Myggenet – få det store overblik over de bedste på markedet 2021

Af Redaktionen | Sidst opdateret 1. August 2021 | Denne artikel indeholder annoncer

Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser og tests ét sted.

Myggenet er rare at have til varme sommernætter, hvis du ikke ønsker at kradse og klø i myggestik dagen lang. Det er også helt essentielt, hvis du skal rejse til steder, hvor myg bærer på sygdomme. Det gælder særligt, hvis du er glad for udendørs overnatning. Vi hos Adventuresports.dk er selv glade for at sove i det fri, og derfor har vi søgt vidt og bredt for at finde gode myggenet, som kan holde de irriterende og farlige insekter på afstand.

Vi har udvalgt nogle af de mest praktiske og bedste myggenet til at gøre dine nætter myggefrie og samlet dem i denne oversigt, så du hurtigt kan finde det rigtige net til dine behov.

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser, ekspertråd og tests ét sted. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet

Guardian

bedste myggenet til hængekøjen

ENO Guardian

Der er ikke noget som at sove under åben himmel i en hængekøje, men myg og insekter kan gøre det ulideligt i højsæsonen. Heldigvis har vi fundet et smart myggenet, som beskytter dig hele vejen 360 grader rundt om hængekøjen, uden at du mister plads til at bevæge dig rundt. Det smarte Guardian myggenet fra ENO er specifikt designet til at beskytte dig mod insekter i din hængekøje, og det er derfor også robust og holdbart, skulle det blive udsat for lidt af hvert. Guardian passer perfekt til ENOs egne hængekøjer, og det er nemt at have med på farten, da det hurtigt kan foldes sammen og lægges i den medfølgende opbevaringspose.

Der er god plads både over og under din hængekøje, når du har sat Guardian myggenettet op. Det betyder også, at du ikke får ødelagt din oplevelse af at sove i det fri. Myggenettet har en stor lynlåsåbning, hvilket er en kæmpe fordel, for du kan nemt komme ud af dit hængekøje-setup, også selvom det er omgivet af net.

Et Guardian myggenet er blandt de bedste myggenet ifølge 543 anmeldere, som giver det 4.8 stjerner ud af 5 på amazon.com. Dertil får myggenettet til hængekøjer rosende ord med på vejen fra en garvet udendørs entusiast, som fremhæver den gode rummelighed i sin myggenet testvideo.

Specifikationer

 • Robust
 • Stor lynlåsåbning
 • 360 graders beskyttelse mod insekter
 • Kan nemt puttes i opbevaringsposen

Lifesystems

hoved myggenet med god sigtbarhed

Lifesystems Hoved Myggenet

Her hos adventuresport.dk elsker vi at være ude i naturen, og derfor ved vi, hvor frustrerende det kan være at mangle en måde at beskytte hoved og hals mod myg i insektbefængte områder. De fleste andre steder på kroppen, kan du dække med flere lag tøj for at undgå stik, men hovedet efterlades ofte bart. For at undgå stik på de bare områder er et hovedmyggenet samt myggespray oplagt.

Vi er blevet store fans af hovedmyggenettet fra Lifesystems, som kan være guld værd i situationer, hvor der er ekstremt mange insekter. Det beskytter både hoved, hals og dele af brystet. Det har en praktisk snor, som gør, at du kan justere myggenettet, så der ikke kan flyve insekter op under det. Du kan også justere det til en form, som passer perfekt til dig. Med myggenettet slipper du for at bekymre dig om irriterende stik i ansigtet, imens du bevæger dig udenfor.

Det ovenstående er måske grunden til, at hovedmyggenettet har fået flotte 4.3 stjerner ud af 5 fra globale anmeldere på amazon.co.uk. Hovedmyggenettet fra Lifesystems er ikke generende for synet, da du har en god sigtbarhed gennem det fine mesh. Det fremhæver en anden anmelder i en videopræsentation af myggenettet.

Når du køber det fine Midge Head Net får du desuden også en opbevaringspose med, så du altid kan folde hoved myggenettet sammen og lægge det i tasken.

Specifikationer

 • Meget fint sort mesh
 • Dækker både hoved, hals og dele af brystområdet
 • God sigtbarhed
 • Justerbar snor ved halsen
 • Smart opbevaringspose medfølger

Nano Mosquito Pyramid Net Double

oplagt myggenet til shelter

Nano Mosquito Pyramid Net Double

Det smarte Nano Mosquito Pyramid Net Double fra Sea to Summit er et myggenet, som vi er helt vilde med. Det er et simpelt net, som er helt oplagt til to personer eller til dig, som ønsker ekstra god plads under nettet.

Myggenettet har et ét-punkts snoreophæng og en aluminiumsstang, der giver god plads til dig. Nettets pyramideform gør også, at du ikke får nettet i hovedet, hvis du blot sætter dig op. Det har altså en god siddehøjde. Du kan endda ændre højden på nettet ved at justere det elastiske snoreophæng, så det passer dine omgivelser bedst muligt. Myggenettet kan også strammes ind i bunden, så du kan lægge madras eller liggeunderlag ovenpå, uden at du skal bekymre dig om, at det ryger af i løbet af natten.

Nano Mosquito Pyramid Net Double er genialt at have med på farten, da det ikke fylder meget i din taske. Det er desuden ultra lightweight, så du behøver ikke stå i et stort dilemma om, hvorvidt du skal pakke nettet i tasken, da det ikke vil være en belastning.

Myggenettet får 3.8 stjerner ud af 5 på amazon.com. Det er baseret på 25 anmeldelser fra hele verden. En anden anmelder har lavet en grundig anmeldelse på backpackingnorth.com af Nano Mosquito Pyramid Net, hvor siddemuligheden bliver fremhævet som særligt positiv. Dertil beskriver han, at det er et oplagt myggenet til shelter.

Specifikationer

 • Perfekt til to personer
 • God siddehøjde mulighed
 • Nem opsætning grundet farvekoordinerede hjørner
 • Ultralet
 • Justerbar højde
 • Nem at rulle op

GeoNet Fritstående myggenet

giver fuld beskyttelse

Lifesystems GeoNet Fritstående Myggenet

Lifesystems tilbyder et smart myggenet til én person kaldet GeoNet fritstående. Det er et myggenet, som er oplagt til ham eller hende, som elsker at sove udendørs. Myggenettet har to smarte letvægts aluminiumsstænger, som kan slås sammen, så de ikke fylder meget i din taske. Det er derfor også nemt at have med på rejsen. Dertil er det imprægneret med EX8 anti-myg behandling, hvilket mindsker din risiko for at blive stukket. Myggene dør ved kontakt med den imprægnerede side.Med GeoNet fritstående myggenet får du fuld beskyttelse, når du sover i det, da det er lukket hele vejen rundt. Det er med til at sikre, at der ikke er nogle myg og andre insekter, som får fundet vej ind. GeoNet får flotte 4.5 stjerner ud af 5 fra ti brugere på lifesystems.com. Flere af brugerne er positive over, hvor let myggenettet er at sætte op såvel som at pakke sammen.

Specifikationer

 • Let at pakke sammen
 • Slidstærk og vandtæt grundplade
 • Imprægneret med EX8 anti-myg behandling
 • Unik kuppelform for at give maksimal plads ved hovedet
 • Inkluderer to sammenfoldelige letvægts aluminiumstænger.
 • Lukket myggenet for komplet beskyttelse

MICRONET SINGLE MOSQUITO

kompakt myggenet perfekt til rejser

LifeSystems MicroNet Single Mosquito Myggenet

Leder du efter et klassisk myggenet til én person, så er Micronet Single Mosquito et godt bud grundet de slidstærke materialer og den gode kvalitet. 116 globale brugere giver myggenettet 4.3 stjerner ud af 5 på amazon.co.uk, så det er ikke alene os, som synes godt om myggenettet. Særligt nettets kompakthed er flere af brugerne begejstrede for i deres anmeldelser.

Hvis du er meget på farten, så kan et Micronet Single Mosquito myggenet fra Lifesystems være det helt rigtige valg. Det er hurtigt at pakke nettet ud af den medfølgende taske, og det kan nemt hænges op grundet det smarte QuickHang System. Når du sover under myggenettet, har du god plads. Det er godt, for hvis du ligger op ad nettet, kan myg stikke dig igennem det. Når du skal skifte lokation, kan du hurtigt pakke myggenettet sammen igen og være på farten på næsten ingen tid.

Specifikationer

 • Kompakt myggenet
 • Nemt at bruge
 • Perfekt til rejser
 • Slidstærke materialer
 • imprægneret med EX8 anti-myg behandling

Vælg det bedste myggenet med disse råd

Når du skal vælge dit myggenet, kan det være lidt af en jungle, men de følgende råd kan du bruge som en guide til at finde det helt rigtige myggenet til dig.

Vælg et myggenet, der er vævet tæt og kan lukkes helt

Det skal være muligt stadig at få frisk luft gennem myggenettet, men det skal alligevel være vævet tæt, så der ikke slipper små myg igennem nettet. Det er dertil bedst, at du kan lukke myggenettet helt, hvad enten det er fordi, det er lukket hele vejen rundt, eller om det er ved, at du putter nettet under din madras eller liggeunderlag.

Sørg for, at du har god plads

Hvis du ligger for tæt op ad dit myggenet, imens du sover, så kan du risikere, at der er myg, som stikker dig igennem nettet. Derved mister myggenettet sin funktion.

Find et myggenet med anti-myg behandling

Vælger du et myggenet, som har en form for anti-myg behandling, så formindsker du risikoen for at blive bidt af myg.

Tænk over, hvad du skal bruge nettet til

Hvis du skal være meget på farten, så er det klart en fordel at have et myggenet der er nemt at sætte op og slå sammen. Det er desuden en fordel, at myggenettet er kompakt og ikke vejer meget, hvis du skal bære meget rundt på det.

Derfor skal du have et myggenet

Hvis du skal ud og rejse, er det absolut essentielt at have et myggenet. Myg kan være irriterende nok i sig selv i Danmark, men flere andre lande har myg, som kan smitte dig med alvorlige sygdomme såsom malaria, gul feber, denguefeber og japansk encephalitis. Særligt børn og gravide er udsatte. Du er heldigvis allerede godt på vej, da du er ved at orientere dig her.

Det er desuden en rigtig god idé ikke at regne med myggenet alene. Du kan derfor med fordel anskaffe dig myggespray for yderligere at mindske risikoen for at blive stukket af myg.

FAQ

Hvad er de forskellige typer myggenet?
Der findes mange forskellige myggenet typer. Myggenet til seng eller myggenet til vinduer. Der er myggenet, som er oplagt til farten, herunder myggenet til shelter, teltet, omkring hængekøjen eller til hovedet.
Hvornår er myggenet nødvendigt at bruge?
Myggenet er særligt nødvendige at bruge steder, hvor der findes myg, der bærer sygdomme, da du kan blive alvorligt syg af de myggestik. Det kan også være nødvendigt, hvis du har allergi eller bliver meget irriteret af myg.
Hvad koster et godt myggenet?
Der findes mange forskellige typer af myggenet, og derfor varierer priserne meget.

Denne side er anmeldt af: Ida J. Klausen Rating 5/5

Om skribent