlieb Back Roller Urban 20L

SPECIFIKATIONER

 • Sidetaske (valgfri side)
 • 20 liter
 • Rullelukning samt bærehank og skulderrem
 • Montering på bagagebærer (rørdiameter på 8-16 mm)
 • Ridsefast QL 2.1-beslag
 • Reflekterende og prisbelønnet Cordura-materiale
 • Vægt: 840 gram
 • Mål: 42x32x17 cm

Ét af kritikpunkterne går på taskens indretning – særligt med tanke på pendleren. Der er f.eks. få lommer og kun plads til en tynd bærbar computer, nogle få papirer og lidt ekstraudstyr. Samtidig mangler der en integreret polstring til computeren. Den kunne derfor ifølge Road.cc være et godt valg til cykelturister som pendlere.

Ortlieb er et kvalitetsmærke inden for cykeltasker, og med Back Roller Urban 20L sigter den tyske producent direkte mod dig, der ofte pendler.

Det er den type taske, du nemt kan spænde på i morgentimerne på vej i skole eller på arbejde. Designet er meget diskret og enkelt, så det ikke skiller sig ud med eksempelvis neongule detaljer.

Tasken er beregnet til montering på bagagebæreren. Du har mulighed for at tilføje forskellige produkter fra Ortliebs kollektion, hvis du enten vil udvide dine opbevaringsløsninger eller omdanne sidetasken til en rygsæk.

Fordele og ulemper ved Ortlieb Back Roller Urban 20L

Fordele

 • Stilfuldt og diskret design
 • Vandtæt materiale
 • Nem at bære
 • Stor volumen
 • Rengøringsvenlig

Ulemper

 • Kan være lidt svær at montere og demontere
 • Mangler polstring til en bærbar computer

M-Wave Amsterdam Double L 15L cykel - til dig, der elsker retro-looket

Hvis du vil bevæge dig væk fra det traditionelle cykeltaskelook, har M-Wave Amsterdam Double lige dét, du søger. Der er tale om en dobbelttaske til bagagebæreren, som forbrugerne på Google Shopping har tildelt karakteren 4,4/5.

Den spiller på retro-looket og minder en del om de klassiske skoletasker i kernelæder. Der er dog her tale om imiteret læder, som er vejrbestandigt, så det kan modstå det danske vind og vejr.

Dagens bedste priser og tilbud på M-Wave Amsterdam Double L 15L cykel:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Retro look
 • Imiteret læder
 • Forstærket bund

Mere om M-Wave Amsterdam Double L 15L cykel

SPECIFIKATIONER

 • 15 liter
 • Metalspænder
 • Montering på bagagebærer
 • Mål: 33,5×27,5×25 cm

Dobbelttasken har en samlet volumen på 15 liter, og den skiller sig straks ud med sin brune farve og metalspænder. Den er forsynet med en smart bærehank, så du nemt kan tage den med dig, når du møder ind om morgenen.

Tasken sigter i høj grad mod dig, der vil have en funktionel cykeltaske med et iøjnefaldende design, men uden en række avancerede teknologier med smarte lukninger.

Den passer derfor særligt godt til dig, der skal cykle over kortere afstande og kun skal have nogle få ting med dig. Bunden er forstærket med plastic, så den tåler en høj grad af slitage og fugt.

M-Wave Amsterdam Double er et super prisvenligt valg. Den er således en god gaveidé til veninden, teenageren eller designelskeren, der elsker retro-stilen. Eftersom den ikke har reflekser, er den bedst egnet til brug i dagtimerne.

Fordele og ulemper ved M-Wave Amsterdam Double L 15L cykel

Fordele

 • Prisvenlig taske
 • Smart retrolook i imiteret læder
 • Forstærket bund

Ulemper

 • Meget enkel uden avancerede teknologier/lukninger

Ortlieb Velo Shopper 18L cykeltaske - perfekt til cykelturen ned til supermarkedet

Cykeltasker kommer som bekendt i mange udformninger, men med Velo Shopper 18L fra tyske Ortlieb får du en ret klassisk model. Du kan gå all-in på det klassiske look med valget af den sorte variant, men du kan også vælge cykeltasken i ”vildere” farvenuancer.

Brugerne på Google Shopping har i øjeblikket tildelt den topkarakteren 5/5 og elsker bl.a. den store stabilitet, som tasken tilbyder dig. Enkelte cykeltasker kan godt falde lidt sammen og virke posede, når de ikke er pakket tæt, men det gælder ikke Ortlieb Velo Shopper.

