Mangler du en fisketaske?
Find den bedste 4 fisketaske til din næste fisketur

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Er du allerede glad for fiskeri? Så ved du også, det er vigtigt at have fiskegrejet samlet og organiseret, så det er klar til den næste fisketur. Hvis din interesse for lystfiskeri er nyopstået, vil du hurtigt opdage, hvor tidskrævende det kan være at pakke dit fiskeudstyr på den helt rigtige måde.

En simpel og smart løsning kan være at investere i en fisketaske. Vi har fået 6 fede fisketasker på krogen og har samlet dem til dig herunder. Blandt de 6 vi har udvalgt, er der tasker i forskellige størrelser og prisklasser, så der er garanteret også en, der passer til dine behov.

Hvad du skal overveje når du køber en fisketaske

Når du skal købe en fisketaske, er der flere ting, du skal overveje.

 • Først og fremmest skal du sikre dig, at fisketasken er stor nok til at opfylde dine behov. Hvis du har planer om at fiske flere steder eller bære flere ting med dit fiskegrej, skal du kigge efter en taske, der har masser af plads indeni. Tænk også på, hvor meget vægt den kan klare, og om den er behagelig for dig at bære rundt på.
 • Du skal også overveje materialet af fisketasken. Kig efter en taske, der er lavet af et stærkt og holdbart materiale som lærred eller nylon, da disse materialer holder længere end andre billige alternativer. Den bør også have lynlåse af god kvalitet og justerbare stropper, der gør den nem at bære rundt på under fisketure.
 • Endelig skal du sørge for, at du får en fisketaske med masser af lommer og rum. På den måde kan du holde din madding, lokker, fiskesnøre og andre vigtige fiskeartikler let organiseret og tilgængelige. Og glem ikke at tjekke, om fisketasken er vandtæt eller ej, så du ikke behøver at bekymre dig om, at noget af dit grej bliver vådt i tilfælde af regn eller vandstænk.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Daiwa Wilderness Game fisketaske - Vellavet rummelig taske

Daiwa Wilderness Game Bag er en fisketaske skuldermodel. Tasken er mindre end de øvrige i vores udvalg. Det kompakte design gør den derfor oplagt til dig, der enten er ny til lystfiskeri eller ikke har behov for alverdens udstyr. Selvom tasken er væsentligt mindre end de 5 andre tasker, er Daiwas taske stadig en rummelig taske.

 • Kompakt, men rummelig
 • Aftagelig, vaskbar inderside
 • Ét stort rum og ét mindre

Mere om Daiwa Wilderness Game fisketaske

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 35 x 10 x 28 cm
 • Materialer: Slidstærke og velegnet til udendørs brug
 • 1 stort hovedrum og 1 lomme forrest

Tasken er velegnet til dig, der vil opbevare og organisere dit grej, men som ikke har et behov for en stor taske.

Den er designet med et stort hovedrum, hvor du sagtens kan opbevare grej til en fisketur og en madpakke.

Dertil kan det være en fordel ved tasken, at den har et aftageligt og vaskbart inderside cover.

Daiwa har med Wilderness Game Bag produceret en slidstærk taske, der er velegnet til udendørs brug og til at komme med dig på utallige fisketurer. Tasken er vellidt af forbrugere, hvilket er tydeligt hos Amazon.com, hvor den får 4.6 ud af 5 stjerner.

Westin W3 Vertical Master - Rummelig fisketaske

Westin tasken er til dig, der vil have en rummelig kvalitetstaske, hvor du kan opbevare alt dit grej. Den har en lang række fordele og funktioner, der gør, at den for mange lystfiskere sagtens kan klare deres behov.

 • Flere opdelte rum
 • Gennemsigtig top
 • Vandafvisende materiale

Mere om Westin W3 Vertical Master

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 55 x 25 x 37 cm
 • Materiale: Slidstærkt 600D nylon
 • Vandtæt bund

En af de fordele er, at den har et rummeligt design med mange opdelte rum og kasser. Det smarte design gør det nemt for dig at sortere og holde orden i dit udstyr.

Fisketasken gør det væsentligt nemmere med et stort hovedrum og 3 udvendige lommer, hvoraf en har værktøjsholder.

Derudover har fisketasken et opbevaringsrum i låget med en forstærket og gennemsigtig top. Til fisketasken medfølger der 5 kasser til udstyr med målene 36 x 22 x 5 cm.

Tasken kan være det oplagte valg til en lystfisker med meget udstyr. Omkring det siger producenten selv på Westin-fishing.com, at fisketasken er perfekt til at holde alt organiseret, og at taskens materialer er kraftige og vandafvisende. Sidst men ikke mindst har fisketasken både bærehåndtag og en aftagelig, polstret skulderrem.

Savage Gear System Box - Stor og organiseret fisketaske

Savage Gear System Box Bag er en XL-model, der er designet af fiskere til fiskere. Den har både rum inde i tasken og på ydersiden. De mindre og opdelte rum gør det nemt for dig at organisere dit fiskegrej i tasken, hvilket er en fordel, når du er på fisketur. Derudover følger der til Savage Gear tasken 3 stærke grejæsker i god kvalitet.

 • Mange mindre rum
 • 3 grejæsker medfølger
 • Vandtæt cover medfølger

Mere om Savage Gear System Box

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 25 x 67 x 46 cm
 • Materiale: Robust 600D nylon
 • Vandtæt cover medfølger

En anden ting ved modellen, der gør den endnu mere praktisk, er, at der medfølger et vandtæt cover til fisketasken.

De mange gennemtænkte funktioner ved fisketasken understreger, at den er designet af lystfiskere, der kender de behov, der er for kvaliteter i en fisketaske.

Kvaliteten er også det, som fisketasken i særdeleshed får ros for, af brugere på Amazon.com. Her får fisketasken 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 50 anmeldelser. En forbruger kalder den blandt andet ”den bedste fisketaske”.

Du kan også på YouTube se en videoanmeldelse af tasken, hvor du kan se nærme på fisketaskens mange funktioner og særlige kvaliteter.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Savage Gear System Box

Rapala Urban backpack fisketaske - Rummelig rygsæk med stangholder

Hvis du vil have en taske, du kan tage med på en dagstur med fiskeri, kan det være tasken Rapala Urban backpack. Med en kapacitet på hele 25 liter og flere udvidelsesmuligheder er den velegnet til en større pakning. På taskens yderside er der et stangholdersystem og flere steder også fastgørelsespunkter.

 • 25 liter
 • Stangholdersystem
 • Flere fastgørelsespunkter udenpå

Mere om Rapala Urban backpack fisketaske

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 8 liter
 • Materiale: 210D cordura nylon/polyester rip-stop materiale
 • Slidstærk og vandafvisende grundet polyurethane og DWR-coating

Planlægger du at skulle afsted på en længere fisketur, så er der flere funktioner ved fisketasken, der vil gavne dig.

For det første har den justerbare seler i bryst og talje, samt behagelige skulderstropper og et aftageligt hoftebælte.

Bæltet er støttende og gavnligt for din krop, når du en hel dag skal bære en tung taske.

For det andet er der i taskens store hovedrum virkelig god plads. Rummet kan åbnes helt, og fisketasken har flere mindre lommer i hovedrummet.

Opstår der alligevel – mod forventning – pladsproblemer for dig i Rapala Urban backpack, kan frontlommen udvides. Du kan se en videopræsentation og -anmeldelse af fisketasken på YouTube, hvor fisketasken får en positiv anmeldelse.

På Amazon.com får fisketasken 4.7 ud af 5 stjerner baseret på mere end 50 brugeranmeldelser, hvilket understreger, hvor oplagt et valg tasken er.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Rapala Urban backpack fisketaske

Gode råd til valg af fisketaske:

Det kan være svært at finde ud af, hvilke egenskaber og funktioner, du skal lægge vægt på i dit valg af taske. De overordnede ting, du kan overveje, er, hvor lange ture du skal på, og hvor meget grej du skal have med.

Er du i tvivl om, hvilken en af de 6 fisketasker, vi har præsenteret dig, du skal investere i? Eller ønsker du at undersøge nærmere, hvordan du vælger den rigtige fisketaske til dine behov, så kan du læse flere gode råd i vores FAQ i bunden af siden. Det kan klæde dig godt på til dit valg, så du ender med en investering i den rigtige fisketaske.

Guide: Sådan begynder du på lystfiskeri

Det kan virke uoverskueligt at begynde på en hobby, der kræver udstyr i samme omfang, som lystfiskeri gør. Men faktisk kan det gøres ret simpelt, hvilket vi vil præsentere for dig i vores korte guide til at komme godt i gang med lystfiskeri.

Udstyr:

Det udstyr, du som minimum skal have til lystfiskeri, er en:

 • Fiskestang
 • Fiskeline
 • Fiskehjul
 • Krog
 • Fisketaske

Det kan være en god ide at opsøge en grejforhandler, der ofte har tilbud på samlede sæt til nybegyndere. I forhold til køb af fiskestang skal du overveje længden på stangen og kastevægt.

Former for fiskeri:

Der er medefiskeri, hvor du med madding på krogen afventer at få en fisk på krogen og spinnefiskeri, hvor du gentagende gange kaster din agn i vandet. Fælles for de to er, at du skal undersøge, hvad passende endegrej er for at fange den type fisk, du ønsker.

Andre gode råd:

Vi vil også anbefale dig, at forbereder dig, inden du går i gang med lystfiskeri. Inden dine første fisketure bør du overveje følgende:

 • Hvor vil du gerne fiske?
 • Hvad vil du gerne fiske efter?
 • Har du alt det nødvendige grej?

Og husk så at tjekke vejrudsigten, og tag regnfrakken med, hvis det bliver nødvendigt.

Det er væsentligt for succes på din fisketur, at du er velforberedt og kender de forhold, du skal fiske i. Det er desuden også virkelig vigtigt, at du har det rigtige udstyr og at du har styr på dit udstyr, dertil kan en investering i en god fisketaske være oplagt.

FAQ

Hvorfor skal man have en fisketaske?
Det skal du, hvis du er lystfisker og gerne vil kunne organisere dit grej og nemt medbringe det på fisketur.
Hvad kendetegner en god fisketaske?
Hvad der er en god fisketaske for dig, afhænger af dine behov. I ovenstående artikel kan du se vores 6 bud på gode fisketasker og læse mere om, hvordan du vælger den rigtige.
Hvilke fisketasker får de bedste anmeldelser?
I vores oversigt kan du se flere fisketasker, der får høje anmeldelser af forbrugere. Du kan ud fra vores oversigt finde en model, der passer til dit budget og behov.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme