Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Vores bud på bedste dykkermaske:
Find den rette maske til dit dykkerudstyr

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Det er det svært ikke at lade sig fascinere af dykkerlivet – og den verden, der gemmer sig under vandoverfladen. Har du en drøm om at dykke blandt farverige fisk, havskildpadder og koraller, skal du ud at investere i en dykkermaske. Den skal gerne være af en god kvalitet, så du får en god oplevelse og kan føle dig tryg, når situationen kræver det.

Dykning er ikke ufarligt, og derfor skal du også kunne stole helt og holdent på din dykkermaske.

Som nybegynder inden for dykning kan det være uhyre svært at vide, hvad der er godt og skidt inden for dykkermasker – og om du skal gå efter den dyre eller billige dykkermaske.

Hos Aventuresport.dk får du en komplet oversigt over en række nøje udvalgte dykkermasker, der alle har gode kvaliteter. Vi præsenterer dig for masker inden for forskellige prisklasser, så du kan finde et godt match til dit personlige budget.

i anbefaler dog, at du går efter den lidt dyrere model med et bredt synsfelt, gode silikonematerialer og en optimal lysgennemstrømning.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hollis M1 Dykkermaske - professionel dykkermaske til snorkling og dykning

Vores anbefaling er dykkermasken Hollis M1. Den ligger på et højere prisleje, men er et fremragende valg til dig, der søger en dykkermaske med en ekstra god sigtbarhed. Den fungerer både til snorkling og dykning

Dagens bedste priser og tilbud på Hollis M1 Dykkermaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Klar silikone
 • Bredt synsfelt
 • Lav volumen

Mere om Hollis M1 Dykkermaske

SPECIFIKATIONER

 • Diamantglas
 • Sort silikoneskørt
 • Etui medfølger

Dykkermasken har klaret sig godt i eksperttests, bl.a. hos Testberichte.de, der karaktermæssigt placerer den i toppen. Panelet understreger, at den sætter barren højt med sine materialevalg.

Brugerne på Google Shopping bakker op ved at give Hollis M1 4,7/5. Du har således både vores, brugernes og eksperternes ord for, at dykkermasken er et godt valg.

Hollis M1 sørger for, at du får et fuldt overblik over undervandslivet. Du kommer hverken til at gå glip af de farverige fisk eller smukke koraller. Dykkermasken har stote fokus på at levere en høj optisk kvalitet, da den ikke har en ramme. Skørtet er fremstillet af sort silikone, så du ikke bliver blændet fra siden. Linsen er desuden fremstillet af diamantglasset Saint-Gobain med et lavt jernindhold. Det bevirker bl.a., at grønne toner bliver reduceret, og udsynet bliver forvrængningsfrit.

Masken har en lav volumen og er derfor ekstra nem at trykudligne. Mange foretrækker ofte dykkermasker med en lav volumen, da de giver en rigtig god komfort. Du går til gengæld en smule på kompromis med det perifære udsyn, men Hollis M1 opvejer det ved sin fantastiske optiske kvalitet.

Masken vil være et godt valg til alle, men egner sig ikke så godt til dig med et smalt ansigt.

Fordele og ulemper ved Hollis M1 Dykkermaske

Fordele

 • Klar silikone
 • Bredt synsfelt
 • Lav volumen

Ulemper

 • Følsom over for placering – skal sidde korrekt for at give den bedste effekt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hollis M1 Dykkermaske

Atomic Venom Frameless Dykkermaske - børne dykkermaske med høj komfort

Har du intet mod at investere lidt ekstra i din dykkermaske? Så gå efter dykkermasken Atomic Venom Frameless. Den spiller på alle tangenter, når det kommer til komfort. Den præsenterer dig bl.a. for innovative teknologier inden for brugen af silikone, hvilket du kommer til at mærke med al tydelighed under dine dykkerture. Atomic Venom er vores premiumvalg – i skarp konkurrence med Hollis M1.

Dagens bedste priser og tilbud på Atomic Venom Frameless Dykkermaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Komfortabel
 • Ekstra godt udsyn
 • God kvalitet over hele linjen

Mere om Atomic Venom Frameless Dykkermaske

SPECIFIKATIONER

 • UltraSoft-silikone
 • Schott Superwite™ Ultraclear-linse
 • Sort silikoneskørt

Brugerne på Amazon.com har bedømt den med karakteren 4,4/5. Det er og bliver en af de bedste dykkermasker på dagens marked særligt til dykning og snorkling.

Venom-masken ligger i den dyre ende, men giver også lidt ekstra over hele linjen. Det gælder bl.a. for linsen, hvor valget er faldet på Schott Superwite™ Ultraclear. Linsens store styrke er, at den lukker op mod 96% af sollyset ind, når du befinder dig under vandet. Du får dermed også en langt bedre sigtbarhed.

Det rammeløse design er kendetegnet ved at bygge på såvel en blød som hård UltraSoft-silikone. Silikonen har i kombination med den geometriske form en evne til at forme sig efter ansigtet, hvorfor du også vil føle, at masken sidder mere behageligt på dit ansigt. Samtidig er forseglingen optimeret på alle punkter, så du ikke skal være nervøs for lækager.

Designet bærer præg af en eksklusiv Atomic Wicked-styling, der ovenikøbet er ekstra slidstærk.

Fordele og ulemper ved Atomic Venom Frameless Dykkermaske

Fordele

 • Komfortabel – opbygget med innovative silikoneteknologier
 • Ekstra godt udsyn
 • God kvalitet over hele linjen

Ulemper

 • Højere pris
 • Tungere maske

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Atomic Venom Frameless Dykkermaske

Hollis M3 Dykkermaske - behagelig dykkermaske til voksne

Prismæssigt ligger de to første Hollis-modeller på vores liste ret ens. Selvom M1-modellen er valgt som vores personlige testvinder, er der stadig god grund til at tage et nærmere kig på M3. Den har flere af de imponerende egenskaber, der gør den særdeles velegnet til aktiviteter som dykning, snorkling og fridykning, hvorimod M1 fungerer allerbedst til dykning. Brugerne på Google Shopping er begejstrede for produktet, der har scoret 4,8/5. De roser bl.a. dykkerbrillerne for sigtbarheden

Dagens bedste priser og tilbud på Hollis M3 Dykkermaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Hollis M3 Dykkermaske

SPECIFIKATIONER

 • To linser
 • Med ramme
 • Sort silikoneskørt

Lavprofilsmasken er bygget op af to linser, der giver dig et forvrængningsfit udsyn takket være de optiske kvaliteter. Ét af kendetegnene for Hollis-modellerne er de færre jernatomer i glasset. Resultatet bliver, at lyset har nemmere ved at trænge ind, ligesom det grønlige skær bliver reduceret.

Derfor er dykkermasken også særligt god til de nordiske forhold, hvor der typisk ikke er så meget sollys under vandet. Bemærk også, at skørtet i dykkermasken er tonet, så du ikke risikerer genskær fra siden.

Én af de særlige features for Hollis M3 er, at du har mulighed for at montere et beslag til dit GoPro-kamera. Det er en smart tilføjelse, hvis du elsker at genopleve dine forskellige dykkereventyr. Du skal dog købe beslaget som ekstraudstyr.

Fordele og ulemper ved Hollis M3 Dykkermaske

Fordele

 • Ingen lækager
 • Mulighed for at montere et beslag til GoPro-kamera
 • God optisk kvalitet

Ulemper

 • Ingen korrigerende linser

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hollis M3 Dykkermaske

Atomic Frameless 2 Dykkermaske - God dykkermaske til snorkling

Frameless 2 er dykkermaske fra Atomics populære serie Frameless. Frameless 2 bygger videre på de kvaliteter, der vandt et stort publikum med den første model. Du får en dykkermaske, der allerede har bevist sit værd – og fortsætter i samme dur. På Google Shopping ligger brugerkarakteren i øjeblikket på 4,6/5. Der er især kælet ekstra meget for komforten, og den fungerer perfekt til både dykning og snorkling.

Dagens bedste priser og tilbud på Atomic Frameless 2 Dykkermaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Atomic Frameless 2 Dykkermaske

SPECIFIKATIONER

 • UltraClear-linse
 • UltraSoft-silikone
 • Modstandsdygtig over for slitage
 • Uden ramme
 • Sort silikoneskørt

Masken hører til blandt de lidt dyrere modeller på markedet og ligger sig prismæssigt mellem Hollis M1- og M3-modellerne og vores premiumvalg, Atomic Venom Frameless.

Producenten lover dig en så høj komfort, at du uden videre kan bruge din dykkermaske i flere timer ad gangen. Komforten kommer særligt til udtryk via brugen af en super blød silikone. Den er monteret direkte på maskens yderkant og bidrager til en fremragende forsegling uden lækager. Atomic har benyttet sig af silikoner i to forskellige grader, der efterfølgende er blevet støbt sammen.

Linsen er af modellen UltraClear gør det nemmere for dig at spotte de mange undervandsfund takket være den høje optiske kvalitet. Du får en rigtig fin kombination af elementer som bredt udsyn, lav volumen og en tilpasningsvenlig rem. Du kan trygt begive dig ud på dit næste dykkereventyr – enten på de hjemlige breddegrader eller i udlandet.

Fordele og ulemper ved Atomic Frameless 2 Dykkermaske

Fordele

 • God pasform
 • Optimalt udsyn
 • Bredt synsfelt

Ulemper

 • Ikke den billigste model i sin klasse

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Atomic Frameless 2 Dykkermaske

Hollis M4 Dykkermaske - God dykkermaske til børn

Hollis M4 ligger prismæssigt lidt lavere end M1- og M3-modellerne. Den har imidlertid heller ikke de samme avancerede egenskaber som eksempelvis vores testvindende model Hollis M1.

Det er imidlertid stadig en rigtig fin dykkermaske, der passer til alle ansigter. Den sigter primært til dykning – og f.eks. ikke undervandsjagt og snorkling som andre modeller på listen. Den scorer dog stadig høje point hos brugerne på Google Shopping – 4,7/5. Den lægger sig på samme niveau som M1 og M3, når det kommer til brugeranmeldelser med tilfredse købere.

Dagens bedste priser og tilbud på Hollis M4 Dykkermaske:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Hollis M4 Dykkermaske

SPECIFIKATIONER

 • Sort silikoneskørt
 • Etui medfølger

Hollis M4 er en god og gedigen dykkermaske, der på elegant vis kombinerer et godt udsyn med stor robusthed. Du får en del for pengene, hvor der er skruet op for de elementer, der gør masken sikker under dykningen. Du får f.eks. et godt kig til alle dine undervandsfund, hvad enten du er på jagt efter hemmelige skatte eller sjældne dyrearter.

Der medfølger et smart etui til din dykkermaske, så du kan passe ekstra godt på den. Det er f.eks. vigtigt, hvis du vil undgå ridser i glasset, der kan hæmme udsynet.

Fordele og ulemper ved Hollis M4 Dykkermaske

Fordele

 • Fremstillet af silikone uden kant
 • Godt og bredt synsfelt
 • Lav volumen

Ulemper

 • Har en tendens til at dugge
 • Kan have tendens til at lukke en lille smule vand ind

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hollis M4 Dykkermaske

Hvad skal du overveje, før du køber et dykkermasker

 • Hvilken type dykkerudstyr har du brug for? Skal du snorkle, kan du sagtens gå efter den lidt billigere snorkelmaske. Planlægger du derimod at dykke på større dybder, skal du have fat i en dykkermaske af en god kvalitet.
 • Har dykkermasken den rigtige pasform? Følg eksperternes gode råd for, hvordan du tester pasformen. Det er noget af det allervigtigste ved køb af en dykkermaske. Ellers risikerer du at blive distraheret under dykkerturen, ved, at der kan trænge vand ind i masken.
 • Høj eller lille volumen – også kaldet profil? Maskens volumen er den luftmængde, der kan være i masken. Høj volumen giver f.eks. et bedre perifært udsyn, men masken kan være sværere at trykudligne i forhold til en maske med lav volumen.
 • Farvet eller transparent skørt? Den transparente model lukker mere lys ind, mens eksempelvis et mørkere tonet skørt kan modvirke, at du bliver blændet.
 • Hvilken pris og kvalitet? Du kan med fordel kigge på eksperttests for at vurdere, om der er en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. En god silikoneblanding er eksempelvis ét vigtigt element.

arrow-more

Hvad skal jeg vide, før jeg køber en dykkermaske?

Som erfaren dykker ved du måske allerede hvilken type dykkerudstyr, du foretrækker. Er du mere grøn på området, kan det være svært at vide hvilken model, du skal gå efter. Vi har samlet gode tips til, hvordan du vælger den rigtige dykkermaske – især som nybegynder.

Først får du definitionen af en dykkermaske, og hvordan den adskiller sig fra andet klassisk svømmeudstyr:

 • Svømmebriller: Du kender givetvis allerede de klassiske svømmebriller fra svømmehallen. De har én primær funktion: At du undgår at få vand i øjnene.
 • Dykkerbriller: Vælger du de klassiske dykkerbriller i stedet for svømmebriller, får du et par bredere briller, der giver dig et bedre udsyn til siderne.
 • Dykkermaske: Masken dækker både øjne og næse. Den genererer et lille luftrum, så du har mulighed for at nærstudere havlivet, når du befinder dig under vandet. Da masken dækker næsen, har du mulighed for at trykudligne, når du dykker længere ned i vandet.

Mange bruger betegnelserne dykkermasker og snorkelmasker i flæng. De udfylder også mange af de samme funktioner, ligesom flere snorkelmasker fungerer som dykkermasker og omvendt. Dog er dykkermasker generelt af en noget bedre kvalitet.

De er desuden testet til større dybder og skal også imødekomme flere krav. Rådet er at gå målrettet efter en dykkermaske, hvis du planlægger at dykke på i dybderne. Du skal være indstillet på, at dykkermasker er dyrere end snorkelmasker – men med hensyn til dykkermasker bør du også altid gå efter den bedste kvalitet inden for dit budget.

Kilde: Vandklar.dk

Hvordan finder jeg den rette pasform på min dykkermaske?

Når du skal i gang med at afsøge markedet for dykkermasker, er det vigtigste punkt pasformen. Du kan naturligvis sagtens leje en dykkermaske på ferien, men det allerbedste er at finde din egen, så pasformen bliver optimal. Du skal være fuldstændigt sikker på, at den sidder tæt ind til ansigtet, så der ikke trænger vand ind under dit dykkereventyr.
Der er forskellige metoder til, hvordan du kan teste pasformen:

 • Red dit hår væk fra ansigtet.
 • Hold dykkermasken op foran ansigtet uden brug af remmen.
 • Træk vejret stille og roligt gennem næsedelen.
 • Mens du trækker vejret, slipper du forsigtigt med begge hænder.
 • Suger masken sig stadig fast til ansigtet, mens du trækker vejret? Hvis ja, har den en god pasform – selv under vand.

Husk, at masken skal sidde tæt, men den må f.eks. ikke klemme næsen. Det skal føles komfortabelt, så du nærmest ikke kan mærke masken under brug. Kig specifikt på størrelsesguiderne for de enkelte brands, da de kan variere fra brand til brand.

Hvis du tror, at du kan justere pasformen ved blot at stramme remmen, er det en misforståelse. Tværtimod kan du risikere, at det resulterer i mindre lækager i dykkermasken.

Kilder: Blog.padi.comScubadoctor.com og Divers-supply.com

Hvad er ellers vigtigt ved valget af en dykkermaske?

En dykkermaske er ikke bare en dykkermaske. Der er store forskelle på markedets mange forskelligartede modeller, så det er godt at vide, hvad du specifikt går efter. Nogle af de elementer, du skal have fokus på, er:

 • Farvet eller transparent skørt
 • Volumen
 • Materialevalg

Dykkermasker fås både med et farvet og transparent skørt, der er sidedelene af masken. Det kan være meget individuelt, om du ønsker den ene eller anden variant. De giver en forskellig effekt, da den transparente model lukker mere lys ind, mens eksempelvis et mørkere tonet skørt kan modvirke, at du bliver blændet fra siden.

Du skal undersøge dykkermaskens volumen, der betegner den mængde luft, der er plads til i masken. Det kan have en betydning for, hvordan du oplever masken og dit udsyn. Eksperterne kategorierer i høj volumen og lav volumen:

 • Høj volumen – giver et forlænget perifært udsyn, men kan være svært at trykudligne.
 • Lav volumen – ”begrænser” det perifære udsyn, men gør det nemmere at trykudligne.

Materialevalget spiller også en central rolle i beslutningsprocessen. Som udgangspunkt bør du gå efter et skørt i silikone og en rem i neopren. Silikone giver den bedste beskyttelse mod lækage, mens neopren til remmen er noget, der giver en komfortabel pasform.

Vær OBS på, at der kan være stor forskel på silikonens kvalitet; jo mere transparent den er, jo bedre en kvalitet får du. Flere dykkermasker kombinerer forskellige grader af silikoner, mens nogle former for silikoner er mere fleksible end andre.

Vedligeholdelse

Uanset om du vælger en dyr eller billig dykkermaske, er det vigtigt, at du vedligeholder den. Husk at skylle den af med vand efter brug, så der ikke ophober sig sand og lignende.

Et godt tip er også at rengøre indersiden af linserne med tandpasta inden første anvendelse, så du fjerner den sidste rest af antiklumpningsmiddel og undgår, at de dugger under dykkerturen.

Kilde: Dykkerguiden.dkSnorkelaroundtheworld.com og Rushkult.com

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Testberichte.de

Testberichte.de er en tysk forbrugerportal, der forsøger at gøre det nemmere for brugerne at sammenligne de mange produkter på dagens marked. Websitet indhenter tilgængelige tyske testdata for det enkelte produkt og linker til de specifikke tests via et betalingslink.

Testberichte.de har publiceret testdata for dykkermasken Hollis M1. Det fremgår af oversigten, at den har fået topscoren 1,4, hvor topkarakteren i tysk regi ligger på 1. Den bliver bl.a. rost for sit foldbare design, rammeløse design og den bløde silikone.

Du kan se testen her

Vandklar.dk

Vandklar.dk er et privat site etableret af to elitesvømmere. Det sigter mod svømmeentusiaster, der søger det bedste svømmeudstyr på markedet. Vandklar.dk står også bag forskellige tests.
Vi har refereret til Vandklar.dk grundet deres grundige gennemgang af de forskellige former for svømmeudstyr.
Du kan se artiklen her

Blog.padi.com

PADI er en større international dykkerorganisation med base i USA. PADI er en forkortelse for Professional Association of Diving Instructors.
Vi har benyttet PADI’s blogindlæg om de forskellige elementer, du skal overveje ved køb af en dykkermaske, herunder pasform.
Du kan se artiklen her

Scubadoctor.com

Scuba Doctor har rødder i australske Melbourne og henvender sig til både private og professionelle dykkere. Websitet forhandler dykkerudstyr, men guider også brugerne mod de bedste dykkerkurser og lignende, ligesom du kan få en god vejledning til køb af dykkerudstyr.
Vi har anvendt Scuba Doctor som kilde til bl.a. gennemgangen af, hvordan du finder den rigtige pasform på din dykkermaske.

Du kan se artiklen her

Divers-supply.com

Divers Supply er en amerikansk forhandler af dykkerudstyr, men guider også kunderne omkring, hvilken type modeller de kan vælge imellem på dagens marked.

Vi har anvendt Divers Supply som en kilde til den grundlæggende viden om dykkermasker og snorkelmasker.
Du kan se artiklen her

Dykkerguiden.dk

Dykkerguiden.dk er oprettet i et privat regi og fokuserer udelukkende på de forskellige former for dykkerudstyr, bl.a. via en grundig gennemgang af, hvad du skal holde øje med i købsprocessen.

Vi har benyttet Dykkerguidens overordnede introduktion til dykkermasker.
Du kan se artiklen her

Rushkult.com

Rushkult.com er et univers for dykkerentusiaster, der bl.a. vil vide mere om specifikke former for dykkerudstyr eller have ny inspiration til dykkerrejser.

Vi har benyttet Rushkult.com som kilde til vores gennemgang af, hvordan du finder den rigtige pasform på din dykkermaske.

Du kan se artiklen her

Kundeanmeldelser

Amazon

E-handelsplatformen Amazon.com har bl.a. gjort sig bemærket ved at kunne tilbyde et gigantisk vareudvalg, der lokker kunder til fra hele verden. Den amerikanske leverandør har været på banen siden 1990’erne og er i dag en af verdens største inden for sit felt.

På Amazons websites har forbrugerne mulighed for at uploade deres produktanmeldelser; ofte kommer der mere end tusindvis, af anmeldelser for ét enkelt produkt. Takket være den 5-stjernede skala er det simpelt at lave en nem sammenligning. Vi har benyttet os af Amazons brugeranmeldelser for dykkermasken Atomic Venom Frameless. Den scorer 4,4/5 af forbrugerne på Amazon.

Du kan se anmeldelserne her

Google Shopping

Google Shopping bliver karakteriseret som et annonceværktøj, der er en hjælp til webshops, der annoncerer via søgemaskinen Google. Værktøjet kombinerer produkttekster, produktbilleder og eventuelt brugeranmeldelser.
Google Shopping er sammen med Amazon de kilder, vi har anvendt til at indhente brugeranmeldelser og karakterer. Vi har benyttet Google Shopping som kilde for en række af dykkermasker i oversigten, og fællesnævneren er, at de alle scorer flotte høje karakterer hos forbrugerne. De scorer alle et godt stykke over 4 i gennemsnit på en 5-trinsskala, der er et kvalitetsstempel.

Du kan se anmeldelserne for Hollis M1 Dykkermaske her
Du kan se anmeldelserne for Oceanic Shadow Dykkermaske her
Du kan se anmeldelserne for Hollis M3 Dykkermaske her
Du kan se anmeldelserne for Atomic Venom Frameless 2 Dykkermaske her
Du kan se anmeldelserne for Hollis M4 Dykkermaske her

FAQ

Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber en dykkermaske?
Det vigtigste er at finde en dykkermaske med en god pasform, som ikke irriterer dig under dykningen. Kig bl.a. på ting som silikonekvaliteten, farven på skørtet, anvendelsesmuligheder, lysgennemstrømningen samt testresultater og brugerfeedback.
Hvordan finder jeg den rigtige pasform på min dykkermaske?
Du skal prøve masken på for at kunne vurdere pasformen. Selvom dykkermasken er af en premiumkvalitet, er det ikke sikkert, at den passer til din hovedform. Du skal derfor teste den i praksis – inden dykkerturen.
Hvor tæt skal dykkermasken sidde ind til ansigtet?
Husk, at masken skal sidde tæt, men den må ikke klemme næsen. Det skal føles komfortabelt, så du nærmest ikke kan mærke masken under brug. Kig specifikt på størrelsesguiderne for de enkelte brands, da de kan variere fra brand til brand.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme