Bedste skijakke dame:
De 1 bedste skijakker til kvinder

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

1 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Elsker du at se udover de store, hvide sneklædte bakker og drøne afsted på ski? Den rigtige påklædning er afgørende for, at dagene i sneen bliver en succes. 

Vil du holde varmen, men stadig kunne bevæge dig og ånde, så er en skijakke til damer det rigtige valg. De er lavet, så de kan modstå både kulden udefra, men også varmen og fugten, som din krop producerer, når du er fysisk aktiv.

På redaktionen har vi fundet nogle af de bedste skijakker til damer, så du kan være klædt rigtigt på pisterne eller i de kolde danske vintermåneder. Der er noget for enhver smag, og de holder dog med sikkerhed både tør og varm, når du skal opleve naturen med ski under fødderne.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Helly Hansen Powderqueen 3.0 Skija - varm skijakke til kvinder

Vi er helt vilde med den flotte sarte rosa nuance, som skijakken til damer fra Helly Hansen Powder queen 3.0 har. Det er en meget feminin skijakke, der nok skal skille sig ud blandt de sorte og klassiske afdæmpede nuancer, producenterne ofte fremstiller skitøj i.

Helly Hansen Powder queen er fremstillet i særligt lette materialer kaldet Helly Tech® Professional og Primaloft®, der er lavet specifikt til at holde dig både tør og varm på skiturene i de sneklædte landskaber. Det giver en 2-lags konstruktion, der både er åndbar og beskytter dig mod elementerne, men samtidigt giver bevægelsesfrihed. Materialerne har 4-vejs stretch, så du kan bevæge armene og kroppen, når du har Helly Hansen Powder queen på uden besvær.

Dagens bedste priser og tilbud på Helly Hansen Powderqueen 3.0 Skija:

 • 2-lags konstruktion, der er åndbar og beskytt
 • Stor bevægelsesfrihed
 • Ventilation justerer varme og fugt

Mere om Helly Hansen Powderqueen 3.0 Skija

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 70 % polyamid og 30 % polyester
 • Vandsøjletryk: 20.000 mm
 • Membran: Helly Tech® Professional
 • Isolering: Primaloft Black Eco
 • Imprægnering: DWR
 • RECCO reflektor

Helly Hansen Powder queen er fremstillet i særligt lette materialer kaldet Helly Tech® Professional og Primaloft®, der er lavet specifikt til at holde dig både tør og varm på skiturene i de sneklædte landskaber.

Det giver en 2-lags konstruktion, der både er åndbar og beskytter dig mod elementerne, men samtidigt giver bevægelsesfrihed. Materialerne har 4-vejs stretch, så du kan bevæge armene og kroppen, når du har Helly Hansen Powder queen på uden besvær.

Indbygget i Helly Hansen Powder queen er et effektivt H²Flow™ ventilationssystem, der automatisk justerer varme og fugt inde under jakken, så du altid er tilpas tempereret under den rosa skijakke.

Med ventilations-lynlåse kan du også åbne op, når du har været i gang med hektisk aktivitet og trænger til at køle helt ned.

Helly Hansen Powder queen har flere praktiske lommer til dine ejendele, blandt andet en Life Pocket™. Det er lommen, hvor du skal opbevare sin mobil eller andre elektroniske gadgets, der skal isoleres ekstra med Aerogel. Det beskytter dine enheder mod kulden, så de bedre kan holde på strømmen på pisterne.

Fordele og ulemper ved Helly Hansen Powderqueen 3.0 Skija

Fordele

 • 2-lags konstruktion, der er åndbar og beskytter mod elementerne
 • Stor bevægelsesfrihed
 • Ventilation justerer varme og fugt
 • Ventilationslynlåse
 • Ekstraisoleret lomme

Ulemper

 • Høj prisklasse

Købs-guide: Sådan vælger du en skijakke til dame

Når du skal vælge en skijakke til damer, bør du først og fremmest overveje dine egne behov: Har du brug for en ekstra varm og isolerende skijakke, der kan bruges i mange år, eller er du inviteret på skitur med vennerne og skal bruge en billigere model?

En god skijakke skal kunne modstå et højt vandsøjletryk, være åndbar og gerne være udstyret med ekstra praktiske funktioner, der gør dagen på pisten lidt mere komfortabel og nem.

Vind- og vandtæt

Det vigtigste er, at jakken kan modstå vind og vand, så du ikke får fugt ind under jakken, der køler dig ned. Skijakkerne har en særlig belægning, der forhindrer vandet i at trænge ind.

Vasker du din skijakke, kan det være en god ide at imprægnere den igen bagefter. Det sikrer, den fortsat holder dig tør på pisterne.

Åndbarhed

Når du er fysisk aktiv, vil du hurtigt blive varm og måske begynde at svede. Fugten fra kroppen kan være med til at køle dig ned, hvis ikke din skijakke er åndbar. Med en åndbar skijakke, kan fugt og varme fra kroppen trænge ud, uden at vandet fra sne og regn trænger ind.

Budget

En skijakke kan være en stor investering, og derfor kan du holde øje med skijakke tilbud, og særligt Skijakke dame tilbud hvis du som kvinde skal bruge en ny skijakke til skituren. Ofte kommer skijakker på tilbud, når vintersæsonen og vinterferien er overstået. Du kan derfor være heldig at gøre et godt kup, hvis du holder øje og har fundet de særlige specifikationer, din nye skijakke skal have.

Kilder: Snowandrock.com, Switchbacktravel.com og Skis.com

Hvordan skal jeg være klædt på skituren?

Du skal være klædt godt på inderst til yderst, før du bevæger dig ud på skiene.

 • Skiundertøj: Du kan få særligt skiundertøj, der er fremstillet af åndbare og materialer, der leder fugt og varme væk fra din hud. Det hjælper dig med at holde varmen i snevejr og kulde.

Ofte kan du få skiundertøj i enten syntetiske eller naturlige materialer, der alle har den fordel, at de holder dig komfortabel under de mange lag.

 • Skijakke: Skijakken er det yderste værn mod vind og vejr. Den skal være komfortabel, åndbar og kunne modstå regn, sne og slud.

Det kan være en god ide at vælge en iøjnefaldende jakke, hvis du gerne nemt vil kunne finde dine nære og kære, når I er spredt udover bakkerne.

 • Skibukser: På benene er skibukserne med til at holde dine ben varme og tørre. Det er særligt vigtigt, at dine skibukser er vandtætte, da de ofte kommer i kontakt med underlaget, hvis du falder – og det vil ske, om du er begynder eller øvet.
 • Varme sokker: Fødderne i skistøvlerne er udsatte i kulden. Et par varme og isolerende skisokker, der leder fugten væk, er afgørende for en god oplevelse.

Husk at have ekstra sokker med, da de hurtigt kan trænge til at blive skiftet, hvis du er afsted på ski i lang tid ad gangen flere dage i streg.

 • Hue: Dit hoved vil være ekstra udsat, når det er koldt udenfor. Brug en god hue eller hætte til at dække toppen af hovedet med, så du ikke mister en masse varme den vej.

Nogle skijakker af en aftagelig hætte, som du enten kan bruge alene eller kombinere med en beanie eller mindre hue.

 • Handsker: Et par gode handsker hjælper dig med at holde hænderne varme og fleksible, så du kan få et godt greb om stængerne. Skihandsker har ofte en belægning på håndfladen, så du får et bedre greb.

Hvordan vedligeholder jeg min skijakke?

Når du har fundet den perfekte skijakke til damer, skal du også passe godt på den. Du vedligeholder bedst din skijakke, hvis du følger de instruktioner, der følger med din specifikke jakke. Der kan være forskel på model til model, hvordan de skal vaskes og vedligeholdes.

Du kan dog med fordel:

 • Huske at tørre jakken efter brug, hvis den er blevet fugtig.
 • Vask jakken på de rigtige grader, hvis den kan tåle maskinvask.
 • Brug aldrig skyllemiddel, og anvend altid vaskemidler specifikt til outdoor-skitøj.
 • Imprægner gerne jakken efter vask, når den er tør. Det bevarer de vandafvisende egenskaber.

Husker du at vedligeholde din skijakke, kan du ofte bruge den sæson efter sæson, hvor den bliver ved med at holde dig varm og tør på pisterne.

Kilder: Demonerosso.dainese.com og Mountainwarehouse.com

Læs også om de bedste skijakker til mænd og om hvilke langrendsski, der er de bedste.

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber skijakke til kvinder?
Du skal overveje, hvor du skal bruge jakken, om den skal have bestemte funktioner, og om du kan få den i din størrelse. Husk at jakken skal være komfortabel selv med flere lag tøj på under.
Den bedste skijakke afhænger af dine behov og præferencer. Vores favorit er DIEL Feya White skijakke dame, men alle 8 udvalgte modeller er nogle af de bedste skijakker til damer.
Hvordan vælger jeg skijakke til kvinder?
Du skal undersøge, hvilke materialer, jakken er lavet af, så du er sikker på, at den er vind- og vandtæt. Du kan også overveje, om du skal bruge ekstra lommer, aftagelig hætte eller andre små ting, der gør skituren bedre.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

DIEL Feya White skijakke dame

4F Emily Skijakke dame White

Kilpi Hattori W Ski Black Skijakke

Solomon Stormpunch Skijakke dame

Master Ice Skijakke dame

Icepeak Viola Skijakke dame

Peak Performance Anima Skijakke dam

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme