Guide: De bedste regnjakker til damer – hold dig tør og varm

Af Redaktionen | Sidst opdateret 23. November 2021 | Denne artikel indeholder annoncer

Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser og tests ét sted.

Det danske vejr er ikke altid til at regne med, og pludselig kan det stå ned med en spontan byge, så du skal løbe i sikkerhed. Det findes, som ordsproget siger, ikke dårlig påklædning, og med regntøj er du beskyttet mod regnen.

En regnjakke er altid god at have ved hånden, når du skal cykle på arbejde, skal ud i naturen på spændende oplevelser eller nyde en god festival eller koncert. Vi har samlet 6 flotte og praktiske regnjakker, som vi på redaktionen er vilde med.

Der er noget for enhver smag, om du skal bruge jakken til og fra arbejde, have en åndbar regnjakke med på vandreturen eller en smart regnponcho til festivalen eller koncerten. Vær klædt ordentligt på med en af de flotte 6 modeller i oversigten.

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser, ekspertråd og tests ét sted. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet

Rains Curve Jacket Regnjakke

Redaktionens anbefaling

Rains Curve Jacket

Introduktion

Rains er efterhånden et kendt dansk brand, der laver både tasker og overtøj, der er skabt til det ustadige danske vejr. Vores personlige favorit blandt de udvalgte regnjakker til damer er Rains Curve Jacket. 

Hos Google Shopping er forbrugerne enige om, at Rains Curve Jacket er et godt køb. Modellen får i gennemsnit 4,6 stjerner ud af 5 af forbrugerne. Særligt det flotte design får ros: ”I’ve never seen a rubber rain coat looking this feminine and chic”.

Den anbefales mest til hverdagsbrug, og ikke hvis du skal ud at vandre eller lignende. En forbruger skriver: “I love the long length and the streamlined and feminine cut. It’s great for everyday use in the city and not so much for sporting”. Regnjakker fra Rains er populære ikke kun for deres gennemførte design, men også for den høje kvalitet, der gør dem komfortable nok til at bruge til hverdagens ærinder.

i samarbejde med PriceRunner

 

Om Rains Curve Jacket

Rains Curve Jacket er en enkel, sort regnfrakke med en figursyet pasform, der egner sig særligt til kvinden. I et trenchcoat-look er regnfrakken til damer både moderne, men også praktisk i regnvejr.

Modellen lukkes foran med en vandtæt lynlås, der dækkes med en række trykknapper for ekstra beskyttelse. Der er ekstra længde på frakken, så dine lår også er dækkede, hvis du bevæger dig ud i dårligt vejr.

Foran på frakken har du to relativt store lommer, der lukkes forsvarligt med rustfri stål-knapper. Regnjakken til damer har en hætte, der er justerbar med snører og har en ekstra smart skygge, der forhindrer dråber i at ramme ansigtet.

For en god åndbarhed har regnjakken fra Rains flere beskyttede lufthuller; du finder dem under ryggens skjold og under armene, så du ikke får det varmt med jakken på.

Materialet jakken er lavet af består af 50% PU polyuretan og 50% polyester. Det tørrer hurtigt og holder sig lækkert blødt og smidigt. 

Du kan hånd vaske regnjakken til damer fra Rains ved 40 grader.

Fordele

 • Feminint design
 • Vandtæt lynlås og knappelukning
 • To lommer med rustfri stål-knapper
 • Justerbar hætte med skygge

Ulemper

 • Højere pris
 • Ikke til sportsbrug

Trespass Miyake Regnjakke med hætte

God værdi for pengene

Introduktion

Trespass Miyake Regnjakke til damer er en oplagt cykel regnjakke eller regntøj til andre fysiske aktiviteter udendørs. Jakken giver både beskyttelse mod vind og vand, hvor den kan modstå et vandsøjletryk på op til 5.000 mm.

Hos Google shopping får modellen Trespass Miyake en fin samlet vurdering på 4,2 stjerner ud af 5. Den fine bedømmelse er givet på baggrund af den høje kvalitet af materialer og design, som forbrugerne sætter pris på. Særligt anbefales modellen til dig, der skal ud i regnvejr og være fysisk aktiv. Regnjakken til damer er både vandtæt, men giver en god åndbarhed, så du ikke overopheder i regntøjet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Trespass Miyake Regnjakke med hætte til dame

Når naturen, fodboldbanen eller andre aktiviteter kalder på dig, så er det godt med en fleksibel og vandtæt regnjakke med et åndbart design. Trespass Miyake Regnjakke til damer er ideel til stort set alle former for fysiske aktiviteter udendørs.

Regnjakken har en foring med mesh, der giver ekstra åndbarhed til regnjakken, når du er i gang. Yderst er den vandtæt med op til et vandsøjletryk på 5.000 mm, hvor de tapede sømme forhindrer vandet i at trænge ind.

Trespass Miyake har en effektiv hætte, der kan tages af og let klikkes på efter behov. Du kan snøre den ind, og ærmegabene kan lukkes med justerbare manchetter. Du kan let blive pakket forsvarligt ind med Trespass Miyake regnjakke til damer, når det vælter ned ovenfra.

Du kan vaske din regnjakke med åndbare materialer ved et sportsprogram i vaskemaskinen. Brug max 30 grader og anvend gerne et imprægneringsvaskemiddel eller lignende, der er udviklet til at forlænge levetiden af regntøj.

Fordele

 • Høj kvalitet til prisen
 • Meget åndbar og god til aktiviteter
 • Kan maskinvaskes

Ulemper

 • Ikke det mest feminine design

Specifikationer 

 • Farve: Sort
 • Materiale: 100% polyamid med PU-coating
 • Mesh: 100% polyester
 • Foring: 100% polyester
 • Vandsøjletryk: 5000 mm

Rains belt Jacket in off White Regnjakke

Den eksklusive model

Rains_Belt_Jacket_Offwhite

Introduktion

Da vi først fik øjnene på regnjakken til damer fra Rains i hvid, var vi hos redaktionen solgt. Den har et udtalt feminint look i et trenchcoat-design i den flotteste hvide farve, mens den samtidigt holder dig beskyttet mod regnvejret.

Forbrugerne er også vilde med den feminine regnjakke til damer, der får en gennemsnitlig bedømmelse på 4 stjerner ud af 5 på Google Shopping. En forbruger skriver i sin anmeldelse af jakke: ”This jacket is gorgeous and very functional. It’s light, but works well with a jumper underneath in the winter”. Det anbefales af forbrugerne, at du går en størrelse op, hvis du vil bruge jakken med en tyk trøje under.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Rains belt Jacket in off White

Rains belt Jacket in off White er en længere regnfrakke I et letvægtsmateriale. Alle sømme er svejsede for optimal beskyttelse, og den kan klare et vandsøjletryk på 4.000 mm. Det er rigeligt til en dansk regnbyge, hvor du stadig vil se moderigtig og smart ud.

Rains regnjakken er udstyret med en lynlås og trykknapper foran, der holder regnen ude. Med velplacerede ventilationshuller, overopheder du ikke med jakken på. Lufthullerne holder dig tør både inde i jakken og udenpå, fordi fugten kan komme væk fra din krop.

Rains regnfrakken kan bruges hele året rundt, og den har smarte sidelommer med knaplukning til alle dine vigtigste småting. For en optimal pasform kan regnfrakken justeres i taljen med et bælte, og en indbygget hætte med skygge, der lukkes til med snørelukning, giver ekstra beskyttelse af hår og ansigt under en regnbyge.

Fordele

 • Feminin regnjakke til damer
 • Svejsede sømme og vandtæt lynlås
 • Kan modstå vandsøjletryk på 4.000 mm

Ulemper

 • I den dyre ende af prisskalaen

Specifikationer 

 • Farve: Råhvid
 • Vandsøjletryk: 4000 mm
 • Materialer: 50 % polyester og 50 % polyurethan

Didriksons Grand Womens Jacket Regnjakke

fleksibel og stilfuld model

Introduktion

Skal du bruge en effektiv jakke til de fysiske aktiviteter, hvor stor bevægelsesfrihed er vigtigt? Didriksons Grand regnjakke til damer er et godt valg, da den både er enkel, stilfuld og har alle de nødvendige funktioner for at kunne modstå en dansk regnbyge.

Hos Google Shopping er forbrugerne enige om, at Didriksons Grand lever op til forventningerne, og den scorer samlet 4,5 stjerner ud af 5 mulige. De fleste forbrugere påpeger, at regnjakken til damer er let, behagelig og fleksibel i brug. Du går derfor ifølge forbrugerne ikke galt i byen med Didriksons Grand, når du mangler en ny regnjakke til damer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Fordele

 • Let, fleksibel og stilfuld regnjakke
 • Vind- og vandtæt med tapede sømme
 • Kan maskinvaskes ved 40 grader

Ulemper

 • Fås kun i større størrelser

Specifikationer 

 • Farve: Sort
 • Materiale: 100% polyester – PFC Free
 • Dry level 10: Alle søm er tapet
 • Størrelse: 42, 44 eller 46

Om Didriksons Grand Womens Jacket Dame regnjakke

Didriksons Grand er en klassisk regnjakke, der har mange indbyggede specifikationer, der gør den ekstra anvendelig i dansk regnvejr. Fremstillet i 100% polyester med tapede sømme, holder Didriksons Grand regnjakke til damer vandet ude, mens den stadig er behageligt åndbar, hvis du skal bevæge dig og være fysisk aktiv.

Det vandtætte og vindtætte design gør, at du kan drage ud selv i dårligt vejr. Du kan bruge den indbyggede hætte og justerbare ærmegab og talje, så du får den bedste pasform og beskyttelse.

Jakken lukkes foran med en dækket lynlås, der ikke leder vand ind under regnjakken, så du kan føle dig tør og komfortabel.

Hvis Didriksons Grand regnjakke til damer skulle trænge til en vask, kan den tale 40 graders maskinvask. Du bør dog supplere enten med et særligt vaskemiddel eller spray med imprægnering, så du beholder den vandtætte effekt længst muligt.

Trespass Qikpac Regnponcho

vind- og vandtæt i god kvalitet

Introduktion

Trespass Qikpac er fremstillet i 100% PU Coated polyamid, der sikrer dig selv i ekstreme vejrforhold med vind og regn. Regnponchoen kan modstå et vandsøjletryk op til 5.000 mm, så du er tør selv under udendørsaktiviteter med heftige byger.

Forbrugerne hos Google shopping giver Trespass Qikpac en samlet bedømmelse på 4,2 stjerner ud af 5 mulige. En forbruger skriver kort og godt: ”God kvalitet, god pasform, passer til størrelsen”. 

Trespass Qikpac kan fås i flere størrelse og er holdt i en enkel sort farve med neon grønne detaljer som selve lynlåsen ved halsåbningen, snører til hætten og logoet foran ved lommen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Trespass Qikpac

Trespass Qikpac er vindtæt, så du ikke bliver kølet uhensigtsmæssigt ned, om du bruger Trespass Qikpac til vandreture i de norske fjelde eller har den med på cyklen frem og tilbage på arbejdet.

Materialet er meget let og har åndbare kvaliteter, der gør den ekstra komfortabel at have på sammenlignet med de mere billige regnponchoer, der ofte kan dugge indvendigt. Fordi fugten kan ledes væk fra indersiden, forbliver du tør under Trespass Qikpac.

Ponchoen har foran en stor forlomme med klaplukning og velcro, hvor du kan opbevare de ting, du skal have lige ved hånden. Den justerbare hætte kan slås op og snøres til, når det går heftigt for sig, og refleksdetaljer vil holde dig synlig i trafikken.

Manchetterne ved ærmegabet er lukkede med elastikkant, så vand ikke kan trænge ind, mens alle sømme er tapede for ekstra beskyttelse. 

For nem opbevaring, og ikke mindst når du skal have den med dig i tilfælde af dårligt vejr, kan ponchoen foldes sammen og tages med i den praktiske matchende pakkepose. 

Det smarte ved Trespass Qikpac er, at du kan vaske den i vaskemaskinen på 30 grader. Brug gerne et vaskemiddel til sportstøj eller med imprægnering for at bevare de gode egenskaber. Den skal lufttørre efterfølgende og må ikke tørretumbles.

Fordele

 • Vind- og vandtæt regnponcho
 • Mange smarte detaljer som reflekser og elastikker ved ærmegab
 • Kan maskinvaskes efter behov

Ulemper

 • Giver ikke den bedste bevægelsesfrihed

Specifikationer 

 • Farve: Sort
 • Størrelse: S, M eller L
 • Materiale: 100% PU Coated polyamid
 • Åndbarhed: 5000 mpv
 • Vandtæthed: 5000 mm

Trespass Festival Poncho Regnponcho

klassisk og gennemsigtig i PVC

Trespass Festival Poncho Regnponcho


Introduktion

Til festivalen er Trespass Festival Poncho særligt velvalgt. Den er fremstillet i en gennemsigtig PVC, der er 100% vandtæt.

Forbrugerne på Google Shopping giver Trespass Festival Poncho en samlet bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner, og en anmelder skriver: ”Perfect for festivals or camping, or even to keep in the car or in your bag for those unexpected rainy days”.

Med det transparente look kan du stadig vise dit festival-outfit frem under din Trespass Festival Poncho. Du kan bruge den til festivaler, hvor den er mest oplagt, men også andre udendørs aktiviteter som koncerter, sportsbegivenheder eller lignende, hvor du vil beskytte dig selv mod en regnbyge.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Trespass Festival Poncho

Trespass Festival Poncho er hurtig og let at få på. Du trækker den ganske simpelt over hovedet og lukker til med et par trykknapper i hvid øverst.

Materialet er gennemsigtigt, men har et design af hvidt print, der giver regnponchoen et mere cool og moderne look. 

Regner det meget kan du bruge den justerbare hætte, der lukkes forsvarligt til med et par snører. 

Du kan let fragte din regnjakke til damer i form af Trespass Festival Poncho med overalt. Den kan pakkes sammen i den medfølgende pose, så den optager så lidt mulig plads i din taske eller rygsæk. Den fylder mindre end en paraply, og den vil beskytte dig mere effektivt mod regnvejr, fordi den dækker dig og dit tøj helt.

Modellen er en størrelse onesize, og både mænd og kvinder kan bruge den uden problemer. Den løse regnponcho kan altid komme med i tasken eller bilen, så dem, der har glemt regnjakken, kan blive beskyttet mod regnvejr og vind.

Fordele

 • Kompakt og let at have med til udendørsaktiviteter
 • I 100% vandtæt PVC
 • Med moderne design

Ulemper

 • Ikke en regnjakke

Specifikationer

 • Farve: Transparent med print
 • Materiale: 100% PVC
 • Størrelse: One size

Købeguide: Sådan vælger du en regnjakke til damer

Du skal selvfølgelig have en regnjakke, når du bor i Danmark – hvordan vil du ellers komme gennem de regnfyldte forårs- og efterårsmåneder? Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer til dig, guider vi dig med letteste råd:

Hvilken aktivitet skal du bruge regnjakken til?

 • Arbejde: Skal du have din regnjakke på til og fra arbejde, vil du formentlig gerne have en flatterende og pænere regnjakke. Det vil passe pænt ind på kontoret med en trenchcoat-model, der er længere lig en frakke og måske kan strammes ind i taljen for en flot pasform.
 • Fritid i naturen: Skal du i stedet være fysisk aktiv på en vandretur, cykling, længere ophold i naturen eller lignende, skal du bruge en mere hårdfør og praktisk regnjakke. Gå efter de modeller, der er meget fleksible og har en ekstra god åndbarhed, så du kan arbejde uforstyrret i regnvejret.
 • Oplevelser og kultur: Hvis du bare skal have lidt ekstra regnbeskyttelse med på festival eller til koncert, kan du nøjes med en regnponcho.

De findes i både billige og dyrere udgaver, men de er hurtige at få på og dækker det meste af din krop. Dog bliver du mere begrænset i din bevægelsesfrihed.

 

Kilder: Rei.com og Travelfashiongirl.com

Sådan vasker du en regnjakke

Er din regnjakke blevet beskidt, kan det sagtens lade sig gøre at vaske den. Det er dog vigtigt, du vasker den i forhold til, hvad den kan tåle – maskin- eller håndvask.

Kan din regnjakke til damer komme i vaskemaskinen, bør du altid følge producenternes guide.

Husk at tømme alle jakkens lommer, før du går i gang. Du bør også lukke alle lynlåse og lommer forsvarligt, så de ikke risikerer at hænge fast inde i vaskemaskinens tromle.

Ofte kan regnjakken tåle mindre grader, hvis den skal bevare sine gode vandafvisende egenskaber.

Det er bedst at anvende et vaskemiddel særligt til regntøj, da det ofte indeholder en form for imprægnering. Det hjælper med at bevare din regnjakkes vandafvisende overflade, så den kan holde i længere tid. Du kan også imprægnere din regnjakke til damer efterfølgende med en spray.

 

Kilde: Wikihow.com

Sådan får du længst levetid ud af din regnjakke

Vil du passe godt på din regnjakke, er det første step at vedligeholde den korrekt.

Du skal:

 • Vaske den korrekt og med de rigtige vaskemidler.
 • Tørre og opbevare den under forhold, der ikke skader regnjakken eller egenskaberne i materialerne.
 • Reparere eller udskifte den, hvis den går i stykker.

Levetiden afhænger meget af, hvor hårdt du bruger og slider på jakken. Er du meget aktiv, klatrer, vandrer eller opholder dig meget i hårdt terræn, kan du opleve, at din jakke slides op hurtigere. Det er derfor en god ide, at du investerer i en meget slidstærk og holdbar kvalitetsregnjakke til damer.

 

Kilde: Blog.marleylilly.com

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en regnjakke til kvinder?
Du skal overveje, under hvilke forhold du skal bruge regnjakken til damer. Jakken skal kun
Hvad er den bedste kvindelige regnjakke?
Den bedste regnjakke til damer passer til aktiviteterne og det look, du ønsker. Skal du bruge regnjakken til hverdag, vil du måske gerne have et feminint design, mens festivalen blot kræver en praktisk og kompakt regnponcho.
Hvilket mærke er den bedste regnjakke?
Det er altid bedst at gå med en kendt outdoor-producent, hvis du skal bruge din regnjakke til mange fysiske aktiviteter. De er lavet særligt til udendørslivet.

Denne side er anmeldt af: Anne-Lise R. Lauridsen 5/5

Om skribent