Dagens bedste priser og tilbud på Ortlieb Velo Shopper 18L cykeltaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 18 liter
 • Stabil
 • Aftagelig lomme og skulderrem

Mere om Ortlieb Velo Shopper 18L cykeltaske

SPECIFIKATIONER

 • 18 liter
 • Montering på bagagebærer (rørdiameter på 8-16 mm)
 • Beslag af typen Quick-Lock 2.1
 • Aftagelig skulderrem
 • Reflekterende
 • Vægt: 1140 gram
 • Mål: 40x32x23 cm

Velo Shopper har en samlet volumen på 18 liter. Designet taler særligt til dig, der ofte kører et smut ned til den lokale købmand og savner en smart og brugervenlig cykeltaske, der kan rumme de mest basale indkøbsvarer.

Tasken er forsynet med et stort hovedrum, og den har en aftagelig lomme og skulderrem. Den er samtidig nem at klikke af og på cyklen, så du ikke skal stå og bøvle med beslaget i regnvejret.

Tasken er vandtæt, ligesom den har reflekser på siden, så du bliver synlig i trafikken, når du er på vej hjem med dine varer.

Cykeltasken er designet til at skulle sidde på bagagebæreren, og den maksimale rørdiameter er 8-16 mm.

Ortlieb har skabt sig et stort navn inden for markedet for cykeltasker og løber ofte med både priser og høje karakterer hos anmelderne. Du betaler dog også lidt ekstra for kvaliteten. Du skal spørge dig selv, om du er villig til at betale det ekstra for mærket.

Fordele og ulemper ved Ortlieb Velo Shopper 18L cykeltaske

Fordele

 • God volumen på 18 liter
 • Virker meget stabil i sin konstruktion
 • Fås i flere smarte farver

Ulemper

 • Lidt dyrere model

M-Wave Amsterdam Single 18L - prisvenlig cykeltaske med flere udvidelsesmuligheder

Brugerne på Google Shopping har allerede fældet deres dom over M-Wave Amsterdam Single 18L. Med en karakter på 4,7/5 hører den til i toppen af de mest anbefalelsesværdige cykeltasker. Ét af de vindende argumenter for at vælge enkelttasken er den attraktive pris og det rummelige design på 18 liter. Er det ikke nok, er det fuldt ud muligt at tilføje en ekstra taske på den anden side.

Selvom du vælger to tasker, vil den samlede pris stadig kunne konkurrere med de mest prisvenlige enkeltmodeller på listen.

Dagens bedste priser og tilbud på M-Wave Amsterdam Single 18L:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Sidetaske
 • Spændelukning
 • Universel montering

Mere om M-Wave Amsterdam Single 18L

SPECIFIKATIONER

 • 18 liter
 • Enkelttaske (højremontering)
 • Montering på bagagebærer
 • Klikkes fast via universal beslag og to kroge
 • Bærehank
 • Reflekterende
 • Mål: 38x30x18 cm
 • Fremstillet af polyester

Rent designmæssigt er stilen super enkel og uden de store innovative detaljer. Designudtrykket bliver primært båret af de få refleksdetaljer på den sorte baggrund.

Selve lukningen er også simpel, da tasken lukkes med spænder. Cykeltasken M-Wave Amsterdam Single 18L sigter således primært på dig, der gerne vil have rummelighed frem for et fancy design.

Cykeltasken kan fastgøres til bagagebæreren via et universalt beslag og 2 kroge. Husk at tage højde for, om cykeltasken købes til højre- eller venstremontering. Modellen M-Wave Amsterdam Single 18L er f.eks. beregnet til højremontering.

Fordele og ulemper ved M-Wave Amsterdam Single 18L

Fordele

 • Prisvenlig
 • Rummelig – og kan udvides med en ekstra taske
 • Nem at montere

Ulemper

 • Bærehank, men ingen skulderrem
 • Simpelt design
 • Ikke 100% vandtæt

Cykeltasken – det uundværlige tilbehør på cykelturen

Solen står højt på himlen, og du planlægger at tage cyklen frem, så du kan nå et smut forbi stranden. Der er et lille stykke vej, så du skal først have pakket en taske. Du kan tage rygsækken frem fra skabet, for der skal være plads til både et håndklæde, som f.eks. et microfiber håndklæde, badetøj, en ekstra trøje, mobiltelefon og en drikkeflaske. Den bliver pakket til bristepunktet, og på hele turen ned til stranden, kan du mærke, hvordan den rutsjer rundt på ryggen – til stor irritation, at du næsten glemmer at nyde turen.

Cykeltasker er et fremragende alternativ til den klassiske rygsæk. De er designet til at kunne sidde direkte på cyklen – enten på styr, sadel eller bagagebærer. Du slipper for at belaste ryggen unødigt under din kørsel, når du gerne vil have dine cykelsko eller cykelbriller med. Det er perfekt til de længere ture, men også kortere ture, hvor du eventuelt skal transportere varer fra den lokale købmand. Samtidig har de fleste modeller en stor volumen, så der er plads til alle de vigtigste ting.

Dog findes der rigtige mange varianter af den klassiske cykeltaske, så du skal naturligvis spørge dig selv, hvad du får behov for.

Kilder: Guides.wiggle.co.uk og Merlincycles.com

Hvilken typer cykeltasker findes der?

Cykeltasker er i bund og grund et vidt begreb på cykelmarkedet. Cykeltasker refererer som regel til de pakketasker, du kan placere på selve cyklen. De fås i adskillige størrelser lige fra mobiltasken til den større opbevaringstaske. Du har altid gode muligheder for at finde den størrelse, der passer bedst til dine behov. Går du efter en taske, der skal monteres på sadlen, er termen sadeltasker også ofte benyttet.

En anden variant af cykeltasken er transporttasker. Vil du have din egen cykel med på en cykelferie i udlandet, kan du få specialdesignede cykeltasker til transport af de enkelte cykeldele, så du undgår ridser og andre skader på cyklen. Typen af cykeltasker er obligatoriske, hvis du eksempelvis rejser med fly.

De kan imidlertid også være en god løsning, når du skal have din cykel med rundt i landet. Du undgår, at kædefedtet smitter af på bilens interiør, samtidig med at det bliver nemmere at transportere cyklen fra sted til sted. Transporttasker fås i øvrigt også som transportkufferter, der er en smule mere robuste.

Hvis du planlægger at skille cyklen ad for at transportere den i en cykeltaske, skal du følge nogle bestemte trin. Eksempelvis skal du begynde med pedalerne, inden du går videre til hjulene.

Cykeltasker er kort og godt den perfekte løsning til dig, der vil have en nem opbevaringsløsning til cykelturen. De henvender sig både til dig, der skal pendle på arbejdet, skal ud at shoppe eller køre på gravel bikes og cross cykler.

Kilder: Condorcycles.com og  Scott-sports.com

Hvad skal jeg kigge efter i en cykeltaske?

Først og fremmest skal du vælge den rigtige type cykeltaske. Skal den bruges til opbevaring på cykelturen eller transport af de forskellige cykeldele? Hvis du går efter en cykeltaske til opbevaring, kan du se efter følgende ting:

 • Hvor stort et indhold skal cykeltasken kunne rumme? Skal der være plads til den store oppakning eller blot en mobiltelefon?
 • Skal cykeltasken være rund, firkantet eller have et mere retro-udtryk? Det kan være værd at overveje, om du ønsker en enkelt- eller dobbelttaske.
 • Hvor skal tasken placeres? På styret, sadlen eller bagagebæreren? En frontplaceret cykeltaske kan f.eks. være den bedste løsning til cykelferien i udlandet, hvor du gerne vil kunne holde øje med tasken under hele turen.
 • Er cykeltasken vandtæt eller kun vandafvisende? Nogle af de billigere modeller er kun vandafvisende, og den holder ikke indholdet 100% fri for vand i regnvejr.
 • Hvad synes andre brugere om cykeltasken – fungerer den i praksis?
 • Passer cykeltasken til min cykeltype? En elcykel kan f.eks. stille større krav til vandmembranen i den vandtætte cykeltaske, ligesom du kan have en ekstra bred bagagebærer, der kræver en anden type beslag. Du bør derfor være OBS på, om din cykel passer til den ønskede cykeltaske.

Cykeltasker er som nævnt et godt alternativ til rygsække. En rygsæk kan dog sagtens være det bedste valg, hvis du f.eks. har et ønske om at køre med en rygsæk, der har et integreret væskesystem.

Kilder: Cykelpartner.dk og Gearpatrol.com

FAQ

Hvad skal jeg overveje ved køb af en cykeltaske?
Køber du en cykeltaske til montering på cyklen, så overvej: pris, placeringer i front, bag eller sadel, vandtæthed og anmeldelser fra såvel andre kunder som ekspertpaneler.
Hvordan pakker jeg min cykel i en transporttaske (cykeltaske)?
Hvis du planlægger at skille cyklen ad for at transportere den i en cykeltaske, skal du følge nogle bestemte trin. Eksempelvis skal du begynde med pedalerne, inden du går videre til hjulene. Følg derfor nøje de forskellige guides for netop din cykel.
Hvilken type cykeltasker kan jeg vælge?
Cykeltasker refererer som regel til de pakketasker, du kan placere forskellige steder på selve cyklen. Cykeltasker kan dog også referere til de transporttasker, som du bruger til transport af cyklens forskellige dele. Skal du have cyklen med i bilen eller flyet, er det nødvendigt at skille den ad i forskellige dele – heraf behovet for cykeltasker.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme