Test-oversigt:
Track cykelturen med de 6 bedste cykelcomputer
Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.
Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere
Kender du følelsen af, at alle cykelture er ens?
Du kommer fint afsted og får en god cykeltur ud af det, men føler ikke, at du kan se de store fremskridt.
Hvis du nogle gange føler, at din træning er for nem eller for kedelig, kan det være en fordel at have en cykelcomputer. Den kan fortælle dig, hvor du kan optimere din kørsel eller foreslå dig nye ruter, så du kan udforske verden omkring dig. Hvis du træner op til et bestemt mål, kan du følge med i din fremgang, så hvert eneste træningspas føles effektivt.
De fleste cykelcomputere kan måle hastighed, distance og tid. Rigtig mange af dem kan dog også måle langt mere end det. Derfor er det godt at kigge efter:
- Type: Der findes tre typer cykelcomputere; kabelforbundne, trådløse og GPS computere. Kabelforbundne er gode til nybegyndere, da de ofte er lidt billigere. Trådløse er nemme at installere og er oplagte til mountainbikers, mens GPS computere giver dig den meste præcise måling, fordi den måler via en satellit.
- Funktioner: Vil du have flere funktioner end distance, hastighed og tid, skal du vælge en enhed, der er kompatibel med andre sensorer, eller som allerede har dem indbygget. Det kan være kadence, power, puls o.lign.
- Smartphone kompatibilitet: Mange cykelcomputere kan kobles sammen med din smartphone, så du kan måle og dele data, modtage sms’er og opkald eller opsætte menuerne via appen. Hvis det er interessant for dig, skal du holde øje med ANT+ og Bluetooth tilslutning.
- Andre sportsgrene: Er du udelukkende cykelrytter, behøver du ikke nødvendigvis have en topmodel, der er vandtæt eller som kan måle andre sportsgrene. Hvis du til gengæld nyder at svømme eller vandre, kan du med fordel vælge en enhed, der kan bruges til det hele.
Vi viser dig 6 fede cykelcomputere, der er populære blandt eksperter og forbrugere. Vi præsenterer dig for anmeldelser, fordele og ulemper, så du kan træffe et informeret valg, når du skal på udkig efter din nye cykelcomputer.
Uanset, om du er på udkig efter en begyndervenlig cykelcomputer, eller du er elitesportsudøver, der skal bruge mange ekstrafunktioner, så kan du se finde et godt bud her på listen.
En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.
De 6 bedste i test-guiden 2023:
- Garmin Edge 530 - Vores anbefaling
- Garmin Edge 830 - Bedste premiumvalg
- Wahoo ELEMNT Volt v2 cykelcomputer - Velintegreret cykelcomputer
- Wahoo ELEMNT ROAM - Det brugervenlige valg
- Mio Cyclo 210 - Bedst til prisen
- Garmin Edge Explore - God displaykvalitet
Vores udvalgte cykelcomputere
Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Garmin Edge 530 - smart Garmin cykelcomputer med GPS
Garmin cykelcomputeren får 4 ud af 5 stjerner af Cycling News. Den får ros for at have en simpel og intuitiv opbygning, en hurtig processor og en lang batterilevetid. De kommenterer, at det kan være svært at klikke rundt i menuerne, fordi den ikke har touch skærm, men at du sjældent skal udføre besværlige opgaver med knapperne, så det ikke er et stort problem.
På Amazon har forbrugerne vurderet Edge 530 til 4,6 stjerner. Her nævner flere anmeldere, at du kan have mange hjælpsomme og præcise data på skærmen. Mange fremhæver også enhedens gode batterilevetid og at den er moderne og skarp i designet.
- Lang batterilevetid
- Hurtig processor
- Moderne og skarpt design
Mere om Garmin Edge 530
SPECIFIKATIONER
- 2,6″ farveskærm
- Batterilevetid: 24 timer
- ANT+ og BLE
- GPS, GLONASS, Galileo, Højdemåler, lyssensor, accelerationsmåler, magnetometer
Garmin Edge 530 giver dig information om dine cykelture, din træning og dine ruter. Den er proppet med smarte funktioner, så du får mere end en simpel model. Den har en 2,6″ farveskærm og trykknapper. Den virker sammen med ANT+ og Bluetooth sensorer, så du kan måle højde, lys, acceleration m.m.
Den har cykelspecifikke træningsplaner og data for powerkurve og træningsbalance. Derudover har den akklimatiseringsmåling og -planlægning. Det betyder, at du kan tilpasse din træning efter klima og højde, så du får det meste ud af den. Computeren kan også give dig notifikationer om, hvornår du skal spise og drikke, så du holder energiniveauet i top.
Hvis du kører på mountainbike, kan du se hvor mange og hvor lange hop, du laver på cyklen. Du kan se sværhedsgraden på din rute og holde øje med, hvor jævnt du kører eller om dit momentum bliver brudt undervejs.
Cykelcomputeren har indbygget TrailForks, der giver dig adgang til over 130.000 niveauindelte mountainbike bjergruter over hele verden. På den måde bliver din mobiltelefon overflødig, da du kan klare alle dine behov direkte fra computeren.
Den har en indbygget Workout API-integration, der automatisk synkroniserer dine workouts og træningsplaner med Edge, og som kan sende dig beskeder fra sociale medier. Igennem denne integration kan du også få oplysninger om din rute lige fra informationer om selve stigningen til skarpe sving eller uheld længere fremme. Den er Varia-kompatibel, så den virker sammen med andet udstyr fra Garmin.
Fordele og ulemper ved Garmin Edge 530
Fordele
- Hurtigere processor
- Kortlægning af data er nemt
- Gode performance parametre
Ulemper
- Batterilevetiden kunne være bedre
Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Garmin Edge 830 - mange ekstrafunktioner
Garmin Edge 830 får 4 stjerner af Bike Radar. Den får ros for at have rigtig mange brugbare features, der gør den til én af topmodellerne på markedet. De skriver, at navigationsmodulet er nemt at bruge, selvom den ikke altid vælger den mest oplagte rute.
På Google vurderer forbrugerne cykelcomputeren til 4,5 stjerner. Her fremhæver flere anmeldere computerens mange funktioner, mens flere også skriver, at den har en rigtig lækker skærm og et godt batteri.
- Brugervenligt navigationsmodul
- Touchskærm
- Høj processorhastighed
Mere om Garmin Edge 830
SPECIFIKATIONER
- 2,6″ touchskærm
- Battery safe mode – op til 40 timer
- Tilslutning: Wi-Fi, Bluetooth
- Hjertefrekvensmåler
- Accelerationsmåler, lyssensor, magnetometer, højdemåler, ANT+ sensor
Garmin Edge 830 har en højere processorhastighed og længere batterilevetid end tidligere modeller. Du får op til 20 timers batterilevetid, så du ikke skal bekymre dig om at finde en strømkilde, hvis du er på endagstur på cyklen.
Du kan koble cykelcomputeren sammen med din smartphone, så du kan få endnu flere apps og funktioner, end hvad du får direkte fra pakken. Den har et letlæseligt display på 2,6″, hvor du kan skrue på lydstyrken for at spare på batteriet eller indstille det efter lyset omkring dig.
Den har turn-by-turn navigation, der automatisk leder dig tilbage på din rute, hvis du kommer på vildspor. På grund af den gode processor, sker denne udregning hurtigere end andre modeller, så du også kan ombestemme dig undervejs og ændre din rute, hvis du hellere vil køre end anden vej hjem.
Cykelcomputeren er kompatibel med en lang række sensorer via ANT+ eller Bluetooth. Den har indbygget højdemåler, der også kan udregne resten af din stigning. Den har også en række mountainbike funktioner, der viser dig turens Grit og Flow.
Derfor er Garmin Edge 830 en alsidig cykelcomputer, der kan bruges til flere cykeltyper, og hvor du kan tilslutte de sensorer og ekstraudstyr, som du gerne vil tracke.
