Bedste skaljakke:
Guide til valg af den rette skaljakke til dig

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Drømmer du om en effektiv vind- og vandafvisende jakke, så er en skaljakke et rigtig godt stykke overtøj. Den er nemlig både vandafvisende og åndbar at bære selv over længere tid. Med en skaljakke er du beskyttet mod både blæst og regn, og den kan fås i et utal af spændende modeller, pasforme og til forskellige formål.

Her har vi samlet de bedste skaljakker på markedet, så du kan få et indtryk af det store udvalg. Derudover har vi også samlet en guide, så du kan blive klogere på, hvad en skaljakke er, og hvordan du vælger den bedste model til dine behov. Det gør det lettere for dig at overskue dine mange muligheder, når du er på udkig efter den bedste skaljakke til dig.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste i test-guiden 2023:

Vores udvalgte skaljakker

Lundhags Salpe Jacket

Lundhags Salpe Jacket

Testvinder Læs vores anmeldelse
Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket

Læs vores anmeldelse

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Testvinder test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Lundhags Salpe Jacket - vandafvisende skaljakke

Jakken fra Lundhag er i den lette ende, og den er behagelig at have på selv over længere tid. Materialerne er i god kvalitet, og den er syet med en formsyet pasform.

Lundhags Salpe Jacket
Testvinder
 • God kvalitet fremstillet i 100% genanvendt po
 • Kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tæ
 • Vandafvisende og åndbar let jakke

Mere om Lundhags Salpe Jacket

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% genanvendt polyester Zethar 3 L eco
 • Størrelser: S til XXL
 • Justerbar med snøre i livet og velcro ved håndled
 • Praktisk brystlomme med vandafvisende lynlås
 • Sømløse skuldre og tappede sømme

Du kan få den enkle og effektive skaljakke i flere størrelser fra S til XXL, og den kommer både i en herre og dame model alt efter din egen kropsform.

Selve jakken består af tre lag af 100% genanvendt polyester kaldet Zethar 3 L eco. Den er syet med tappede sømme, hvilket sikrer ekstra modstandskraft overfor vand. Skuldrene er uden søm, hvilket sikrer yderligere mod vand, der siver ind gennem syningerne.

Denne model er både vandtæt og åndbar, hvilket er afgørende for den bedst mulige komfort. Ærmerne kan lukkes til for neden med en velcrolukning, og om livet kan skaljakken Salpe snøres ind.

Lynlåsen foran kan lynes i begge ender, og jakken er udstyret med ventilation under ærmerne for god åndbarhed. Dog er jakken ikke udstyret med udluftningshuller, så den er ikke så anvendelig til hård aktivitet.

På brystet er en praktisk lomme med vandafvisende lynlås, så du kan opbevare dine vigtigste ting lige ved hånden, uden at de risikerer at blive våde.

 

Fordele og ulemper ved Lundhags Salpe Jacket

Fordele

 • Let og behagelig at have på i lange perioder - ideel til udendørs aktiviteter
 • Fremstillet af materialer af høj kvalitet med en skræddersyet pasform
 • Fås i en række størrelser til både mænd og kvinder
 • Vandafvisende med tapede sømme og sømfri skuldre
 • Har en praktisk brystlomme med en vandafvisende lynlås

Ulemper

 • Begrænset antal størrelser (S til XXL)
 • Ikke egnet til intens fysisk aktivitet på grund af manglende ventilationshuller
 • Kan kræve ekstra lag ved ekstreme vejrforhold

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket - skaljakke i robuste materialer

Denne jakke er i den høje ende rent prismæssigt sammenlignet med oversigtens andre modeller. Du får dog en god kvalitet, hvor jakken både er vind og vandtæt i lækre materialer og med en skøn pasform.

Forbrugerne roser særligt jakken for dens praktiske lommer, der giver mulighed for at holde styr på de vigtige småting. Den kan let pakkes sammen, så den intet fylder, og der er god ventilation under armene.

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket
 • Godt og gennemført design
 • Høj kvalitet og lang holdbarhed
 • God pasform med stræk

Mere om Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Eco Shell® 100% polyester
 • Størrelser: S til XL
 • Farver: Sort, navy og mørkegrøn
 • YKK® Aquaguard® lynlåse
 • Ventilationshuller under armene

Med praktiske lommer fortil kan du let have dine nødvendige småting med i denne skaljakke fra Fjällräven. Jakken når ned til hoften og er i 3 lag af et strækbart Eco Shell® i 100% polyestermateriale. Dette giver membran og tekstil i ét, og det består af flourocarbonfri, genanvendt polyester.

Åndbarheden i denne Fjällräven Eco-Shell jakke er særdeles god, hvor både materialet er åndbart, men der ligeledes er ekstra udluftningsåbninger i siderne, hvor fugten kan slippe ud.

I forhold til beskyttelsen mod regn og vind kan denne jakke modstå et vandsøjletryk på 30.000 mm og giver en god åndbarhed på 26.000 g/m2 over 24 timer. Disse mål er ganske fornuftige og gør denne jakke til et særligt godt valg. Dog præsterer denne model ikke lige så effektivt på vandtæthed, som denne testoversigts ”Testvinder”.

Hvis denne jakke sidder som den skal, når du køber den, så skal du ikke frygte, at den mister sin pasform. Den skrumper nemlig ikke under vask, så du kan være sikker på en behagelig og komfortabel jakke mange år ud i fremtiden.

Fordele og ulemper ved Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket

Fordele

 • Lavet af genanvendt polyester
 • Hold orden med praktiske lommer
 • Kompakt og pakbar
 • Fremragende ventilation giver komfort under aktiviteterne
 • Lavet af materialer af høj kvalitet og designet til at holde sin form

Ulemper

 • Høj pris sammenlignet med andre modeller på markedet
 • Ikke så vandtæt som den testvindende model
 • Begrænsede farvemuligheder til rådighed

Testkilder

I denne skaljakke testoversigt har vi udvalgt de bedste produkter på markedet. Derudover har vi inkluderet testresultater fra andre tests og anmeldelser, der giver et fuldstændigt billede af skaljakken. Her får du en introduktion til de anvendte testkilder.

 

De er altså kommet godt rundt om produktet både i forhold til dens funktionalitet, men også dens holdbarhed og vedligeholdelse. Derudover er de ligeledes opmærksomme på, hvorvidt produktet indeholder uønskede kemikalier, der kan være usunde for dig som forbruger.

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Her har vi fundet de bedste bedømte modeller, som forbrugerne også sætter pris på.

Du kan derfor vide dig tryg ved, at jakkerne i oversigten kommer fra anerkendte mærker indenfor friluftsliv. Derudover er de udvalgte produkter nogle af de modeller på markedet, du kan få, når det kommer til de bedste skaljakker. De er nemlig modstandsdygtige overfor elementerne, har smarte og funktionelle designdetaljer og sidder behageligt med en god pasform.

Hvis du er på udkig efter en god skaljakke, kan du derfor uden problem vælge en af vores udvalgte modeller eller bruge vores guide herunder til at finde den rigtige for dig.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en skaljakke?

Når du skal vælge den bedste skaljakke til dine behov, så kan du hurtigt blive overvældet af det store udbud af funktioner og designs. Der findes nemlig et utal af spændende produkter på markedet, hvis du også kigger udenom denne testoversigt. Derfor har vi her lavet en guide, der hjælper dig med både at blive klogere på, hvad en skaljakke er og kan, men også finde de funktioner og behov du har til din ønskede jakke.

Design eller funktionalitet?

Nogle mennesker foretrækker et helt bestemt design, mens andre går mere op i funktionaliteten. Vi er alle forfængelige, men det er ikke altid en fordel at vælge din skaljakke med øjnene. I stedet bør du også sikre dig, at din ønskede skaljakke kan levere den funktionalitet, som du har behov for.

Det er dog også vigtigt, at du føler dig godt tilpas og vil vise dig offentligt i din jakke, hvis du skal have det fulde udbytte ud af det smarte stykke overtøj.

Hvad end du lader dig styre af, så husk at være opmærksom på, hvilke funktioner der er nødvendige for dine behov. Herefter kan du se udvalget igennem og vælge den model, der tiltaler dig mest visuelt.

Prisklasse og kvalitet

I mange tilfælde vil pris og kvalitet følges ad. Jo bedre materialer, der er brugt, jo dyrere vil produktet ofte også være.

I denne oversigt over de bedste skaljakker er det tydeligt, at en god skaljakke også er en investering. Den er nemlig dyrere end eksempelvis en klassisk regnjakke. Derfor kan du med fordel overveje, hvilket budget du lægger for dit køb. En god skaljakke i høj kvalitet kan holde i mange år, så det er værd at tage med i dine overvejelser, hvis prisen er en afgørende faktor for dig.

Funktioner og kvalitet af jakken kan være afgørende for den bedste vind- og vandmodstand. Hvis du vælger en billigere udgave, kan du sagtens få god vind- og vandmodstand, men så er der ofte mindre fokus på eksempelvis god ventilation og smarte detaljer som praktiske opbevaringslommer. Overvej derfor hvilken prisklasse, du vil arbejde i, og find den model, der bedst lever op til dine forventninger.

Hvad er en skaljakke?

Skaljakker er en særlig type af jakke, der giver et stykke helt vandtæt og åndbart overtøj. De er fremstillet til at kunne lukke både vind og vand ude, så du holdes varm og tør. Det er derfor en ekstra god form for regnjakke, der samtidigt leverer en god slidstyrke, åndbarhed og komfort, der ofte ikke fås med en klassisk regnjakke.

Der findes flere forskellige typer af skaljakker alt efter dit behov. Fællesnævneren er, at de er komfortable, åndbare og vandtætte, men de fås til forskellige formål. Du kan derfor finde gode jakker beregnet til vinterbrug, til sommertiden og med forskellige pasforme til både mænd og kvinder.

En god skaljakke kan ofte anvendes hele året rundt, hvis du vælger en let model. Den kan bruges alene om sommeren, hvor du ikke har behov for ekstra varme. Du skal bare sikre dig, at du har lag nok under jakken, hvis du vil bruge en tyndere udgave til de kolde måneder.

Sådan er en skaljakke opbygget

En skaljakke er en opgraderet regnjakke, og de kaldes også for en hardshell. Dette er et fællestræk for alle skaljakker, og det er den særlige opbygning, der ligger til grund for navnet.

Den hardshell, hårde skal, som en skaljakke har består af flere lag med forskellige funktioner.

Ydermaterialet

Det yderste lag stof på en skaljakke er typisk i polyester og nylon. Dette materialevalg er ofte ikke vandtæt, men leverer derimod en høj slidstyrke, så jakken er bedst beskyttet.

Yderstoffet er ofte imprægneret, så stoffet ikke suger vand til sig og bliver tungt. Selve imprægneringen hjælper med komforten og åndbarheden, og det påvirker ikke jakkens evne til at holde vand ude. Dette skyldes at et gennemblødt materiale vil have sværere ved at lede både fugt og varme væk fra kroppen, så de er bedst med en skaljakke, der afviser regn.

Har du en god skaljakke, der begynder at miste sin effekt, så kan den trænge til at blive imprægneret igen, så den kan modstå vandet.

Yderstoffet beskytter din jakke mod slid, og det kommer i forskellige kvaliteter og tyngder. Skal du bruge en meget robust jakke, kan det derfor godt betale sig med en lidt tungere jakke, der leverer et godt beskyttende lag. Er vægten på jakken derimod afgørende, kan du vælge en lettere og mindre slidstærk udgave.

Vandtæt lag

Det vigtigste lag i en skaljakke er membranen eller det vandtætte lag. Dette lag sidder ofte på bagsiden af yderstoffet, hvor det forhindrer mod at vand kan trænge igennem stoffet. Det er derfor afgørende, at membranen, det vandtætte lag, kan beskytte bedst muligt mod vand, der vil trænge gennem materialet.

Membranen er paradoksalt dækket af små huller, der dog er langt mindre end en vanddråbe. Vanddråber kan derfor ikke trænge igennem membranen, men varm luft og damp fra sved vil kunne passere.

Coating vs. mikrofilm

Du kan få skaljakker med to former for membraner, hvor det enten er en coating, der er malet på bagsiden af yderstoffet, eller en mikrofilm, der lamineres fast til bagsiden. Coating er en let og billig måde at opnå et vandtæt materiale på. Dog har det ikke samme slidstyrke og holdbarhed, som en mikrofilm har.

Mikrofilmen finder du oftest i dyrere modeller som eksempelvis Fjällräven, Nano skaljakker og Gore Tex skaljakker eller lignende. Denne film leverer en rigtig god åndbarhed, vandtæthed og slidstyrke.

Du skal dog betale for denne mere effektive type materiale, men det holder også bedre end modellerne med coating.

Eventuelt et lag forstof

Ikke alle skaljakker har et tredje lag, men dette lag findes i flere modeller. Her beskytter laget membranen mod slidtage indefra. De billigste modeller har ikke altid et ekstra beskyttende lag, hvorfor det vandtætte lag hurtigere vil blive slidt ved brug.

Der findes flere måder, hvorpå man kan beskytte membranen på. Dette foregår både med en coating over selve membranen, der tager imod det meste slidtage, eller et decideret for i stof. En coating er ofte meget let og vil derfor ikke give mere vægt til jakken, hvorimod et for i stof vil give jakken mere tyngde. Dog får du en langt bedre holdbarhed, hvis du vælger et for i nylon, mesh eller polyester fremfor en coating af membranen.

Alt efter materialet vil det betyde noget for jakkens udseende og tyngde, hvis du vælger en model med for. Et ekstra lag stof vil nemlig betyde en lidt højere vægt og mere fylde, hvis det er vigtigt, at din jakke fylder så lidt som muligt, når den er pakket ned.

Vælg den rigtige model til dine behov

Her har vi samlet nogle punkter, som du kan overveje, når du er på jagt efter den bedste skaljakke til dine behov. Det kan nemlig være forskelligt fra person til person hvilke funktioner og smarte detaljer, der er afgørende. Du kan medtage disse punkter, når du er på jagt efter den rigtige jakke og bruge dem til at spore dig ind på, hvilken model der passer dig bedst.

Ventilation

Skal du bruge din skaljakke under hektisk fysisk aktivitet, så kan det være afgørende, at jakken har ekstra god ventilation. Du kan få modeller med smarte ventilationshuller under armene, der leder fugten bedre end de åndbare materialer. Samtidigt giver hullerne mulighed for, at varmen ikke ophober sig i jakken, så du holdes tør, selv når du udfører fysisk krævende opgaver.

Derfor bør du overveje, hvor vigtigt ventilation er for dig, når du køber din skaljakke.

Vægt

Skal du udelukkende bruge jakken som beskyttelse mod regn, så kan det ofte være nødvendigt, at jakken er let at pakke sammen og ned. Det gør nemlig, at den intet fylder og let kan tages med på tur.

Hvis du ikke skal bruge jakken fast, er det en fordel at vælge en lettere jakke, så den ikke vejer til i tasken. Oveni er det en god løsning, hvis du går efter en mere kompakt model, der er let at folde sammen og finde plads til i en rygsæk eller taske uden problem.

Holdbarhed

Skal du bruge din skaljakke i en årrække eller blot for en enkelt sæson? De fleste vil oftest vælge en god jakke, der kan klare flere år, når modellen er god og funktionel. Det er dog op til dig, om du foretrækker en meget robust model eller gerne vælger en mindre holdbar model til en mere fordelagtig pris.

Jakkens holdbarhed er kædet sammen med materialevalget, og hvor effektivt dette er mod slid. Materialet skal gerne være slidstærkt, så det kan modstå de vind- og vejrforhold, som jakken er skabt til at beskytte dig mod. Dog kan et ekstra godt materiale betyde en højere pris, hvilket ikke altid er den rigtige vej at gå for alle.

Med eller uden hætte

En indbygget hætte kan beskytte dig ekstra mod nedbør, men den kan også komme i vejen, hvis du skal bruge din skaljakke under meget vindblæsende forhold. Du bør derfor overveje, om en hætte er fordelagtigt for dine behov.

Hvis du ønsker en hætte på din skaljakke, så er det en god ide, at den sidder tæt til ansigtet. Her er det en fordel med en justerbar hætte, der let kan snøres ind, så den sidder rigtigt.

Opbevaringsplads og lommer

Nå du bevæger dig rundt udendørs i regn og blæst, er det rart at have dine vigtigste redskaber og småting tæt på. Derfor kan en jakke med praktiske lommer gøre det let, så du ikke skal have rygsækken af for at tjekke klokken. 

Hvis du ønsker smarte og funktionelle lommer, så tænk over, om du har behov for store eller små lommer, og hvor det er mest praktisk at de sidder. Det kan nemlig være forskelligt, hvilken type af opbevaringslommer der er mest hensigtsmæssig for dig. Særligt hvis du skal bruge jakken eksempelvis med en rygsæk, og du har behov for at lommerne ikke bliver mast under tasken.

Vandtætte lynlåse

Hvis du vil beskytte dine sager bedst muligt mod regn, så er det en fordel, at din skaljakke er udstyret med vandtætte lynlåse. Selvom de i daglig tale kaldes for vandtætte lynlåse, så er de faktisk ikke tætte, men derimod vandafvisende.

Man kan lave vandafvisende lynlåse ved at dække dem med en klap med velcrolukning. Du bør stadig være opmærksom på, at du ikke opbevarer elektronik og lignende i lommer, der ikke er helt vandtætte.

Skaljakke dame

Som kvinde er det en fordel, hvis du finder en skaljakke med en pasform lavet til din kropsbygning. Mange skaljakker kan fås i en herre- og damemodel, hvor der ikke kun er forskel på farveudvalget og størrelsen, men der ligeledes tilbydes forskellig pasform.

Udvalget er en smule mere begrænset hos kvinder, da ikke alle jakker laves til begge køn, men du kan også sagtens bruge en skaljakke til mænd. Den vil ofte ikke sidde til i taljen, men det kan også være unødvendigt til det, du skal bruge din jakke til.

Dog bør du læse op på størrelsesguiden, så du er sikker på, at modellen passer dine mål, så jakken sidder så behageligt og komfortabelt som muligt. Modeller til herre vil nemlig ofte være lavet lidt større, så ærmerne kan risikere at blive for lange, hvis du vælger en herremodel som kvinde.

Skaljakke herre

Som herre på jagt efter en skaljakke er udvalget størst. Her er der rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem, hvor du ofte kan finde dem i mange størrelser og flere typer, end der ofte er hos kvinderne.

Når du som herre skal vælge den rette skaljakke, så husk at tjekke op på størrelsen. Det kan nemlig være nødvendigt med en særlig pasform, hvis du eksempelvis er meget høj og derfor har lange arme. Din skaljakke skal gerne nå ned til hænderne, så den beskytter dine inderste lag mod at blive våde og kolde. Tjek derfor op på hvordan jakken er udformet, og om den stemmer overens med din krops facon og mål.

Derudover kan du med fordel overveje, hvilken facon du ønsker på din jakke, og om den skal have helt bestemte funktioner, som du får brug for, når du bevæger dig rundt udendørs.

Skaljakker til alle årstider

Hvis du opholder dig meget udendørs hele året rundt, kan en skaljakke være en stor hjælp. Den vil nemlig være ekstra effektiv i de kolde og regnfulde måneder, som det danske vejr byder på. Du bliver holdt tør og varm, selv hvis det skulle styrte ned.

En skaljakke kan sagtens benyttes både vinter og sommer, hvis du vælger en tyndere model. Om sommeren giver det sig selv, at en tyndere og lettere model er at foretrække, når sommerbygerne er lune og kortvarige.

Når det kommer til vintertid, skal du dog selv gøre lidt for at holde varmen. Lag af isolerende tøj indenunder jakken er nødvendigt, hvis du skal bruge din skaljakke til vinteren. Den er nemlig ofte ikke foret, medmindre du decideret går efter en meget foret model, hvorfor du selv skal supplere med ekstra varmende lag tøj.

Skal du bruge din skaljakke med flere lag tøj indenunder, bør du vælge en størrelse, hvor der er plads til flere lag under. Jakken skal derfor ikke sidde helt til din krop, da der ellers ikke er plads til ekstra lag beskyttende tøj.

Sådan vedligeholder du din skaljakke

Når du har investeret i en lækker og god skaljakke, så ønsker du selvfølgelig, at den holder længst muligt. Din jakke vil alt efter prisen være lavet mere eller mindre robust, men den skal stadig vedligeholdes, hvis du vil have mest muligt ud af din jakke. Derfor får du her en lille guide til, hvordan du på bedste vis vedligeholder din jakke korrekt.

Vask din jakke ofte

Det særlige materiale, som skaljakker er lavet af, er ofte ikke så modstandsdygtigt overfor Uv-stråling og talg fra huden, som det er overfor regn og vind. Det salt, fedt og snavs, som din hud udskiller, kan gå ind og sætte sig i og nedbryde materialerne. Derfor anbefales det, at du ofte vasker din skaljakke, så den får bedst mulig holdbarhed.

Du bør vaske din jakke efter behov, så hvis du bruger den ofte, så skal den også oftere vaskes. Sørg for at vaske den kort efter, du har brugt den til eksempelvis hårde fysiske udfoldelser, hvor du vil have svedt meget. Det forhindrer nemlig, at jakken mister nogle af dens gode egenskaber, hvis du sørger for den rette vedligeholdelse.

Vask din jakke korrekt

De fleste jakker kan maskinvaskes ved 40oC, men husk at tjekke op på vaskeanvisningerne i selve jakken. Det er bedst, at du anvender en neutral og mild sæbe, der ikke indeholder enzymer. På den måde bevarer du flest af jakkens gode egenskaber.

Du kan få særligt udviklede sæber til hardshells, der beskytter dem ekstra i vasken og tilføre imprægnering.

Din jakke bør altid lufttørre og må ikke komme i tørretumbleren, medmindre vaskeanvisningerne fortæller andet. Varmen fra tørretumbleren kan nemlig ødelægge visse materialer, så de mister deres gode egenskaber.

Hæng derfor jakken op på tørresnoren eller en bøjle, og vent til den er helt tør, før du pakker den ned eller væk igen.

Imprægner din jakke for ekstra holdbarhed

Det yderste lag stof er ofte imprægneret for at beskytte dig bedst muligt mod vind og vejr. Denne imprægnering vil dog med tiden blive slidt af, da det er det sidste yderste lag udvendigt. Derfor anbefales det, at du jævnligt imprægnerer jakken på ny, så den beskytter dig bedst muligt.

Den letteste måde at imprægnere din jakke på er ved at anvende et kombineret vaskemiddel og imprægnering, når du maskinvasker din jakke. På den måde slår du to fluer med ét smæk ved både at vælge det korrekte vaskemiddel til materialerne og give en ny og effektiv imprægnering.

Du kan findes disse særlige typer vaskemidler online og i friluftslivs-butikker, hvor de forhandler jakkerne.

Find den bedste skaljakke til dine behov

I denne oversigt har vi både præsenteret dig for et udvalg af skaljakker og givet dig en grundig indføring i, hvad det er for en type af overtøj, og hvilke parametre du kan vælge model ud fra. Derfor er det op til dig, hvilken jakke der bedst passer til dine ønsker, når du er nået hertil.

Ofte kan det være en fordel, at du vurderer dit behov på baggrund af de aktiviteter, du skal lave udendørs. Her vil det nemlig være tydeligt, om det er vigtigt med en god slidstyrke, om lommer og opbevaring er afgørende, eller om komfort er i højsædet. Hvad end der er afgørende for dig, så findes der med garanti en praktisk og funktionel udgave, du vil komme til at holde af.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme