Står du og mangler en fisketaske? Find den bedste fisketaske til din næste fisketur

Af Redaktionen | Sidst opdateret 19. November 2021 | Denne artikel indeholder annoncer

Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser og tests ét sted.

Er du allerede glad for fiskeri? Så ved du også, det er vigtigt at have fiskegrejet samlet og organiseret, så det er klar til den næste fisketur. Hvis din interesse for lystfiskeri er nyopstået, vil du hurtigt opdage, hvor tidskrævende det kan være at pakke dit fiskeudstyr på den helt rigtige måde.

En simpel og smart løsning kan være at investere i en fisketaske. Vi har fået 6 fede fisketasker på krogen og har samlet dem til dig herunder. Blandt de 6 vi har udvalgt, er der tasker i forskellige størrelser og prisklasser, så der er garanteret også en, der passer til dine behov.

Bedst til prisen
Daiwa Wilderness Game Bag
Vores anbefaling
Westin W3 Vertical Master Bag
Premium-valg
Savage Gear System Box Bag XL

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser, ekspertråd og tests ét sted. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet

Westin W3 Vertical Master fisketaske

Perfekt til alt slags lystfiskeri

Westin W3 Vertical Master Bag

Westin tasken er til dig, der vil have en rummelig kvalitetstaske, hvor du kan opbevare alt dit grej. Den har en lang række fordele og funktioner, der gør, at den for mange lystfiskere sagtens kan klare deres behov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer:

 • Mål: 55 x 25 x 37 cm
 • Materiale: Slidstærkt 600D nylon
 • Vandtæt bund

En af de fordele er, at den har et rummeligt design med mange opdelte rum og kasser. Det smarte design gør det nemt for dig at sortere og holde orden i dit udstyr. Fisketasken gør det væsentligt nemmere med et stort hovedrum og 3 udvendige lommer, hvoraf en har værktøjsholder.

Derudover har fisketasken et opbevaringsrum i låget med en forstærket og gennemsigtig top. Til fisketasken medfølger der 5 kasser til udstyr med målene 36 x 22 x 5 cm.

Tasken kan være det oplagte valg til en lystfisker med meget udstyr. Omkring det siger producenten selv på Westin-fishing.com, at fisketasken er perfekt til at holde alt organiseret, og at taskens materialer er kraftige og vandafvisende. Sidst men ikke mindst har fisketasken både bærehåndtag og en aftagelig, polstret skulderrem.

Savage Gear System Box fisketaske

Designet af lystfiskere til lystfiskere

Savage Gear System Box Bag

Savage Gear System Box Bag er en XL-model, der er designet af fiskere til fiskere. Den har både rum inde i tasken og på ydersiden. De mindre og opdelte rum gør det nemt for dig at organisere dit fiskegrej i tasken, hvilket er en fordel, når du er på fisketur. Derudover følger der til Savage Gear tasken 3 stærke grejæsker i god kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer:

 • Mål: 25 x 67 x 46 cm
 • Materiale: Robust 600D nylon
 • Vandtæt cover medfølger

En anden ting ved modellen, der gør den endnu mere praktisk, er, at der medfølger et vandtæt cover til fisketasken. De mange gennemtænkte funktioner ved fisketasken understreger, at den er designet af lystfiskere, der kender de behov, der er for kvaliteter i en fisketaske.

Kvaliteten er også det, som fisketasken i særdeleshed får ros for, af brugere på Amazon.com. Her får fisketasken 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 50 anmeldelser. En forbruger kalder den blandt andet ”den bedste fisketaske”. Du kan også på YouTube se en videoanmeldelse af tasken, hvor du kan se nærme på fisketaskens mange funktioner og særlige kvaliteter.

Patagonia Stealth Atom Sling fisketaske til skulder

Lavet i rip-stop materiale

Patagonia Stealth Atom Sling

Patagonia har med tasken skabt en fisketaske skuldermodel, der nemt kan bæres og har mange små, fede detaljer, som vi er vilde med. Den er det oplagte valg til dig, der helst vil bære din fisketaske på skulderen og samtidig have adgang til de vigtigste redskaber. En af de detaljer, der gør det muligt, er værktøjsholderen på skulderstroppen, samt en lille lomme til det grej, der skal være let tilgængeligt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer:

 • Kapacitet: 8 liter
 • Materiale: 210D cordura nylon/polyester rip-stop materiale
 • Slidstærk og vandafvisende grundet polyurethane og DWR-coating

Opbygningen af fisketasken gør den let og nem at bære, samtidig med at taskens kapacitet på 8 liter gør, at den kan indeholde meget.

Der er blandt andet holdere til vandflaske og fangstnet på fisketaskens front. En anden detalje ved tasken er, at fronten af tasken er lavet i hårdt plastik og derfor kan fungere som arbejdsbord, når fisketasken er helt lynet net. Det kan du se meget mere om i en videopræsentation af Pentagonias Stealth Atom Sling taske på Youtube.

Selvom fisketasken har en udformning, der adskiller sig fra markedets øvrige produkter, så kan tasken sagtens indeholde flere grejæsker. I fisketasken er der også en lille, vandtæt lomme til telefon eller bilnøgler.

Én sidste unik detalje er, at fisketasken kun vejer 580 gram.

Rapala Urban backpack

Indbygget EVA-støbt solbrille etui

Rapala Urban backpack

Hvis du vil have en taske, du kan tage med på en dagstur med fiskeri, kan det være tasken Rapala Urban backpack. Med en kapacitet på hele 25 liter og flere udvidelsesmuligheder er den velegnet til en større pakning. På taskens yderside er der et stangholdersystem og flere steder også fastgørelsespunkter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer:

 • Kapacitet: 8 liter
 • Materiale: 210D cordura nylon/polyester rip-stop materiale
 • Slidstærk og vandafvisende grundet polyurethane og DWR-coating

Planlægger du at skulle afsted på en længere fisketur, så er der flere funktioner ved fisketasken, der vil gavne dig.

For det første har den justerbare seler i bryst og talje, samt behagelige skulderstropper og et aftageligt hoftebælte. Bæltet er støttende og gavnligt for din krop, når du en hel dag skal bære en tung taske.

For det andet er der i taskens store hovedrum virkelig god plads. Rummet kan åbnes helt, og fisketasken har flere mindre lommer i hovedrummet.  

Opstår der alligevel – mod forventning – pladsproblemer for dig i Rapala Urban backpack, kan frontlommen udvides. Du kan se en videopræsentation og -anmeldelse af fisketasken på YouTube, hvor fisketasken får en positiv anmeldelse.

På Amazon.com får fisketasken 4.7 ud af 5 stjerner baseret på mere end 50 brugeranmeldelser, hvilket understreger, hvor oplagt et valg tasken er.

Daiwa Wilderness Game fisketaske

Vellavet rummelig taske

Daiwa Wilderness Game Bag

Daiwa Wilderness Game Bag er en fisketaske skuldermodel. Tasken er mindre end de øvrige i vores udvalg. Det kompakte design gør den derfor oplagt til dig, der enten er ny til lystfiskeri eller ikke har behov for alverdens udstyr. Selvom tasken er væsentligt mindre end de 5 andre tasker, er Daiwas taske stadig en rummelig taske.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer:

 • Mål: 35 x 10 x 28 cm
 • Materialer: Slidstærke og velegnet til udendørs brug
 • 1 stort hovedrum og 1 lomme forrest.

Tasken er velegnet til dig, der vil opbevare og organisere dit grej, men som ikke har et behov for en stor taske. Den er designet med et stort hovedrum, hvor du sagtens kan opbevare grej til en fisketur og en madpakke. Dertil kan det være en fordel ved tasken, at den har et aftageligt og vaskbart inderside cover.

Daiwa har med Wilderness Game Bag produceret en slidstærk taske, der er velegnet til udendørs brug og til at komme med dig på utallige fisketurer. Tasken er vellidt af forbrugere, hvilket er tydeligt hos Amazon.com, hvor den får 4.6 ud af 5 stjerner.

Berkley System fisketaske

4 store grejbokse medfølger

Berkley System Bag

Her har du en rummelig taske fra Berkley, som med et stort hovedrum og 3 mindre rum på taskens sider giver dig optimale muligheder for at organiserer dit grej. Til tasken medfølger 4 store grejbokse, som yderligere optimerer taskens funktioner i forhold til hvor opdelt og organiseret, du kan opbevare dit grej.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer:

 • Mål: 37 x 23 x 20 cm
 • Materialer: 600D nylon
 • 1 hovedrum og 3 mindre rum

Fisketasken har en justerbar strop, som giver dig mulighed for at tilpasse tasken, så den sidder behageligt på din skulder. Berkley System Bag er en ukompliceret fisketaske, hvor du nemt kan opbevare og organisere dit grej. Den har også et praktisk kølesegment.

Det er en oplagt taske til dig, der ønsker at finde en fisketaske til en god pris. På Amazon.com får tasken 4.6 ud af 5 stjerner. Blandt forbrugerne får fisketasken ros for at have en perfekt størrelse og for at være lavet i en høj kvalitet.

Gode råd til valg af fisketaske:

Det kan være svært at finde ud af, hvilke egenskaber og funktioner, du skal lægge vægt på i dit valg af taske. De overordnede ting, du kan overveje, er, hvor lange ture du skal på, og hvor meget grej du skal have med.

Er du i tvivl om, hvilken en af de 6 fisketasker, vi har præsenteret dig, du skal investere i? Eller ønsker du at undersøge nærmere, hvordan du vælger den rigtige fisketaske til dine behov, så kan du læse flere gode råd i vores FAQ i bunden af siden. Det kan klæde dig godt på til dit valg, så du ender med en investering i den rigtige fisketaske.

Guide: Sådan begynder du på lystfiskeri

Det kan virke uoverskueligt at begynde på en hobby, der kræver udstyr i samme omfang, som lystfiskeri gør. Men faktisk kan det gøres ret simpelt, hvilket vi vil præsentere for dig i vores korte guide til at komme godt i gang med lystfiskeri.

Udstyr:

Det udstyr, du som minimum skal have til lystfiskeri, er en:

 • Fiskestang
 • Fiskeline
 • Fiskehjul
 • Krog
 • Fisketaske

Det kan være en god ide at opsøge en grejforhandler, der ofte har tilbud på samlede sæt til nybegyndere. I forhold til køb af fiskestang skal du overveje længden på stangen og kastevægt.

Former for fiskeri:

Der er medefiskeri, hvor du med madding på krogen afventer at få en fisk på krogen og spinnefiskeri, hvor du gentagende gange kaster din agn i vandet. Fælles for de to er, at du skal undersøge, hvad passende endegrej er for at fange den type fisk, du ønsker.

Andre gode råd:

Vi vil også anbefale dig, at forbereder dig, inden du går i gang med lystfiskeri. Inden dine første fisketure bør du overveje følgende:

 • Hvor vil du gerne fiske?
 • Hvad vil du gerne fiske efter?
 • Har du alt det nødvendige grej?

.. Og husk så at tjekke vejrudsigten, og tag regnfrakken med, hvis det bliver nødvendigt.

Det er væsentligt for succes på din fisketur, at du er velforberedt og kender de forhold, du skal fiske i. Det er desuden også virkelig vigtigt, at du har det rigtige udstyr og at du har styr på dit udstyr, dertil kan en investering i en god fisketaske være oplagt.

FAQ

🤩 Hvorfor skal man have en fisketaske?

Det skal du, hvis du er lystfisker og gerne vil kunne organisere dit grej og nemt medbringe det på fisketur.

🤔 Hvad kendetegner en god fisketaske?

Hvad der er en god fisketaske for dig, afhænger af dine behov. I ovenstående artikel kan du se vores 6 bud på gode fisketasker og læse mere om, hvordan du vælger den rigtige.

🧐 Hvilke fisketasker får de bedste anmeldelser?

I vores oversigt kan du se flere fisketasker, der får høje anmeldelser af forbrugere. Du kan ud fra vores oversigt finde en model, der passer til dit budget og behov.

Denne side er anmeldt af: Victoria K. Schmidt Rating 10/10

Om skribent