Fordele og ulemper ved Garmin Edge 830
Fordele
- Velfungerende touchskærm
- Mange funktioner
- God størrelse
- God skærm
Ulemper
- Vælger ikke altid den mest oplagte eller passende rute
Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Wahoo ELEMNT Volt v2 cykelcomputer - tilpas menuerne til dine behov
Road.cc har anmeldt Wahoo ELEMNT Bolt v2. De fremhæver den flotte farveskærm, der gør det nemt at navigere rundt i menuerne. Det gør det også nemmere at aflæse kortet, mens du cykler. De roser også enhedens løbende navigation, der ændrer din rute efter behov.
På Google bedømmer forbrugerne cykelcomputeren til 4,5 stjerner. Flere anmeldere skriver, at cykelcomputeren har mange gode funktioner til at optimere din cykling. Nogle forbrugere kommenterer også på, hvor nemt det er at sætte enheden op og tilpasse menuerne, så de fungerer bedst for dig.
- Nem opsætning og tilpasning
- Live tracking
- Kan tilkobles sensorer
Mere om Wahoo ELEMNT Volt v2 cykelcomputer
SPECIFIKATIONER
- 2,2″ farveskærm
- 16 GB hukommelse
- 15 timers batterilevetid
- Vandtæt
- ANT+ og Bluetooth kompatibilitet
- LED-indikatorer og trykknapper
GPS cykelcomputeren fra Wahoo er et godt bud til dig, der gerne vil have mere end en GPS-vejviser. Den har rigtig mange fede funktioner og muligheder for at tilkoble sensorer. Den har ANT+ og Bluetooth, så du kan tilkoble højdemåler, pulsmålere m.m. GPS’en har indbygget sving-for-sving navigation, hvor ruten hurtigt tilpasser sig, hvis du kører forkert, eller hvis du foretrækker en anden rute hjem end den planlagte.
Du kan også overføre dine cykeldata til din smartphone, så du kan samle det hele ét sted. Hvis du tilkobler din telefon, kan du få notifikationer direkte på skærmen, hvis du får en sms eller et opkald. På denne måde kan du også tilpasse menuerne, så de forskellige skærme viser de programmer, du bruger mest.
Enheden betjenes via tre knapper på forsiden, så derfor kan du også bruge cykelcomputeren med handsker. Over skærmen har den en række LED-lys, der kan fortælle dig, om du har den rette kadence eller om du følger din rute, så du hurtigt kan orientere dig og optimere din cykeltur.
Fordele og ulemper ved Wahoo ELEMNT Volt v2 cykelcomputer
Fordele
- Live tracking
- SMS og telefonnotifikationer
- Farveskærm
- Puls-, power- og hastighedsmåler
Ulemper
- Integrationen med andre apps kunne være bedre
Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Wahoo ELEMNT ROAM - stilren og intuitiv cykelcomputer
Wahoo ELEMNT Roam er blevet testet af Cycling Weekly, som giver den 4 ud af 5 stjerner. De skriver, at cykelcomputeren har en rigtig god pris, som er lavere end andre tilsvarende modeller. Derudover roser den den for at være stilren samt for at være brugervenlig og intuitiv i menuer og ruteplanlægning. Enheden har lidt lavere batterilevetid end andre modeller med 17 timer, så derfor er den bedst, hvis du ikke skal på længere ture, hvor batterilevetiden kan være en udfordring.
På Google har forbrugerne givet cykelcomputeren 4,6 stjerner. Mange anmeldere skriver om computerens brugervenlige design, hvor du hurtigt kan komme i gang med at bruge enheden. Flere forbrugerne roser også ruteplanlægningen, der nemt kan justeres løbende.
- Intuitive menuer
- Flot farveskærm
- Stilren
Mere om Wahoo ELEMNT ROAM
SPECIFIKATIONER
- 2,7″ antireflekterende farveskærm
- Batterilevetid: 17 timer
- Smart notifikationer
- Kompatibel med wattmålere og elektronisk gear
- LED-lys
Wahoo ELEMNT ROAM er en GPS cykelcomputer, der er egnet til brug til alle former for cykelsport. Den har mange gode funktioner, som du kan tilpasse efter behov. Derfor er der gode muligheder for at bruge den ud fra dit niveau, hvad end du er motionist eller elitesportsudøver.
Den har en flot farveskærm, hvor du kan ændre alle menuerne, så de forskellige funktioner ligger dér, hvor det giver bedst mening for dig. Når du får cykelcomputeren ind ad døren, er det hurtigt og nemt at sætte den op, fordi den er meget brugervenlig.
Roam har barometisk højdemåler, så du kan måle stigningsprocent, gennemsnitsstigning, vertikal hastighed og antal kørte højdemeter. Hvis du kobler den sammen med din smartphone, kan du tracke alle funktionerne live og dele data med analyseværktøjer eller sociale medier. På den måde kan du også få sms’er, telefonopkald og e-mails direkte på skærmen, så du kan følge med.
Du har mulighed for at udvide trackingen med forskellige sensorer til pedalkadence, watt, puls, rute, distance, hastighed og meget mere. Derfor er det op til dig, hvilke funktioner, du finder brugbare.
Fordele og ulemper ved Wahoo ELEMNT ROAM
Fordele
- Stilren
- Budgetvenlig
- Brugervenlig ruteplanlægning
Ulemper
- Du skal være forsigtig med klikmonteringen
- Besværlig at omlægge længere omveje
- Lav batterilevetid
Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Mio Cyclo 210 - trådløs cykelcomputer med klar skærm
Mio Cyclo 210 får 8 ud af 10 stjerner af Road.cc. Her fremhæver de, at cykelcomputeren har en god batterilevetid og er nem at bruge. De nævner dog, at den ikke har ANT+ eller Bluetooth tilslutning, hvis du ønsker dig det.
Hos Cyclist.co.uk får cykelcomputeren en god anmeldelse. De roser den klare og farverige touchskærm, batteriet og at den har et fantastisk navigationsmodul. De anbefaler den til cyklister, der primært fokuserer på navigation i forhold til data-nørder, der gerne vil tracke alle detaljer af cykelturen.
Også på Amazon er cykelcomputeren blevet anmeldt, hvor forbrugerne giver den 4 stjerner. Her skriver flere forbrugere, at cykelcomputeren er god til navigation. En anmelder skriver også, at skærmen har en god størrelse og at den er nem at sætte op.
- Kortlægning af hele Europa
- Brugervenlig
- 3,5″ touchskærm
Mere om Mio Cyclo 210
SPECIFIKATIONER
- 3,5″ touchskærm
- Forudindlæst Europakort
- Vandtæt
- Køretid op til 10 timer
- USB-tilslutning
Cykelcomputeren fra Mio har et intuitivt og brugervenligt interface, der nemt lader dig navigere mellem de forskellige skærme og funktioner. Når du køber enheden, er der allerede installeret Europakort over veje og cykelstier, så du ikke skal bøvle med lange opsætningsguides, før du kan hoppe på cyklen.
Som en fed ekstrafeature har den en ‘Suprise Me’-funktion. Når du klikker på den, vil du blive præsenteret for tre forskellige ruter. Derfra kan du vælge den, der passer bedst i forhold til tid, distance eller destination, så du kan opleve områder, som du måske ikke havde fundet selv.
Du behøver ikke være bekymret for at fare vild med Mio Cyclo 210. Den har turn-by-turn navigation, der laver lyd, når du får en ny ruteinstruktion. Den har op til 10 timers batterilevetid og er vandtæt, så det behøver du heller ikke bekymre dig om.
Mio Cyclo 210 er ikke den mest avancerede enhed på listen, fordi den ikke har indbyggede sensorer, men hvis du gerne vil tracke og navigere på dine ruter, er det en rigtig god computer til formålet.
Fordele og ulemper ved Mio Cyclo 210
Fordele
- Fantastisk kortlægning af hele Europa
- Godt batteri
Ulemper
- Meget genskær i skærmen
- Intet høj-kontrast farvetema
Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Garmin Edge Explore - god cykelcomputer til en god pris
DC Rain Maker har anmeldt Garmin Edge Explore og giver den en rigtig god vurdering. I anmeldelsen fremhæver de cykelcomputerens gode funktionalitet og displaykvalitet. De skriver, at enheden er bedst til cyklister, der ikke har brug for power meters eller Strava Live Segments, men hvis det ikke er funktioner, du bruger, så er det en rigtig god cykelcomputer til en god pris.
På Google giver forbrugerne cykelcomputeren 4,4 stjerner ud af 5. Flere anmeldere skriver, at de er glade for computerens turn-by-turn navigation. Mange roser også muligheden for at koble den til din smartphone, så du kan få flere funktioner og nemt kan tracke din træning.
- Høj displaykvalitet
- Løbende navigation
- Tracking via app
Mere om Garmin Edge Explore
SPECIFIKATIONER
- 3″ farvetouchskærm
- Indbygget antenne
- 16 GB intern hukommelse
- USB og Bluetooth tilkobling
- Vandtæt
Garmin Edge Explore er en handy cykelcomputer, der er meget brugervenlig. Den har et flot 3″ farvedisplay, hvilket er et af de største på listen, der også kan bruges med handsker på. Når du får enheden hjem, har den forudindlæst Europakort, så du ikke skal vente på en lang opdatering, men kan komme ud at cykle med det samme.
Den har Garmins Crash detection funktion. Det betyder, at skulle du være uheldig og vælte, sender den besked til dine pårørende, så de kan komme til din undsætning hvis nødvendigt. Cykelcomputeren er også kompatibel med Garmin Varia Radar, der giver dig besked om biler bagfra, så du kører mere sikkert på landevejene.
Garmin Edge Explore har indbygget GPS, der tracker din rute, så du kan se hvor langt, højt, hurtigt og hvor, du kører. Hvis du parrer enheden med din smartphone, kan du bruge flere smarte funktioner som LiveTrack og GroupTrack, så du kan dele din rute med dine venner, sende beskeder til dem og give dem besked, hvis du kommer ud fra uheld eller andre hændelser på ruten.
Fordele og ulemper ved Garmin Edge Explore
Fordele
- Løbende navigation
- 16 GB intern hukommelse
- Farvetouchskærm
- Gruppe tracking
- Smartphone notifikationer
Ulemper
- Begrænset antal tilpasselige dataskærme
- Ingen power meter understøttelse
- Ingen barometrisk højdemeter
Sådan vælger du en cykelcomputer
Hvilken type cykelcomputer, vil du have?
Der findes tre typer cykelcomputere: kabeltilsluttede, trådløse og GPS.
Kabeltilsluttede cykelcomputere er typisk billigere og er oplagte til nybegyndere. De virker ved at ledningen kobler computeren til en magnetisk sensor, der kan måle hastighed, distance og tid.
Fordelen ved trådløse cykelcomputere er, at de er nemme at installere. De er gode til mountainbikes, fordi du ikke skal være bekymret, om ledningerne hænger i grene eller lignende.
GPS modeller bruger en satellit til at måle hastighed, distance og højde. Det er en meget præcis og pålidelig metode. Med denne type computer kan du også indkode din cykelrute, så du altid kan finde vej. Ulempen ved denne type er dog, at de typisk er tungere.
Hvilke funktioner vil du gerne have?
Billigere cykelcomputere har typisk færre funktioner end dyrere modeller. Derfor skal du overveje, hvilke funktioner du gerne vil have.
Vil du kunne måle puls, hastighed, kadence, distance? Jo flere funktioner du vil have, desto dyrere er enheden typisk. Basale cykelcomputere kan oftest kun måle tid, distance og hastighed, mens dyrere enheder har rigtig mange ekstrafunktioner.
Du skal også overveje, om cykelcomputeren skal bruges eksklusivt til cykling eller om den skal kunne bruges til løb, svømning eller vandring.
Læs mere her: Rei, Trek Bikes, Decathlon
Få det meste ud af din cykelcomputer
Hvis du har anskaffet dig en cykelcomputer, så er det formentlig fordi, du gerne vil udnytte din træning bedst muligt. En cykelcomputer kan hjælpe dig med at optimere din træning – primært fordi den måler din træning, så du kan se, hvilke områder du kan forbedre dig på.
Sådan hjælper de forskellige funktioner
- Når du måler fart, distance og tid, kan du optimere på din overordnede fart. Hvis du for eksempel har et bestemt tidspunkt på turen, hvor hastigheden altid falder, kan du arbejde på at holde energien oppe.
- Hvis du gerne vil være en god bjergrytter, kan du investere i en højdemåler, så du kan tracke din fremgang på forskellige stigninger.
- Med en pulsmåler kan du holde øje med, hvordan din krop reagerer på din træning. De er gode at bruge for dig, der er vild med tal. For at få brugbar viden ud af målingen, er det vigtigt, at du tester din puls, inden du cykler, så du har noget at holde det op imod.
- GPS computere er god til dig, der godt kan lide at prøve nye ruter af eller som ofte cykler mange forskellige steder. De kan både hjælpe dig med at navigere, men de kan også måle din rute meget præcist, så du kan sammenligne tidligere træning på en rute med den nuværende.
- Med et power meter kan du måle, hvor hårdt du træder i pedalerne og multiplicere det med, hvor hurtigt du træder. Det er godt at have, hvis du øver dig i at køre løb, hvor hvert eneste tråd tæller. Den tager ikke højde for bakker, vind og aerodynamic, så det er din rene kraft, der måles.
Læs mere her: Bike Radar
Hvordan virker en cykelcomputer?
De fleste cykelcomputere har en magnet eller en sensor, der måler, hvor lang tid det tager for dit hjul at rotere. På den måde kan den beregne din nuværende og gennemsnitlige hastighed, distance, kadence, watt, puls m.m. Den beregner det ud fra hjulets størrelse, som du skriver ind.
Magneten er placeret på en ege på enten for- eller baghjulet, mens sensoren sidder på stellet. Sensoren sender et signal til cykelcomputeren, når den er tæt på en magnet, som fortæller, at den har kørt en omgang. Nogle computere bruger i stedet sensorer, som placeres på basen på et af dine hjul og fortæller computeren, når hjulet roteres.
Sådan virker tilkoblingen med forskellige sensorer
Udover de basale funktioner, som de fleste cykelcomputere kan måle, kan mange udstyres med ekstra sensorer, der kan måle andre ting.
- Hvis du placerer en power meter-sensor på pedalerne, kan den fortælle computeren, hvor hårdt du træder i pedalerne og multiplicere det med hvor mange gange, du har trådt.
- Pulsmålere kan enten måle det elektriske signal, der kommer fra dit hjerte, når det slår, eller kan bruge LED og modtagere til at opfange dit blodomløb. Pulsmålere, der sættes omkring brystet, måler typisk det elektriske signal, mens pulsure oftest bruger LED metoden. Dette signal sendes så tilbage til cykelcomputeren.
- En anden funktioner, der ofte bruges af cyklister, er kadencemålere. De virker næsten ligesom et speedometer via magneter eller sensorer. Forskellen er, at de måler, hvor lang tid det tager for dine pedaler at rotere fremfor hjulet.
Udover disse tre er der en lang række andre sensorer og funktioner, som du kan tilkoble, hvis du har brug for det, men disse er det oftest brugte.
Læs mere her: Swim Outlet, Road Bike Basics
Beskrivelse af kilder og tests
Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests
Ekspert- og testkilder
Bike Radar
BikeRadar er et
online magasin, der tester produkter indenfor cykling såsom cykler, reservedele, tøj og tilbehør. De giver
også råd
omkring vedligehold og træning, så du får det meste ud af dit udstyr.BikeRadar har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelsen af Garmin Edge 830
her.
Anmeldelsen er skrevet: 11. september 2020
Cycling News
Cycling News er en hjemmeside,
der
har eksisteret siden 1995. De skriver artikler om cykelnyheder, løbsresultater, teknologi, interviews,
features,
fitness og fora. Cycling News har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelsen af Garmin Edge 530 her.
Anmeldelsen er skrevet: 20. juli 2021
Cycling Weekly
Cycling Weekly er et britisk
magasin, der siden 1891 har skrevet om, hvad der rør sig indenfor cykling. Magasinet skriver om nyheder
indenfor
cykelverdenen, guider dig til at få det meste ud af din træning, og anmelder produkter, så du får købt
de
rigtige
produkter til dine behov. Cycling Weekly har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelsen af Wahoo ELEMNT ROAM her.
Anmeldelsen er skrevet: 25. august 2019
Cyclist
Cyclist er et magasin
for folk,
der
er passioneret omkring cykling. De fremviser de mest bemærkelsesværdige cykler og ekstraudstyr og kigger
bag
kulisserne hos nogle af de håndværkere og forskere, der skubber til grænserne for cykelteknologien.
Magasinet
bringer dig de seneste nyheder, anmeldelser og indsigter fra cykelverdenen samt interviews med
professionelle
cykelryttere og fantastiske cykeldestinationer. Cyclist har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelsen af Mio Cyclo 210 her.
Anmeldelsen er skrevet: 13. juli 2021
Road.cc
Road.cc er en online
nyhedssite,
der henvender sig til cykelentusiasten. De bringer nyheder om alt, hvad der rører sig inden for
cykelsporten
samt
uddybende anmeldelser og købeguides til cykler, ekstraudstyr og tøj. Du kan også læse tips om sundhed,
kost og
træning. Road.cc har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelsen af Mio Cyclo 210 her.
Anmeldelsen er skrevet: 17. oktober 2018
Du kan læse anmeldelsen af Wahoo ELEMNT Bolt v2 her.
Anmeldelsen er skrevet: 30. maj 2021
DC Rain Maker
DC Rain Maker er en blog, der
er
startet af Ray Maker i 2007. På bloggen skriver han anmeldelser af teknologi, der er brugbar for løbere,
cyklister
og triatleter. DC Rain Maker har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelsen af Garmin Edge Explore her.
Anmeldelsen er skrevet: 5. juli 2018
Kundeanmeldelser
Amazon
Amazon er en af verdens største
webshops på nettet, hvor du kan købe et væld af forskellige produkter fra hele verden. Hovedkvarteret
ligger i
Seattle, USA, men det er i dag et verdensomspændende brand. Fra Amazon har vi medtaget forskellige
forbrugeranmeldelser. Amazon tilbyder forbrugerne, at de kan give produkterne på siden bedømmelser ud af
5
stjerner
og knytte en kommentar til deres vurdering. Anmelderne opdateres løbende, som flere forbrugere giver
deres
mening
til kende.
Forbrugerne har anmeldt følgende produkter:
Du kan læse anmeldelserne af Garmin Edge 530 her.
Du kan læse anmeldelserne af Mio Cyclo 210 her.
Anmeldelserne er indhentet: august 2021
Google er en af verdens mest
anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til
brugerne.
Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som
kulturtilbud,
restauranter og øvrige services. Forbrugerne har anmeldt følgende
produkter:
Du kan læse anmeldelserne af Garmin Edge 830 her.
Du kan læse anmeldelserne af Garmin Edge Explore her.
Du kan læse anmeldelserne af Wahoo ELEMNT Bolt v2 her.
Du kan læse anmeldelserne af Wahoo ELEMNT ROAM her.
Anmeldelserne er indhentet: august 2021