Bedste skihjelm:
De 8 bedste og mest sikre hjelme til skituren

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

8 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du også elsker vinteren og al vintersport, er du sikkert også fan af at tage på skiferie.

Det er en fantastisk mulighed for både at få slappet af, men samtidig også være aktiv. Du vil naturligvis også gerne vende uskadt hjem fra skiferien – derfor er det vigtigt med det rigtige sikkerhedsudstyr.

Hos Adventuresports er vi store tilhængere af at bruge skihjelm. Hvis uheldet er ude, kan det gå grueligt galt. Derfor har vi gennemgået markedet for dig og fundet 6 af de bedste skihjelme. Vi gennemgår både fordelene og ulemperne ved dem alle, så du selv kan vurdere, hvilken én af hjelmene, der passer bedst til dig.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 8 bedste i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

Hvad skal du overveje, før du køber et skihjelme

Størrelse og pasform

Med hensyn til størrelse er det vigtigt at bemærke, at forskellige mærker kan have lidt forskellige størrelser, så tjek altid størrelsesguide med hvert mærke, før du køber. For at finde din størrelse skal du tage et fleksibelt målebånd rundt om dit hoved. Placér det lige over dine øjenbryn og ører og sørg for at målebåndet går lige over kranieknoppen i midten bag på hovedet. Noter målene og sammenlign dem med størrelsesguiden fra producenten.

Hvad angår pasformen, har mange skihjelme et system med drejeknapper eller ratcher, der kan stramme eller løsne pasformen i hjelmen. 

 • Dial custom fit-systemet giver mere præcise og tilpassede justeringer. Den lille drejeknap eller det lille hjul på bagsiden af hjelmen kan drejes nænsomt og præcist, så du kan finde den rette pasform. Med en ratchet er det vanskeligt at foretage så præcise justeringer.
 • Ratchets bruger et trækbåndssystem til at justere hjelmens størrelse. Ratchets har tendens til at være billigere end skihjelme med drejeskive, men kræver en justering, som kan tage længere tid og kan løsne sig under skiløb på grund af vibrationer eller stød i terrænet

Materialer

 • Udvendigt materiale:

To populære materialer til skihjelme er ABS (acrylonitrilbutadienstyren) og polycarbonat. ABS er mere modstandsdygtig overfor ridser og billigere end polycarbonat. Det har dog en kortere levetid på grund af dets tendens til lettere at flække ved koldere temperaturer. Polycarbonat er mere modstandsdygtig over for temperatur, er UV-beskyttet og er lettere end ABS-hjelme. Det har også større slagstyrke og er mere holdbart end ABS. Det er til gengæld dyrere.

 • Indvendigt materiale:

De fleste hjelme anvender enten EPS-skum (ekspanderet polystyren) eller EPP-skum (ekspanderet polypropylen). EPS-skum er let og stift og giver en god stødabsorbering, men er ikke lige så holdbart og slidstærkt som EPP-skum. EPP-skum er mere fleksibelt og mindre skrøbeligt.

Ventilation

 • Justerbar ventilation

Med denne type ventilation kan ventilationsåbningerne åbnes og lukkes alt efter vejrforholdende. Denne type hjelm er ideel, hvis du planlægger at stå på ski under forskellige vejrforhold, da den giver dig mulighed for at justere ventilationsåbningerne, så de passer til temperatur og vind.

 • Fast ventilation

En fastmonteret ventilation har et forudbestemt ventilationsniveau, som ikke kan justeres. Det er ikke nødvendigvis godt eller dårligt, men du kan ikke lukke ventilationsåbningerne på kolde eller regnfulde dage. Fast ventilation er altså ikke lige så fleksibelt som justerbar ventilation.

Pris

Skihjelme ligger generelt på mellem 150 – 5.000 kr. afhængigt af hvilken type du vælger og hvilke funktioner der tilbydes. Generelt giver billigere hjelme dig nok beskyttelse, men tilbyder ikke nogle særlige funktioner som de dyrere skihjelme. De dyrere skihjelme kan have ekstra udstyr, som f.eks. visir, justerbare ventilationsåbninger, sound-system, hjelmtaske osv. For en pris på 1.500 DKK kan du få en god skihjelm, der har de gængse funktioner.

Kunde- og ekspertanmeldelser

Kundeanmeldelser kan give nyttige oplysninger, f.eks. om hvor godt hjelmen sidder, ventilation og funktioner. Du kan også læse ekspertanmeldelser, som giver dig en mere gennemgående og detaljeret gennemgang af skihjelmen. De vurderer ikke kun faktorer som komfort og pasform, men tester også de materialer, der er anvendt i konstruktionen, og vurderer, hvor god skihjelmen er ud fra et teknisk perspektiv. I vores artikel har vi inkluderet begge typer anmeldelser, samt skihjlme som både kunder og eksperter har anmeldt.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte skihjelme

Salomon Brigade
Lager

Salomon Brigade

Bedste prisvenlige skihjelm Gå til bedste pris
670 Kr. hos Sportolino
Læs vores anmeldelse
Lager
Alpina Grand Lavalan
Lager

Alpina Grand Lavalan

Et godt køb! Gå til bedste pris
670 Kr. hos Sportolino
Læs vores anmeldelse
Lager
POC Obex Spin skihjelm

POC Obex Spin skihjelm

Læs vores anmeldelse
Smith Vantage MIPS skihjelm

Smith Vantage MIPS skihjelm

Læs vores anmeldelse
Smith Mission skihjelm

Smith Mission skihjelm

Læs vores anmeldelse
Smith Quantum MIPS skihjelm

Smith Quantum MIPS skihjelm

Læs vores anmeldelse
Smith Maze MIPS skihjelm

Smith Maze MIPS skihjelm

Læs vores anmeldelse
Smith Holt 2 skihjelm

Smith Holt 2 skihjelm

Læs vores anmeldelse
Bedste prisvenlige skihjelm test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Salomon Brigade - Skihjelm med 30 % ekstra beskyttelse

 • 4,8/5 på Google Shopping

Salomons Brigade er en skihjelm, der er designet til skiløbere, der ønsker ekstra beskyttelse på pisterne i tilfælde af uheld. Den er udstyret med EPS 4D-teknologi, der består af fire lag, der absorbere, dæmper og sprede energien fra stød, hvilket giver bedre beskyttelse end den gennemsnitlige skihjelm.

Salomon Brigade
Bedste prisvenlige skihjelm

Dagens bedste priser og tilbud på Salomon Brigade:

 • EPS 4D teknologi
 • Justerbar ventilation
 • Brugervenlig justerbar pasform

Produktanalyse af Salomon Brigade

SPECIFIKATIONER

 • Udvendigt materiale: Sæt den på en Injiceret ABS
 • Indvendigt materiale: EPS
 • Ventilation: Justerbar
 • Vægt: 430 g
 • Størrelse: 430 kg: M

Takker være den unikke EPS 4D-teknologi giver Salomon Brigade 30 % større beskyttelse end det, der kræves i henhold til fastlagte sikkerhedsstandarder. Som følge heraf absorberer den stød fra alle retninger. De fleste skihjelme vejer mellem 500-600 g, men Salomon Brigade er en smule lettere med en vægt på 450 g (str. M). Den ydre skal er lavet af sprøjtestøbt ABS-plast, som er mere modstandsdygtigt overfor ridser og slid end skihjelme fremstillet af polycarbonat.

Med skihjelmens unikke dial fit-system kan du justere hjelmens pasform ved at dreje på et drejehjul, der er placeret i nakken. Afhængig af hvilken vej du drejer, strammer eller løsner du skihjelmens omkreds, hvilket giver dig en super let og enkel måde at justere størrelsen og pasformen på hjelmen. En anden fordel er, at du også kan justere ventilationen ved at åbne eller lukke ventilationsåbningerne. Det er at foretrække over skihjelme, hvor ventilationen altid er åben.

Hjelmen er nem at vedligeholde, fordi foringen kan vaskes. Desuden har du mulighed for at fjerne ørepuderne, hvilket også forbedrer din hørelse.

Hvad siger kunderne om Salomon Brigade?

De kundeanmeldelser vi har gennemset, viser, at Salomon Brigade er en super populær skihjelm. Den har en god pasform og ventilation, der forhindrer, at man sveder, og kunderne er tilfredse med materialerne og det lette design, der giver en god komfort.

Mere om Salomon Brigade

SPECIFIKATIONER

 • Udvendigt materiale: Sæt den på en Injiceret ABS
 • Indvendigt materiale: EPS
 • Ventilation: Justerbar
 • Vægt: 430 g
 • Størrelse: 430 kg: M

Redaktionens vurdering

Vi mener, at denne skihjelm er et super godt køb, når man tager prisen i betragning, da den giver en ekstra god beskyttelse og mere til. Skihjelmens robuste materialer i høj kvalitet og den justerbare ventilation gør oplevelsen mere komfortabel og behagelig. Ud over at skihjelmen er let og brugervenlig, vil dens 3D Sound System og Audio System Compatible-funktioner forbedre din skioplevelse. En af de få ulemper ved denne skihjelm er, at der ikke er lås på de knapper, der styrer lydstyrken, hvilken kan være et potentielt irritationsmoment for nogle. Alt i alt, er dette en glimrende og sikker skihjelm til en attraktiv pris.

Fordele og ulemper ved Salomon Brigade

Fordele

 • 30 % øget stødabsorbering
 • 3D Sound System
 • Kompatibel med lydsystem
 • Blød foring
 • Let
 • Modstandsdygtig overfor ridser og slid
 • Hjelmtaske medfølger

Ulemper

 • Ingen lås på volumenkontrol
Et godt køb! test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Alpina Grand Lavalan - skihjelm med varmeisolerende materiale

Denne skihjelm er lavet til dig, der gerne vil holde dig varm og tør, mens du er på ski-eventyr, da de naturlige fibre i skihjelmens fåreuld giver en glimrende åndbarhed, samtidig med at de holder fugten ude.

Alpina Grand Lavalan
Et godt køb!

Dagens bedste priser og tilbud på Alpina Grand Lavalan:

 • Drejehjul til tilpasning af pasform
 • For af fåreuld
 • Justerbare ventilationsåbninger

Produktanalyse af Alpina Grand Lavalan

SPECIFIKATIONER

 • Udvendigt materiale: Robust keramisk skal
 • Indvendigt materiale: Hi-EPS (High Expanded Polystyrene)
 • Ventilation: Justerbar
 • Vægt: 300 g
 • Størrelse: 300 g (størrelse M)

Alpina Grand Lavalan leveres med en hard shell-konstruktion. Skihjelmen er fremstillet med en såkaldt in-mould process, der kombinerer en inderskal af Hi EPS med en yderskal af polycarbonat for at give den bedste varmeisolering og holdbarhed. Polycarbonat gør denne skihjelm billigere og lettere end skihjelme af ABS, hvilket også resulterer i, at den kun vejer 300 g. Foringen er ligeledes rigtig god og praktisk, da den er lavet af vaskbar fåreuld for at forhindre overophedning og kulde. Ørepuderne er aftagelige, så du kan tage dem af, hvis du foretrækker det.

Pasformen er let at justere, takket være dens drejeknap. Det betyder, at de fleste personer kan passe denne skihjelm. Skihjelmen giver dig også mulighed for at åbne og lukke ventilationen afhængigt af temperaturen. Det er en stor fordel i forhold til mange andre skihjelme på markedet, som har ventilation, der ikke kan lukkes. Det er desuden en super praktisk funktion, hvis vejrforholdende bliver ekstreme eller ændrer sig hurtigt.

Mere om Alpina Grand Lavalan

SPECIFIKATIONER

 • Udvendigt materiale: Robust keramisk skal
 • Indvendigt materiale: Hi-EPS (High Expanded Polystyrene)
 • Ventilation: Justerbar
 • Vægt: 300 g
 • Størrelse: 300 g (størrelse M)

Redaktionens vurdering

Udover materialer af høj kvalitet har denne skihjem justerbar ventilation og pasform, hvilket gør modellen særligt attraktiv. Den er let at lukke takket være den magnetiske lukkemekanisme, der er lavet på en sådan måde, at skihjelmen kan åbnes og lukkes med en enkel bevægelse med én hånd. Som en ulempe kan uldpolstringen blive dumpet efter et stykke tid. Hvis du leder efter en skihjelm af høj kvalitet, der også er google-kompatibel til en overkommelig pris, bør du tage denne model i betragtning.

Fordele og ulemper ved Alpina Grand Lavalan

Fordele

 • In-mould process
 • Aftagelige ørepuder
 • Justerbar pasform
 • Justerbar ventilation
 • Magnetisk lukkemekanisme
 • Kompatibel med skibriller

Ulemper

 • Pasformen kan blive lidt løsere med tiden

POC Obex Spin skihjelm - sikker hjem til pisterne

Hvis du leder efter en skihjelm, hvor sikkerheden er i top, så bør du klart kigge nærmere på Obex Spin fra POC.

Med Obex Spin får du POCs nye SPIN-teknologi, som hjælper med at holde dit hoved ekstra godt beskyttet på skibakkerne.

Hjelmen nem at justere, så du opnår en optimal pasform. Hjelmen har også en justerbar ventilation, så dit hoved forbliver tørt.

POC Obex Spin skihjelm
 • SPIN-teknologi
 • Justerbar ventilation
 • ABS-skal

Mere om POC Obex Spin skihjelm

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 459 g (str. 55-58cm)
 • ABS-skal
 • SPIN-teknologi
 • Justerbar ventilation
 • Justerbar pasform
 • Kompatibel med POC AID Communication Ear Pads (medfølger ikke)
 • Godkendelser: EN 1077-B, ASTM 2040

Teknologien gør, at hjelmen vil rotere ved et eventuelt styrt. Det kan lade sig gøre, fordi der er monteret nogle særlige puder på indersiden af skihjelmen. Hjelmen absorberer slag, der ikke kommer fra en ret vinkel. Det er en banebrydende teknologi, der hjælper med at skåne dit hoved for eksempelvis hjernerystelse.

Hjelmens ydre skal er af ABS-skal, som er den mest absorberede skal. Derudover er skihjelmen også godkendt efter EN 1077-B-standarder. Med Obex Spin får du uden tvivl en af de mest sikre skihjelme på markedet.

Obex Spin er en forbrugerfavorit blandt skihjelme. På Google har mere end 160 globale forbrugere anmeldt Obex Spin. De giver skihjelmen en gennemsnitlig rating på 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

På Pocsports.com giver mere end 90 forbrugere skihjelmen en gennemsnitlig rating på 4,7 stjerner ud af 5 mulige.

Fordele og ulemper ved POC Obex Spin skihjelm

Fordele

 • Letvægt
 • Behagelig
 • Justerbar ventilation
 • Rotationspåvirknings system

Ulemper

 • Ikke god til ovale hoveder
 • Ventilationen kunne være bedre

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Smith Vantage MIPS skihjelm - komfortabel og varm skihjelm

Med Vantage MIPS får du en lækker skihjelm. Hos Switchbacktravel.com får hjelmen 4,9 stjerner ud af 5 mulige. De roser hjelmen for: komfort, ydeevne, sikkerhed og udseende.

Hos Outdoorgearlab får skihjelmen også en høj karakter. De giver Vantage MIPS M 85 points ud af 100 mulige. I anmeldelsen får skihjelmen blandt andet ros for komfort, varme, og at den passer til de fleste beskyttelsesbriller.

Smith Vantage MIPS skihjelm
 • Passer til de fleste beskyttelsesbriller
 • Aerocore™ ventilation
 • Justerbar Boa® FS360 fit system

Mere om Smith Vantage MIPS skihjelm

SPECIFIKATIONER

 • Hybrid SL konstruktion
 • Aerocore™ ventilation baseret på Koroyd™
 • Dobbelt justerbar ventilation
 • Hele 21 ventilationsåbninger
 • Justerbar Boa® FS360 fit system
 • Nanosilver performance for
 • Snapfit SL2 øreklapper
 • AirEvac 2 ventilation til brillerne
 • Aftagelig ultra-let goggle holder
 • Vægt: 500 gram

Med Vantage MIPS M får du en meget komfortabel skihjelm, der også er let at justere. Det betyder, at du får en optimal pasform.

Hjelmen har en hybridkonstruktion, der kombinerer en let vægt med en høj slidstyrke. Derudover har skihjelmen også Aerocore™ ventilation, der giver dig en ekstra effektiv ventilation. På den måde forbliver dit hoved tørt, når du skal stå på ski og er fysisk aktiv.

Som en ekstra egenskab har skihjelmen også et flot design, så du ser smart ud, når du skal ud og stå på ski. Hjelmen er sikkerhedsgodkendt efter EN 1077, så du med ro i maven kan anvende skihjelmen på skibakkerne.

Fordele og ulemper ved Smith Vantage MIPS skihjelm

Fordele

 • Komfortabel
 • Justerbar
 • Varm
 • God ventilation

Ulemper

 • Størrelses er ikke helt korrekt
 • Ørebeskytterne er for stramme, når hjelmen er helt ny

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Smith Mission skihjelm - letvægts skihjelm med god beskyttelse

Hvis du gerne vil have en god skihjelm til en overkommelig pris, er Mission skihjelm sikkert noget for dig.

Hos Outdoorgearlab.com har hjelmen fået 74 points ud af 100 mulige. De roser skihjelmen for en høj grad af beskyttelse, let vægt, justerbar ventilation og alsidighed.

Mission skihjelm er godkendt efter EN 1077:2007, så du trygt kan anvende skihjelmen på dine skiture og -ferier.

Smith Mission skihjelm
 • Vejer 450 gram
 • Justerbar pasform
 • Justerbar ventilation

Mere om Smith Mission skihjelm

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 450 gram
 • In-mold-konstruktion
 • Justerbar ventilation
 • Justerbar pasform (DFS2)
 • Certifikation: ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 CLASS B

Mission skihjelm er en hjelm, der giver dig en høj grad af beskyttelse, selvom du er på et budget. Skiudstyr kan være en dyr investering, men det skal stadig leve op til de krav, der er på skibakkerne for sikkerhed.

Hjelmen er let med 450 gram, så den er dejlig let at have på hovedet. Skihjelmen har både justerbar pasform og justerbar ventilation. Det giver dig mulighed for at indstille hjelmen, så den passer perfekt til dig.

Fordele og ulemper ved Smith Mission skihjelm

Fordele

 • Gode beskyttelsesegenskaber
 • Letvægt
 • Justerbar ventilation
 • Alsidig

Ulemper

 • Svært at fjerne ørebeskytterne
 • Er svær at håndtere, når du har handsker på

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Smith Quantum MIPS skihjelm - med aftagelig goggle holder

Hvis du gerne vil have en skihjelm i særklasse, er Quantum MIPS noget for dig. Switchbacktravel.com har testet skihjelmen og givet den 4,6 stjerner ud af 5 mulige. De roser Quantum MIPS for den høje komfort, hvor godt hjelmen er lavet, skihjelmens åndbarhed og de mange egenskaber.

Ved hjælp af justeringsmulighederne med BOA® FS360-fit systemet har du mulighed for at tilpasse hjelmen præcis til dine behov.

Smith Quantum MIPS skihjelm
 • Aerocore-konstruktion
 • MIPS-teknologi
 • Aftagelig goggle holder

Mere om Smith Quantum MIPS skihjelm

SPECIFIKATIONER

 • Hybrid Shell konstruktion
 • Aerocore ventilation
 • Low-profile dobbelt justerbar ventilation
 • 22 ventilationsåbninger
 • Justerbar Boa® FS360 fit system
 • XT2 svedtransporterende for
 • AirEvac 2 ventilation
 • Aftagelig ultra-let goggle holder
 • Vægt: 650 gram
 • MIPS-teknologi

Hvis du gerne vil have en skihjelm, der både giver dig en sublim beskyttelse og en behagelig pasform, bør du købe Quantum MIPS. Hjelmen er designet til dig, der vil have det bedste af det bedste.

Hjelmen har en effektiv ventilation, der kommer fra Aerocore-konstruktuonen og Koroyd® teknologien. Det giver dig en skihjelm, der altid er tør og behagelig at have på.

Foruden hjelmens EN 1077B sikkerhedscertificering er skihjelmen også udstyret med MIPS-teknologi. Hvis du styrter, vil hjelmens yderste skal bevæge sig mere end de inderste dele. Det medfører, at den yderste skal vil absorbere det meste af stød og slag. Det giver dig en optimal sikkerhed, når det skal gå hurtigt på skibakkerne.

Fordele og ulemper ved Smith Quantum MIPS skihjelm

Fordele

 • Varm
 • Komfortabel
 • Robust

Ulemper

 • Ret tung
 • Højt prisleje

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Smith Maze MIPS skihjelm - god og let konstruktion

Med Maze MIPS får du en let skihjelm til en god pris. Forbrugerne er positive overfor Maze MIPS. På Google har mere end 160 forbrugere anmeldt hjelmen og givet hjelmen en gennemsnitlig rating på 4,7 stjerner ud af 5 mulige.

Outdoorgearlab.com har testet Maze MIPS. De giver hjelmen en rating på 66 points ud af 100 mulige. De roser Maze MIPS for hjelmens lette vægt, det overkommelige prisleje og hvor godt, hjelmen er bygget.

Smith Maze MIPS skihjelm
 • Vejer 350 g
 • MIPS teknologi
 • Selvjusterende pasform

Mere om Smith Maze MIPS skihjelm

SPECIFIKATIONER

 • In-mold støbt hjelm
 • Selvjusterende pasform og fast ventilation
 • Snapfit SL2 ørepuder
 • Aftagelige goggleholder
 • Vægt: 350 g
 • MIPS
 • Opfylder EN 1077B og ATSM 2040 normerne

Hvis du gerne vil have høj beskyttelse kombineret med en let vægt, er Maze MIPS det rette valg for dig. Maze MIPS er med 350 gram en af de letteste skihjelm på markedet, som også er certificeret med EN 1077B.

Maze MIPS har den nye MIPS teknologi. Det betyder, at skihjelmen er helt sublim til at absorbere stød og slag ved styrt. Teknologien reducerer din risiko for hjernerystelse og lignende skader.

Hjelmen har også en komfortabel pasform og ventilation. Derfor er hjelmen altid behagelig at have på, når du er aktiv på skiene eller snowboardet.

Som en ekstra bonus får du også skihjelmen til en overkommelig pris.

Hjelmen nem at justere, så du opnår en optimal pasform. Hjelmen har også en justerbar ventilation, så dit hoved forbliver tørt.

Fordele og ulemper ved Smith Maze MIPS skihjelm

Fordele

 • Letvægt
 • Overkommelig prisleje
 • Robust

Ulemper

 • Ventilationssystemet kan ikke justeres, hvilket gør hjelmen for kold til nogle person
 • Ørebeskytterne er meget varme

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Smith Holt 2 skihjelm - multifunktionel skihjelm

Med Holt 2 får du en smart og multifunktionel skihjelm. På Google sætter forbrugerne også stor pris på den smarte skihjelm. Mere end 70 globale forbrugere har anmeldt Holt 2 og givet hjelmen en rating på 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Hjelmen kommer til en overkommelig pris. Derfor er Holt 2 også et godt valg, hvis du ikke har lyst til at bruge en masse penge på en hjelm, som du kun anvender på skiferien.

Smith Holt 2 skihjelm
 • Også designet til cykling og mountainbike
 • Vejer 550 g
 • 14 ventilationsåbninger

Mere om Smith Holt 2 skihjelm

SPECIFIKATIONER

 • Bombshell konstruktion
 • 14 ventilationsåbninger
 • Selvjusterende Fit system
 • Øreklapper
 • AirEvac ventilation
 • Aftagelig Goggle holder
 • Vægt: 550 gram
 • Opfylder EN 1077B / EN 1078B og ATSM 2040 standarderne

Hvis du godt kunne tænke dig en skihjelm, som du ikke kun kan anvende på skiferien, så er Holt 2 et godt bud. Selvom hjelmen er godkendt efter EN 1077B-standarderne, er skihjelmen også designet til cykling og mountainbike. Med andre ord kan du anvende Holt 2 året rundt.

Hjelmen er naturligvis også godkendt efter EN 1078B-standarderne, hvilket gør den egnet til cykling.

Hjelmen føles med 550 gram let på hovedet. Derudover har Holt 2 også 14 ventilationsåbninger, så dit hoved altid forbliver tørt og køligt.

Fordele og ulemper ved Smith Holt 2 skihjelm

Fordele

 • Behagelig
 • Stilren
 • Letvægt

Ulemper

 • Svær at justere

Skibukser til din skiferie

Mangler du skibukser til din næste skiferie, så kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige bukser. Læs vores artikel for tips og råd om, hvad du skal overveje, når du skal købe skibukser til herre. Vi guider dig igennem materialer, pasform og funktioner, så du kan være sikker på at finde de bukser, der passer bedst til dine behov på pisten.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Switchbacktravel.com

Switchbacktravel.com er en hjemmeside, der har beskæftiger sig med friluftslivet. På hjemmesiden anmelder de derfor også udstyr, der kan bruges til friluftsaktiviteter udendørs.

Switchbacktravel.com har testet Vantage MIPS M.

Testen er udført den 4. november 2020

Du kan se testen her

Outdoorgearlab.com

Outdoorgearlab er hjemmeside, der tester udstyr, der kan anvendes inden for friluftsliv.

De har blandt ander testet Vintage MIPS M. De giver hjelmen en god anmeldelse.

Testen er udført den 8. december 2020

Du kan se testen her

Outdoorgearlab.com har også testet Mission skihjelm.

Testen er udført den 8. december 2020

Du kan se testen her

Pocsports.com

Pocsports.com er svensk producent af beskyttelsesudstyr inden for sport. På hjemmesiden har forbrugerne også mulighed for at anmelde produkterne.

Forbrugerne har anmeldt Obex Spin. De har givet hjelmen gode anmeldelser.

Du kan se anmeldelserne her

Ellis-brigham.com

Ellis-brigham.com er en onlinebutik, der sælger skiudstyr. De har også en blog, hvor de vejleder forbrugerne. Fra Ellis-brigham.com har vi anvendt artiklen: ”How To Choose The Right Ski Helmet”.

Du kan se artiklen her

Myproscooter.com

Myproscooter er en hjemmeside, der anmelder sportsudstyr. Derudover har de også en blog, hvor de blandt andet vejleder forbrugerne. Fra Myproscooter har vi anvendt artiklen: ”How To Clean a Ski Helmet”.

Artiklen er udgivet den 16. januar 2020

Du kan se artiklen her

Satra.com

Satra.com er en uafhængig organisation baseret i Storbritannien. Organisationens formål er at teste, hvorvidt produkter lever op til en defineret standard. Fra Satra.com har vi anvendt artiklen: ”Standards for ski helmets”.

Du kan se artiklen her

Kundeanmeldelser

Google.com

Google er verdens mest anvendte søgemaskine, hvor forbrugerne også har mulighed for at anmelde produkter. De kan skrive en anmeldelse og bedømme produktet på en skala fra 1 til 5 stjerner, der beregnes til en gennemsnit.

Du kan se anmeldelserne af Vintage MIPS M her

Du kan se anmeldelserne af Quantum MIPS her

Du kan se anmeldelserne af Mission skihjelm her

Du kan se anmeldelserne af Obex Spin her

FAQ

Hvilken skihjelm er bedst?
Du bør anvende en skihjelm, der sikkerhedsgodkendt med certificeringen EN 1077: 2007.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber skihjelm?
Du skal overveje, om du vil have en klasse A eller B-hjelm. Du kan også overveje, om din hjelm skal være in-mould eller hard shell.
Hvad er standarderne for skihjelme?
Standarden for skihjelme er EN 1077: 2007. Derfor bør du gå efter hjelme med den certificering, hvis du vil være sikker på skiferierne.
Hvordan vælger jeg en skihjelm?
Du skal sikre dig, at hjelmen passer til dit hoved. Derudover skal hjelmen have den rigtige sikkerhedsgodkendelse. Resten er op til din personlige smag.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme