Ski test-guide:
De bedste ski til din personlige løbestil

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du elsker at drøne afsted ned af pisterne eller lave seje tricks på skituren, så er et par gode ski afgørende for din oplevelse. Dine ski har stor betydning for, hvilken oplevelse du får, når du suser ned ad i de sneklædte bjerge.

Du bør altid investere i nogle ordentlige ski, der passer perfekt til dig. Der er stor forskel på, om du køber professionelle ski, eller om du finder et billigt sæt i det lokale supermarked. Der er også stor forskel på, om du har brug for all mountain ski, eller om det derimod er freestyle ski, der er de rette til opgaven.

Derfor har vi i vores guide fundet frem til nogle af de bedste ski inden for begge kategorier, så du får nemmere ved at træffe det helt rette valg til din næste skitur.

De bedste all mountain ski til den alsidige skiløber:

Hvis du har brug for nogle ski, der giver dig god fart og kontrol på både pisten og i parken, bør du overveje all mountain ski. Det er en meget alsidig type ski, der kan bruges til flere forskellige discipliner, og du slipper derfor for at købe flere forskellige ski.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste i test-guiden 2023:

Hvad skal du overveje, før du køber et ski

 • Ønsker du at stå på slalom eller langrend? Det er meget relevant at finde ud af, før du investerer i nye ski, da det er afgørende for, hvilken oplevelse du får.
 • Du skal også gøre op med, om du skal have nogle ski til nybegyndere eller til øvede. Selvom du har stået på ski før, er det ikke sikkert, at du skal have ski til øvede. Hvis du vælger de forkerte ski, kan det risikere at ødelægge oplevelsen for dig, så start ud med begynderski, hvis du er helt grøn.
 • Til sidst skal du huske at have in mente, at du også skal købe udstyr til dine ski. Det vil sige, at du ikke kun skal overveje, hvilke ski du skal have, men at du også skal tænke over skistave, skistøvler, skihjelm og så videre.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte ski

HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR +

HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR +

Læs vores anmeldelse

HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + - høj kvalitet til den øvede skiløber

Et andet sæt ski fra HEAD, som er i den dyrere ende af prisskalaen, er HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + PRD12 GW. Du skal ikke lade dig skræmme væk af prisen, for du får meget for pengene.

Det er også derfor, at Snow Magazine giver skiene en så positiv anmeldelse, hvor de især roser modellen for at byde på en glidende oplevelse i sneen, hvor stabiliteten samtidig er i top.

Hos Google Shopping sætter kunderne også stor pris på HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + PRD12 GW, som modtager en gennemsnitlig bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.

HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR +

Mere om HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR +

SPECIFIKATIONER

 • Type: Piste / Allmountain
 • Radius: 13,1 (skilængde 170 cm)
 • Sidecut: 129 - 72 - 111 (skilængde 170 cm)
 • Niveau: Øvede / ekspert

Supershape-modellen fra HEAD har en mindre radius og en bredere front. Det giver skiene en stor fordel, når det kommer til at opnå stabilitet og høj fart. Det er den mest solgte model i Supershape-serien, og der er ingen tvivl om, at HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + PRD12 GW er et oplagt valg at tage med på pisten.

Du kan hurtigt komme op i fart med dine ski, da de også anvender ERA 3.0 Speed ​​Rocker-teknologi. HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + PRD12 GW er også monteret med Superflex PR Base Low Plate, og det vil du tydeligt mærke i foden, hvor der er sikret rebound.

Modelæen er konstrueret efter Graphene Worldcup Sandwich, og derfor er der tungere og stærkere materialer i skiene, som dog ikke hæmmer dig, når du suser afsted.

Fordele og ulemper ved HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR +

Fordele

 • Kvalitetsvalg for avancerede skiløbere
 • Utrolig stabil konstruktion
 • Anvender ERA 3.0 Speed ​​Rocker-teknologi
 • Race-konstrueret UHM C-base
 • Superflex PR Base Low Plate
 • Graphene Worldcup Sandwich-konstruktion

Ulemper

 • Lever muligvis ikke helt op til den innovation, som deres marketing lover

Guide: Sådan vælger du de rigtige ski

Hvis du ikke har prøvet at stå på ski før, kan det være svært, hvilke ski du skal vælge. Først og fremmest skal du overveje, om du vil stå på langrendsski eller slalom. Slalomski er en del nemmere end langrend, hvilket er værd at have i baghovedet, inden du vælger.

Desuden skal du overveje, hvor lange dine ski skal være, hvilket du finder ud af ved at kigge på din højde og din vægt. Hvis du er nybegynder, kan du dog med fordel vælge nogle ski, der ikke er så lange.

Du skal også tænke over, hvor du ønsker at stå på ski henne. Der findes mange forskellige skisportssteder, og de er ikke nødvendigvis ens.

Kilder: Absolute-Snow.co.uk, Salomon.com og Evo.com

Læs også vores artikler om de bedste dame skijakker og herre skijakker.

Gode tips: Sådan står du på ski

Når du skal stå på ski, er det vigtigt at have en god balance, så det kan du med fordel træne på den ene eller den anden måde.

Du kan eksempelvis træne din balance ved at stå med hoftebredde mellem skiene og med fødderne, knæene og hofterne let bøjede. Derefter skal armene frem, og du skal mærke, at vægten er fordelt på begge fødderne. Slap derefter af, og bevæg dig op og ned i benene, hvilket vil gøre det nemmere for dig at svinge skiene.

Det er generelt vigtigt at være opmærksom på, at du fordeler vægten lige, så du ikke får overbalance eller falder bagover. Du skal også passe på, at du ikke kommer til at svinge for meget med hofterne, og at du ikke er for anspændt, for så bliver det unødvendigt hårdt at stå på ski.

Det vigtigste er dog at du får øvet dig, hvilket i sidste ende vil gøre dig til en god og stabil skiløber, så du kan komme ud i bjergene og have det sjovt.

Når du står på ski, så er det også vigtigt at være klædt godt på. Vi har af den grund samlet en artikel med noget af det bedste uldundertøj, så du blive klædt ordentlig på til din næste skitur.

Kilder: e4s.co.uk og wikiHow.com

Hvis du mangler skibukser til din næste skiferie, så kan du læse vores artikel om skibukser til herre, hvor vi har samlet en komplet guide, således du finder de helt rigtige til dig.

Hvor lange skal ski være?

Det kan virke besværligt at skulle til at finde ud af, hvilken størrelse ski du skal have, men det behøver faktisk ikke være særlig svært. Du skal vurdere din højde og din vægt, og så kommer svaret af sig selv.

Det er vigtigt at du vælger den rigtige størrelse, og hvis du får valgt noget forkert, bør du bytte skiene igen. Hvis du ikke vælger den rigtige størrelse ski, gør du det unødvendigt hårdt for dig selv.

Hvis du er nybegynder, kan du overveje, om du skal have nogle korte ski under alle omstændigheder, så det ikke bliver en hård og dårlig oplevelse for dig at stå på ski.

Når du skal vælge ski til dine børn, skal du også kigge på deres højde og vægt for at finde de rigtige ski til dem. Hvis du er i tvivl om noget som helst, vil det være smart at snakke med en forhandler eller producent, der kan guide dig.

Kilde: LevelNineSports.com

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Snow Magazine

Snow Magazine er et magasin for alle, der elsker aktiviteter ude i sneen. Skribenterne dækker et bredt spektrum af nyheder, guides og anmeldelser af produkter.

Snow Magazine har anmeldt HEAD Supershape e-Rally SW SF-PR + PRD12 GW.

Anmeldelsen er opdateret den: 26. januar 2021

Du kan se anmeldelsen her

Snow Magazine har også testet og anmeldt HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + PRD12 GW.

Anmeldelsen er opdateret den: 4. februar 2021

Du kan se anmeldelsen  her

Ski Essentials

Ski Essentials startede ud i 1984 som en lille butik, men har siden udviklet sig til en verdensomspændende digital virksomhed, som sælger udstyr til passionerede skiløbere.

Hos Ski Essentials får HEAD Supershape e-Rally SW SF-PR + PRD12 GW en god anmeldelse.

Anmeldelsen er udført den: 22. marst 2021

Du kan se anmeldelsen her

Hos Ski Essentials har de også testet og anmeldt Line Blend 2021.

Du kan se anmeldelsen her

Test4Outside

Test4Outside er både et magasin og en hjemmeside, der tester og anmelder outdoor-produkter og -redskaber. Skribenterne udfører uafhængige anmeldelser.

Hos Test4Outside er HEAD Supershape e-Rally SW SF-PR + PRD12 GW vurderet med en overordnet rating baseret på flere test-parametre.

Du kan se anmeldelsen her

New Schoolers

Hjemmesiden New Schoolers er et helle for alle, der elsker freeskiing.

Skribenten hos New Schoolers giver Line Chronic 2021 en god anmeldelse.

Anmeldelsen er udført: 2019

Du kan se anmeldelsen her

Hos New Schoolers har de også anmeldt Faction CT 2.0 2021.

Anmeldelsen er udført: 2019

Du kan se anmeldelsen her

Ligesom de to andre modeller anbefaler New Schoolers også Line Blend 2021.

Anmeldelsen er udført: 2020

Du kan se anmeldelsen her

Absolute Snow

Absolute Snow er en britisk virksomhed, som specialiserer sig i at sælge udstyr til folk, der har en passion for skisport. Vi har gjort brug af artiklen ”The Absolute Guide to Buying Skis”.

Du kan se artiklen her

Salomon

Siden 1947 har Salomon udviklet og solgt skiudstyr til folk fra hele verden. Vi har gjort brug af artiklen ”How to choose the right type of skis”.

Du kan se artiklen her

Evo

Evo er én af de førende forretninger, når det kommer til at forhandle sportstøj og udendørsudstyr, og på hjemmesiden finder du mange nyttige artikler og guides. Vi har gjort brug af artiklen ”How to Choose Skis & Ski Size Chart”.

Du kan se artiklen her

E4S

”E4S” er en forkortelse for ”Employment 4 Students”, og det er et online fællesskab, der har til formål at hjælpe studerende med at finde arbejde. Vi har gjort brug af artiklen ”Top Ski Tips”.

Du kan se artiklen her

wikiHow

wikiHow er et åbent samarbejde på tværs af kloden, hvor brugere har mulighed for at skrive detaljerede how-to-guides om stort set alt. Vi har gjort brug af artiklen ”How to Ski”, som er skrevet af Kent Bry.

Artiklen er opdateret den: 14. juni 2021

Du kan se artiklen her

L9 Sports

”L9 Sports” er en forkortelse for ”Level Nine Sports”, og virksomheden sætter stor ære i at have medarbejderne, der ved meget om skisport og udendørsliv. Vi har gjort brug af artiklen ”Ski Size Chart Info”.

Du kan se artiklen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er Googles svar på en digital markedsplads, hvor brugere fra hele verden kan blive præsenteret for produkter fra hele verden. Siden samler anmeldelser fra brugerne selv eller fra tredjepartshjemmesider.

Du kan se anmeldelsen af HEAD Supershape e-Rally SW SF-PR + PRD12 GW her

Du kan se anmeldelser af HEAD Supershape e-Magnum SW SF-PR + PRD12 GW her

Du kan se anmeldelsen af HEAD V-Shape V8 SW + PR 11 GW her

Du kan se anmeldelsen af Atomic Vantage 79 TI + F 12 GW, blå/orange her

Du kan se anmeldelsen af Line Chronic 2021 her

Du kan se anmeldelsen af Faction CT 2.0 2021 her

Du kan se anmeldelsen af Line Blend 2021 her

Du kan se anmeldelsen af K2 Press 2021 her

FAQ

Hvilke ski skal jeg vælge?
Når du skal finde de rigtige ski, kommer det helt an på, hvem du er, og det er derfor svært at sige, hvad der er de bedste ski. Hvis du er nybegynder, er slalomski en god idé, og hvis du er øvet, er langrend en god idé.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber ski?
Inden du køber ski, skal du overveje, om du vil stå på langrend eller slalom, og så skal du overveje, om du er nybegynder eller øvet. Husk også, at du skal have udstyr med til dine ski.
Hvordan vælger jeg ski?
Du vælger ski ved at finde ud af, hvilken størrelse du skal have, hvilket sted du skal stå på ski, og hvilken bakke og oplevelse du gerne vil have.
Hvordan vælger jeg den rigtige skistørrelse?
Når du skal vælge den rigtige skistørrelse, skal du kigge på din højde og din vægt for at finde ud af, hvilken størrelse der passer til dig. Hvis du er nybegynder, kan du dog med fordel vælge nogle korte ski.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

HEAD Supershape e-Rally SW SF-PR + - alsidige all mountain ski

Faction CT 2.0 ski - bedste alsidige Twintip ski

HEAD V-Shape V8 SW + PR 11 GW ski - all mountain ski til den erfarne skiløber

Atomic Vantage 79 TI + F 12 GW, blå - meget lette all mountain ski

Line Chronic ski - freestyle ski til parken og bjerget

Line Blend - blødeste ski til butter-tricks

K2 Press ski - bedste ski til øvede skiløbere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme