Test-oversigt
Find de 2 bedste el-mountainbike

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

El-cykler er blevet mere og mere populære, og det er helt forståeligt, for det er super smart at kunne sætte lidt ekstra fut på cyklen, når situationen er til det. En motoriseret cykel er et fantastisk transportmiddel, særligt når du skal ud på de længere og mere krævende cykelture.

Nu er turen også kommet til mountainbikesene. Flere af de nyeste modeller kan nu fås med motor på, og det nogle helt nye muligheder for cyklisten. Du kan bruge din motoriserede mountainbike, som du ville bruge en almindelig cykel, du kan bruge den til langturskørsel, og du kan også køre på den i skoven, helt som du plejer. Du kan altid vælge, om motoren skal slås til eller fra. Det giver dig en meget fleksibel cykel.

Her i denne gennemgang bliver du præsenteret for syv af de bedste el-mountainbikes, der findes på markedet lige nu.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Specialized Levo 2021 - Let og elegant design

Du får virkelig meget power for pengene med denne el-mountainbike. Desuden er den super tjekket at se på med dens helt særlige design. I forhold til prisen får du virkelig value for money her. Den er let og elegant i forhold til, hvordan en standard mountainbike er designet. Hvis du vil have held med at finde en god, men billig el mountainbike, bør du kigge nærmere på denne.

 • Kraftig Brose motor
 • Let og innovativt design
 • 11 gear

Mere om Specialized Levo 2021

SPECIFIKATIONER

 • Motor: 250 watt Specialized 2.1
 • Maks hastighed: 25 km/t
 • Hydrauliske SRAM level RE 200 mm skivebremser
 • 11 gear, SRAM NX
 • Batteri: 500 Wh
 • Fungerer med Mission Control appen
 • Fås i 4 farver

Denne el-mountainbike er særligt velegnet til at køre i skoven med. Der kan nemt komme rigtig god fart over feltet på denne cykel. Den har 11 gear, og du kan derfor nemt regulere dit tråd, så det passer til din kørsel og til terrænet.

Cyklen er forsynet med en stærk motor, og den kan skyde en topfart på 25 km/t. Det kraftfulde batteri kan holde til, at du kører på langfart på en enkelt opladning. Batteriet kan afmonteres, når det skal lades op, og når det ikke er i brug.

Alt i alt får du en kraftfuld elektrisk mountainbike med mange gear og et super flot design.

I forhold til oversigtens øvrige cykler så gør denne sig særligt bemærket på grund af det innovative design og de 11 gear

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Specialized Levo 2021

Specialized Turbo Levo SL Expert - Letvægtscykel med power

Denne elektriske mountainbike er intet mindre end toppen af poppen. Det fås næsten ikke bedre. Både i forhold til vægt og design, så er der tale om en let cykel. Alligevel er der masser af power i den.

Specialized Turbo Levo SL Expert
 • SL 1.1 motor
 • Letvægtsmodel
 • FOX 36 Performance for

Mere om Specialized Turbo Levo SL Expert

SPECIFIKATIONER

 • Letvægtsmodel
 • Motor: 240 watts SL 1.1
 • Lydsvag
 • Fox 36 Performance for- og bagdæmper
 • 3,5 timers kørsel i Eco mode

Med den stærke SL 1.1 motor kan der komme ekstra meget kraft og fart på den.

Cyklen er forsynet med en FOX 150 mm for- og bagdæmper, hvilket giver en ekstra god affjedring, når du er ude i ujævnt terræn. Dens Range Extender styrker batteriet med op til 50 %, og du kan køre op til 3,5 timer på Eco mode.

Alt i alt får du en super lækker og let mountainbike, der er virkelig velfungerende ude i terrænet, og som kan køre langt på en opladning.

I forhold til oversigtens øvrige mountainbikes, så får du en her, der kører ekstra langt på en opladning, og som er ekstra godt affjedret.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

FAQ

Sådan har vi udvalgt produkterne i oversigten?
I forhold til de syv nævnte modeller i denne oversigt så er de udvalgt efter deres høje kvalitet og efter deres vurderinger i diverse anmeldelser. Samtlige modeller er meget populære hos diverse forhandlere.
Hvad skal du overveje, når du skal vælge en el-mountainbike?
Når du skal anskaffe dig en el-mountainbike, så er der flere ting, du kan overveje, inden du træffer dit endelige valg. For det ene er der spørgsmålet om cyklens design. Hvilken type synes du bedst om? Det kan være afgørende for dit valg, og designet kan være ret forskelligt. For det andet så er der alt det tekniske omkring cyklen. Skal du primært bruge den som et motionsredskab, eller skal den primært være et transportmiddel? Det skal du også have med i dine overvejelser. Det er muligt at vælge en model, der fint kan bruges til begge dele. Der er under alle omstændigheder flere gode grunde til at vælge en fed mountainbike med motor.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Cube Reaction H Performance Allroad

KAYZA e Hydric 2

Witt E-bike E-Hardtail

Trek Powerfly FS 5

BMC Speedfox AMP AL THREE 2021

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme