Bedste cykelhandsker:
Find de mest populære og effektive cykelhandsker

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Adventuresports er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Cykelhandsker er en genial opfindelse, som er med til at gøre cykelturen lidt sjovere – og mere komfortabel.

De kan eksempelvis absorbere vibrationer og holde dine hænder varme.

Vi har samlet 6 af de bedste varme cykelhandsker så du nemt kan skabe et overblik og blive inspireret af de forskellige muligheder. Hvis du leder efter et par cykelhandsker til dit barn, kan vi også give dig inspiration.

Du får også en beskrivelse af, hvorfor cykelhandsker er en god ide, og du finder også vores bud på, hvordan du bedst vælger det rigtige par til dine cykelture.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter på Adventuresports

Vores research team har gennemgået markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere lige nu. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Officielle og uvildige tests af produkter
 • 2
 • Kundeanmeldelser
 • 3
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Viden om præferencer hos vores læsere

Vi holder disse parametre op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke er en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte cykelhandsker

GripGrab Insulator cykelhandsker

GripGrab Insulator cykelhandsker

Læs vores anmeldelse
GripGrab X-trainer Junior

GripGrab X-trainer Junior

Læs vores anmeldelse
Rogelli Laval Cykelhandsker
Lager

Rogelli Laval Cykelhandsker

Gå til bedste pris
149 Kr. hos Cykelgear.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

GripGrab Insulator cykelhandsker - God pasform og tykkelse

Leder du efter en behagelig cykelhandske, som er perfekt til både efterår og forår, så bør du tage et kig på GripGrabs Insulator. Handskerne er behagelige at have på, da pasformen er perfekt.

Cykelhandskerne fås fra small til XXL, og de passer til de fleste hænder. GripGrab Insulator er godt bedømt af brugerne på Google Shopping, der giver handsken 4,1 stjerner ud af 5 mulige. De bliver især rost for at være gode til de kølige dage, hvor en større handske går hen og bliver for varm.

GripGrab Insulator cykelhandsker

Mere om GripGrab Insulator cykelhandsker

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 60% polyester, 25% polyamide, 15% elastane

Har du tendens til at få svedige hænder, er det intet problem, da handskerne er åndbare, men samtidig godt isolerede, så du ikke kommer til at fryse. Når vinteren er kommet, og vejret sniger sig ned på de helt lave minusgrader, kan du bruge Inslator som inderhandske.

Du er sikret et godt greb på styret, da GripGrab har fundet den helt rigtige måde at placere silikonen i hænderne på. Når sveden begynder at løbe ned af din pande på cykelturen, kan du blot bruge tommelfingeren til at tørre af med, da den er lavet i praktisk materiale, der nemt fjerner perlerne.

Handskerne er kompatible med smartphone brug, så du kan skifte musik eller svare på sms’er, uden du skal have dem af.

Fordele og ulemper ved GripGrab Insulator cykelhandsker

Fordele

 • Har et godt silikonegreb
 • Kan bruges på touch skærme
 • Isolering afhjælper svedige håndflader

Ulemper

 • Kunne godt bruge et ekstra lag i håndfladerne

GripGrab X-trainer Junior - Cykelhandsker til børn

Vores topprodukter kommer fra GripGrab. De har formået at skabe nogle handsker til enhver smag og ethvert behov – også til børn. Deres gode materialevalg og maksimale komfort er i toppen til junior, der vil give et mere kontrolleret greb om styret på cyklen.

Materialet er i høj kvalitet, som giver de små hænder rig mulighed for at ånde, samtidig med at de støtter godt og er yderst komfortable. Vi har valgt de røde og sorte handsker, som kan give lidt farve til hverdagen, samt det gør det sjovere for de små at iføre sig handskerne.

GripGrab X-trainer Junior

Mere om GripGrab X-trainer Junior

SPECIFIKATIONER

 • 40% polyester, 30% nylon, 15% polyurethan, 15% elastan

Ligesom hos SuperGel 1005 er X-trainer Junior udstyret med et system med en velcrolukning, som barnet nemt kan lære at bruge. Det gør det nemt at tage dem af og på, om det er barnet selv, der gør det, eller en voksen skal hjælpe til.

Det øger også levetiden på handskerne, som ellers kan blive lidt løse af, at du hiver og trækker i dem.

Når handskerne er blevet beskidte eller lugter efter en lang dag på cyklen, kan de nemt smides i vaskemaskinen sammen med lignende farver, så de hurtigt er klar til den næste tur.

Børnehandskerne fås i størrelse medium og large, hvilket er i forhold til en børnehånd.

Fordele og ulemper ved GripGrab X-trainer Junior

Fordele

 • Nemme at trække af hånden
 • Velcrolukning der gør det er nemt for børn og voksne
 • Flotte i farverne

Ulemper

 • Kan være små i størrelsen for nogle børn

GripGrab SuperGel 1005 - Stødabrosrberende cykelhandsker uden fingre

Vi har endnu en sag med fra GribGrab. SuperGel 1005 er lavet til dig, hvor fingrene har tendens til at sove, når du er på de lange cykelture, eller hvis du blot ønsker ekstra komfort for håndfladerne. Handskerne er stødabsorberende, da de er udstyret med det såkaldte DoctorGel i et 6 millimeter tykt lag, der er med til at mindske det tryk, der er mellem styret og knoglerne i hånden.

Dagens bedste priser og tilbud på GripGrab SuperGel 1005:

Mere om GripGrab SuperGel 1005

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 70% nylon, 10% elastan, 10% polyuretan, 10% polyester

Gelen gør det komfortabelt at holde om styret, og du skal ikke tænke på vabler og ømme fingre og hænder.

DoctorGel er udviklet af eksperter og cyklister med fokus på at aflaste hænderne. GripGrab har udviklet et smart system, til når du skal have handskerne af igen. Mange andre handsker kan være besværlige at trække ned over hånden efter en svedig cykeltur. Det problem er løst i SuperGel 1005 med det såkaldte Pull-off system. Det er med til at gøre, at dine handsker forbliver intakte i meget længere tid.

Ligesom på Insulator er varme cykelhandskerne udstyret med stof på tommelfingeren, der nemt kan tørre sveden af panden.

Du kan vaske handskerne i vaskemaskinen sammen med dit tøj, hvilket gør det nemt, når du kommer hjem og er færdig på jernhesten. Du finder handskerne fra størrelse small til XXL.

Fordele og ulemper ved GripGrab SuperGel 1005

Fordele

 • Udstyret med DoctorGel
 • Nemme at tage af
 • Sikkerhedsrefleks på oversiden

Ulemper

 • For tykke i håndfladerne for nogle mennesker

Rogelli Laval Cykelhandsker - Alsidig handske med elastisk materiale

Cykelhandskerne fra Rogelli er til børns mindre hænder. Roggli er skabt i Holland, og de er kendte for, og lever af deres gode kvalitet.

Vi er vilde med den alsidige handske, hvor børn kan få samme gode oplevelse på cyklen med handsker. Med elastisk materiale på ydersiden og et tyndt fleece lag på indersiden, er de mindre sportsfolk sikret en komfortabel og praktisk handske.

Dagens bedste priser og tilbud på Rogelli Laval Cykelhandsker:

Mere om Rogelli Laval Cykelhandsker

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 75% Polyester, 25% Nylon

Pasformen er god på hånden, og børnemodellen produceres i flere forskellige børnestørrelser, så I ikke skal gå på kompromis med, hvordan den sidder på hånden.

Når dit barn har været ude og gøre handskerne beskidte, er det praktisk, at de blot kan smides i vaskemaskinen på 40 grader, så de er klar og parat til næste gang. Udover at være nemme at gøre rene, så er de også hurtigtørrende, hvilket afhjælper, at de kommer til at lugte surt.

Logoet på toppen af hånden er lavet i refleks, der bidrager til sikkerhed og synlighed.

Handsken er en oplagt cykelhandske, men den kan også bruges i mange andre sportssammenhænge som for eksempel løb eller roning.

De fungerer bedst til både efterårs- og vinter temperaturer, samtidig med at materialet gør, at børn kan bevæge fingrene frit.

Fordele og ulemper ved Rogelli Laval Cykelhandsker

Fordele

 • God til børn, der laver mange forskellige aktiviteter
 • Nemme at rense og tørre
 • Overgangshandske med god pasform

Ulemper

 • Kan ikke tåle for meget vand

Sådan vælger du cykelhandsker

Et par cykelhandsker er noget, der virkelig kan give komfort på de længere cykelture. Et godt greb på styret er essentielt for en god oplevelse. De beskytter også mod kulde, regn, vind og mulige ulykker.

Der er to hovedkategorier, og det er handsker med og uden fingre. De fingerløse giver en god følelse med cyklen og alle elementerne. Fingerhandsker er bedst til de koldere dage eller bedre beskyttelse af hånden. Når du har valgt hvorvidt, du ønsker et par med fingre eller ej, er det godt at overveje, om du skal køre on-road eller off-road.

Kører du off-road er det en god ide med ekstra beskyttelse i håndfladerne. Den ekstra beskyttelse er relevant, da du kan opleve nervesmerter, når stød fra jorden går gennem cyklens styr. Dog kan den ekstra beskyttelse ved hænderne være med til, at du har mindre kontakt og følelse med styret.

 

Kilder: hub.chainreactioncycles.complan.decathlon.co.uk og havefunbiking.com

Derfor gør cykelhandsker en forskel

Nogle cyklister foretrækker at køre uden handsker. Det er fordi, du har den bedste kontakt med cyklen. Der er en lang række fordele ved cykelhandskerne, som gør en forskel for cyklisten og hænderne:

 • Bedre greb på styret
 • Ekstra materiale for bedre beskyttelse af hænderne
 • Beskyttelse af hænderne i tilfælde af styrt
 • Noget at tørre pande og næse med
 • Varme

På varmere dage kan dine hænder blive svedige, og medmindre du er indehaver af en god tape til styret, så glider de ofte rundt. Det er noget af det sidste en cyklist skal bruge energi på, når de skal fokusere. Handsker holder hænderne tørre og sikrer dermed at du bibeholder et godt greb.

Vibrationerne fra jorden kan skade hænderne, hvis du bruger utallige timer på cyklen. Derfor er det vigtigt med det ekstra stof eller gel, så du kan beskytte led og muskler.

I tilfælde af styrt er hænderne meget udsat. Der er selvfølgelig ingen, der planlægger at falde, når de sætter sig op på jernhesten. Hvis det skulle ske, er det bedre at være forberedt, da hænder ofte bliver brugt til at tage fra med.

Mange handsker kommer med en anderledes tommelfinger, så du har mulighed for at tørre dig i ansigtet, næsen eller hvor der skulle være behov for det.

Hænderne er langt væk fra resten af kroppen, og blodomløbet er derfor ikke helt det samme. Når fingrene først er blevet kolde, er det sværere at have kontrol over gearskifte og bremser, hvilket er meget ubehageligt.

Hvis du dropper handsker, fordi du vil have fuld følelse og dermed bare bider kulden i dig, bør du dog overveje neopren handsker. De er tynde i stoffet samtidig med, at de giver god varme.

 

Kilder: road.cc og cyclingweekly.com

Vigtigheden i at køre med cykelhandsker

Det kan ikke siges nok, men det er vigtigt at beskytte dig mod styrt. Mange gange har ryttere slået hænderne og fået langvarige skader, hvor en handske måske kunne have afhjulpet en del.

Skaden kan også ske, uden at du falder, hvis du over lang tid påvirker dine nerver med vibrationer og laver skade på dem. Det kan det ende med at være uopretteligt, hvilket er grund nok i sig selv til, at det er smart at investere i stødabsorberende cykelhandsker. Oveni er det meget ubehageligt, når først nerverne driller i hænderne.

Kulde kan også være med til at påvirke nerverne og give frostskader. Så jo koldere vejr, jo tykkere cykelhandsker. Du skal ikke undervurdere de helt tykke handsker på dage, hvor der er minusgrader.

Ulykker uden handsker kan for eksempel være påvirket af, at du ikke har et ordentligt greb, hvis du sveder gennem hænderne og mister kontrol. Du mister ikke grebet, hvis du har et par ordentlige cykelhandsker på.

Kilder: pedallers.com og brujulabike

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber cykelhandsker?
Overvej hvilken årstid cykelhandskerne skal bruges til, og hvorvidt du har behov for et ekstra stødabsorberende lag.
Hvad skal jeg se efter i cykelhandsker?
Kig efter, om silikonen i håndfladerne giver et godt greb på styret. Vurder dine behov, for der er mange forskellige muligheder for at finde de perfekte til cykelhandsker dig.
Hvad er formålet med cykelhandsker?
Formålet med cykelhandsker er først og fremmest at passe på hænderne og give varme på de koldere dage.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

BBB WaterShield i neongul - cykelhandsker

Rogelli Laval i pink cykelhandsker

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme