Teleskop fiskestang test-guide:
Find den rette teleskopstang til dine fisketure

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En teleskop fiskestang er en fiskestang, der kan foldes sammen, så den fylder en del mindre end traditionelle fiskestænger. Derfor er den perfekt til at have med ud og rejse, eller hvis du skal på en længere tur, hvor pladsen i oppakningen kan være trang.

For at guide dig i at finde den helt rigtige teleskopfisketang, har vi gennemgået flere webshops og fundet frem til vores favoritter på markedet. I vores guide har vi samlet fordele og ulemper ved de forskellige stænger, som kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning om hvilken teleskop fiskestang, du skal investere i.

De gør det let at drage afsted på fisketur – selv i fjerne og utilgængelige egne.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

Vi har rykket Tubertini Trout Finder 3000, Quantum Magic Trout X-Tase, Berkley Lightning HT Spinning til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte fiskestænger med teleskop

Daiwa Ninja X Tele Spin
Lager

Daiwa Ninja X Tele Spin

Gå til bedste pris
399 Kr. hos Lystfisk.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Daiwa Ninja X Tele Spin - Let, men robust teleskopfiskestang

På redaktionen var vi ikke i tvivl om, at Daiwa Ninja X Tele Spin-8’-3-15 var vores favorit blandt udvalget. Den er let i armene, men er robust at kaste med. Tidligere kunne teleskopfiskestænger have tendens til at være mindre hårdføre end almindelige fiskestænger, men det ry bringer Daiwa til skamme med deres Ninja X Tele Spin model.

Dagens bedste priser og tilbud på Daiwa Ninja X Tele Spin:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Lavt prisleje
 • Stabil stang
 • Behageligt korkhåndtag

Mere om Daiwa Ninja X Tele Spin

SPECIFIKATIONER

 • Composite carbon klinge
 • Håndtag: Kork
 • DPS hjulholder
 • Løberinge i rustfrit stål
 • Inkl. Stofpose
 • 240 cm
 • Egenvægt: 150 gram
 • Kastevægt: 3-15 gram

Så snart du får fiskestangen i hånden, kan du mærke, hvor godt greb du har om korkhåndtaget. Håndtaget af kork har både et flot udseende, men er også et praktisk materiale at arbejde med. Det føles blødt i hånden når du holder, men er meget holdbart i længden. Det vejer meget lidt, og derfor er fiskestangen let at styre.
Materialet er elastisk, og har den egenskab, at det er afviser det meste skidt og smuds. Det er ovenikøbet et bæredygtigt materiale, og det belaster ikke miljøet.

Fiskestangen ligger i det lavere prisleje i forhold til andre modeller, og du får meget kvalitet for pengene. Har du et behov for en fiskestang der er nem at have med rundt, men som ikke kræver en kæmpe investering, så er Daiwa Ninja X Tele Spin vores bedste anbefaling til dig.

Fordele og ulemper ved Daiwa Ninja X Tele Spin

Fordele

 • Lavt prisleje
 • Stabil stang
 • Behageligt korkhåndtag

Ulemper

 • Ikke den mest avancerede model

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Daiwa Ninja X Tele Spin

Købsguide: Hvordan vælger du en teleskop fiskestang?

De to faktorer, der afgør, hvilken teleskop fiskestang, du skal vælge, er: Hvor lang den er, når den er slået ud, og hvor kompakt den er, når den er foldet sammen.

Længden skal matche det fiskebehov, du har. Fiskeri ved store søer og kyster kræver en længere stang, da fiskene vil befinde sig længere ude i vandet. Er du derimod til fiskeri ved mindre søer, så kan en mindre fiskestang opfylde dine behov.

Transportlængden er den længde teleskop fiskestangen har, når den er foldet sammen. Det er afgørende, hvordan du ønsker at transportere og opbevare stangen, når du ikke fisker.

Nogle stænger kan foldes sammen til mindre end 30 cm i transportlængde og er ideel, hvis du vil have din fiskestang med på udlandsrejser eller på ture, hvor du skal vandre eller cykle til din fiskedestination. Det kan dog have indflydelse på stabiliteten af stangen, og hvis du ønsker mere stabilitet, og ofte tager bilen til søen eller havet, så har transportlængden mindre betydning for dig.

Kilder: Gardinerpolesystems.co.uk og Faq.ungercleaning.com

Hvordan bruger jeg en teleskop fiskestang?

En teleskopfiskestang er designet af en række hule rør, der gør det muligt at folde dem ind i hinanden for at gøre den nemmere at transportere og opbevare.

Fiskestangen foldes ud ved at trække den sidste af rørene ud af de andre for at opnå den fulde længde af fiskestangen. Når fiskestangen er foldet ud, monteres linen, som du kender det fra almindelige fiskestænger – og fiskestangen er klar til at fiske med.

Efter brug folder du rørene ned i hinanden igen, og fiskestangen kan nemt transporteres med hjem igen.

Kilde: Unicomposite.com

Hvordan får jeg mest muligt ud af en teleskop fiskestang?

Teleskop fiskestænger har den store fordel, at de er de nemmeste modeller at transportere med rundt, og de kan ofte justeres i længden alt efter fiskeritypen. Derfor kan mange stænger bruges ved både større og indre søer samt til kystfiskeri.

Teknikken bag teleskopfiskestangen er ikke anderledes end ved almindelige fiskestænger, men den er nemmere at få med ud. Skal du på vandre- eller campingtur, hvor du ellers ikke har plads til en normal fiskestang, så kan det betale sig at investere i en teleskop fiskestang. Den kan problemfrit medbringes de fleste steder og er hurtigt klar til brug, hvis der opstår en mulighed for fiskeri på din rute.

Et fiskenet kunne også være en fin tilføjelse til din teleskop fiskestang, da det giver dig mulighed for at fange fiskene nemt og sikkert, når du er på vandre- eller campingtur. Et kompakt fiskenet kan nemt pakkes sammen og tages med på turen, og kan bruges i både større og indre søer samt til kystfiskeri.

Kilde: Wise-geek.com

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber teleskopstænger?
Teleskopstænger kommer i forskellige transportstørrelser og kastevægte. Hvilken størrelse og vægt, der er optimal for dig, afhænger af typen af fiskeri.
En teleskopstang foldes ud ved at trække det forreste rør frem, til den er åbnet i fuld længde. Nu kan du bruge teleskopstangen præcis som en normal fiskestang.
Hvordan fungerer en teleskopstang?
Teleskopstangen kan foldes sammen og trækkes ud efter behov, så den fylder mindre ved transport. Det gør den nem at have med på farten eller på rejser, hvor der er mulighed for at fiske.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme